به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز و به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان، عباس سلیمی، معاون فرهنگی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، در همایش حافظان کل قرآن کریم استان خوزستان، با اشاره به اینکه خوزستان از خطوط مقدم پاسداری از انقلاب اسلامی است، گفت: مردم و عشایر خوزستان جانانه در برابر دشمن بعثی ایستادگی و مقاومت کردند.
وی با بیان اینکه بر اساس خطاب پروردگار به پیامبراکرم(ص)، ایشان نخستین شخصیت عالم ملک و ملکوت هستند، تصریح کرد: رسول اکم(ص) از دیدگاه پروردگار دو مأموریت مهم و اساسی داشت، مسلمان بودن و تلاوت قرآن و به سبب این مسأله باید شکر خداوند را به جا آورد.
معاون فرهنگی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، با اشاره به اینکه تلاوت قرآن باید همراه با تدبر و منجر به عمل شود، ادامه داد: تلاوت قرآن تنها تلاوت قرآن نیست، بلکه اندیشیدن، سخن گفتن و عمل کردن قرآنی است؛ این سه ویژگی از صفات حاملان قرآن کریم است.
وی با بیان اینکه بر اساس سخن امام صادق(ع) مسلمانان باید مایه افتخار باشند، خاطر نشان کرد: بر اساس توصیف های پیامبراکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) حاملان قرآن و کسانی که قرآن در وجود آنان عجین شده ثروتمندترین انسانها هستند.
وی با اشاره به حدیثی از پیامبراکرم(ص) مبنی بر اینکه حافظان قرآن از مقامی در نزدیکی پیامبران برخوردار هستند که عدم نزول وحی تنها اختلاف آنان است، افزود: مرگ حاملان قرآن همانند پیامبران، برانگیخته بودن آنان همانند بعثت پیامبران، عبور حافظان قرآن از پل صراط مانند انبیاء و در آخر پاداش پیامبران را کسب میکنند.
استاد کلاس اخلاق قرآنی این همایش، با اشاره به حدیثی از امام حسن مجتبی(ع) درباره عمل به قرآن عنوان کرد: بر اساس این سخن نزدیکترین فرد به قرآن کسی است که به آن عمل کند و دورترین انسان فردی است که به آن عمل نکرده حتی اگر تلاوت کند.
وی با بیان اینکه تعامل صادقانه و منافقانه با قرآن وجود دارد و انس با قرآن انسان را در برابر ناهنجاری های اجتماعی و گناه بیمه می کند اذعان داشت: هر گناهی که از قاری سربزند در حقیقت افزون بر گناه خیانت به قرآن است.
سلیمی، با اشاره به حدیث امام رضا(ع) مبنی بر اینکه اگر مردم زیبایی های اهل بیت(ع) را درک کنند به یقین از ما تبعیت خواهند کرد، یاد آور شد: این وظیفه سنگین و تبیین آن بر عهده حاملان قرآن با استفاده از رفتار و سخن و عمل آنان است.
وی با بیان اینکه پیامبراکرم(ص) برای حافظان قرآن هشت ویژگی برشمرده است، اظهار داشت: اهل نماز بسیار، فروتنی در آشکار و پنهان، اهل روزه داری، شب زنده داری و نماز شب، حزن و بکاء برخی از این ویژگی هاست.
معاون فرهنگی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، با اشاره به این که اقرار لفظی و کفر عملی ویژگی مشترک انسان و ابلیس است، اظهار کرد: گناه با مقوله حافظ قرآن سازگاری ندارد؛ دوری از قرآن سبب بدبختی و شکست انسان خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما