حجتالاسلام حسین سبحانینیا، عضو هیئترییسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر رعایت تقوای جمعی به خبرنگار شبستان گفت: رعایت تقوای جمعی مبتنی بر آداب اسلامی است و به عنوان یک اصل ارزشمند در فکر و فرهنگ اسلامی مطرح است.
وی اظهار کرد: مقام معظم رهبری تقوای فردی را اینگونه تعریف کردند که همانند میدانی است که پر از خار و خاشاک است و انسان باید در آن به نحوی حرکت کند که گرفتار این خار و خاشاک نشود.
حجتالاسلام سبحانینیا بیان کرد: همین تقوای فردی وقتی به شکل جمعی باشد قطعا عاملی برای ایجاد وحدت و همبستگی خواهد شد.
وی تأکید کرد: ما در رابطه با مسایلی که در جامعه به وجود میآید با رعایت اصول ارزشی، دینی و حقوقی میتوانیم علاوه بر مراقبت از تقوای فردی خود مراقب تقوای جمعی نیز باشیم.
عضو هیئترییسه مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: دستگاهها، نهادها، تشکلها و حتی جریانهای سیاسی در جامعه میتوانند با رعایت اصول ارزشی، دینی و حقوقی این اصل مورد نظر مقام معظم رهبری را که یکی از بنیادیترین اصول چه در علم سیاست و چه در علم اخلاق است را عملیاتی کنند.
وی گفت: مقام معظم رهبری در واقع نسبت به برخی حرکتها چه حرکتهای مسئولان و چه حرکتهای گروهها و جریانهای سیاسی انتقاد داشتند که علیرغم اینکه آنها تقوای فردی دارند در برخی مواقع تقوای جمعی را فدا میکنند.
نماینده نیشابور در خانه ملت یادآور شد: معظم له در بیانات خود همگان را به این امر هشدار دادند که باید علاوه بر مراقبت از تقوای فردی به رعایت تقوای جمعی نیز بپردازند و گرفتار سرنوشت برخی گروهها و جریانهایی که با عدم رعایت تقوای جمعی به سرنوشت بدی دچار شدهاند، نشوند.
وی تأکید کرد: همگان باید به این توصیه توجه کنند زیرا اگر تقوای جمعی نباشد ممکن است سرنوشت جریان چپ که مقام معظم رهبری از آن سخن گفتند گرفتار جریانها و گروههای دیگر کشور نیز شود و در نهایت ممکن است این امر برای جامعه نیز گرفتاری ایجاد کند.
پایان پیام/
نظر شما