عیسی آئین، هنرمند دیوارنگار شهری در پاسخ به این سئوال که انقلاب چه مفاهیمی را وارد هنر معاصر ایران کرد؟ به خبرنگار تجسمی شبستان گفت: وقتی یک اتفاقی به این بزرگی و در این ابعاد رخ می دهد تمام جنبه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی را تحت تأثیر قرار می دهد حتما بخش فرهنگ جزء آن است انقلاب ما به انقلاب فرهنگی معروف است ، قطعا انقلاب در بخش فرهنگ و هنر بیشترین تاثیر را گذاشته است.
این هنرمند افزود: اتفاقاتی در حوزه های مختلف هنر افتاده است در بعضی حوزه ها بیشتر و در بعضی حوزه ها کمتر است. در حوزه تجسمی در بعضی شاخه ها، مثل نقاشی فیگوراتیو، مجسمه سازی یا نقاشی مضمونی هم در فرم و محتوا یک سری تغییر نگرش ها به وجود آمد. حال اینکه چقدر موفق بودیم بحث دیگری است.
عیسی آئین خاطر نشان کرد: انقلاب در حوزه ادبیات و سینما بسیار تأثیرگذار بوده و سیاست گذاری این دو بخش به سمت و سویی برده و موفق هم بوده است.
این هنرمند تصریح کرد: درست است که انقلاب تأثیر بر همه شئون تاثیر می گذارد اما نمی شود همه موفقیت ها و کاستی ها را به انقلاب نسبت داد، اگر موفقیت داشته ایم دوسویه بوده و درباره کاستی ها نیز به همین ترتیب است.
عیسی آئین اذعان کرد: انقلاب اسلامی در حوزه هنر در جاهای اثرات مثبت داشته و جاهایی هنوز کاستی هایی وجود دارد. من به هر دوی اینها اعتقاد دارم، اگر در سینما موفق بوده ایم به خاطر این است که سینما وجه رسانه ای قوی تری نسبت به دیگر شاخه های هنری داشته و دارد. موفقیت های هنری ما ریشه فرهنگی دارد و فراتر از تغییرات سیاسی نقش بازی می کند.
پایان پیام/
نظر شما