به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین احمد زادهوش، امروز (5 تیر) در گفتگو با خبرنگاران، دفتر تبلیغات اسلامی را از نهادهای فرخنده و گسترده دامن انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: در طول دهه های گذشته منشا آثار و برکات بزرگ علمی فرهنگی و تبلیغی بوده است و در مقطع کنونی با گستره وسیع تری اهداف خود را بازخوانی و دنبال می کند.
وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف ما سمت و سوی قرآنی پیدا کردن فعالیت هاست، افزود: فعالیت های امسال رویکرد خاص قرآنی پیدا کرده است و به سمت تخصصی تر شدن تبلیغ گام برداشته ایم.
حجت الاسلام والمسلمین زادهوش ادامه داد: دفتر تبلیغات از تمام پیشینه و داشته ها و توانمندی خود استفاده می کند تا خروجی های خود را به خارج از مرزها گسترش دهد و در این مسیر نیز قدم های بلندی برداشته شده است.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، از تاسیس مرکز تربیت مبلغ و تبلیغ خارج از کشور خبر داد و گفت: ماموریت اصلی این مرکز، جذب و آموزش مبلغان زبان دان و پشتیبیانی از آنان در جهت تبلیغ در خارج از کشور است که نتیجه آن طی 20 روز آینده مشخص می شود.
وی با بیان اینکه دفتر تبلیغات اسلامی 2 نشریه به سامانه نشریات خود اضافه می کند، تصریح کرد: یکی فصلنامه ادبی و هنری "آفرینه" که آماده توزیع شده و نشریه دوم بنام دوماهنامه"منبر" است.
حجت الاسلام والمسلمین زادهوش با اشاره به برگزاری همایش هنر و تبلیغ خاطرنشان کرد: همایش علمی هنر و تبلیغ برای شناسایی نسبت بین عرصه های هنری و تبلیغی و نحوه پیوند و ارتباط بین این دو مقوله مهم برگزار می شود که تاکنون مقالات ارزشمندی به ما رسیده است.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، ادامه داد: مقدمات انجام این همایش فراهم شده اما چون فصل تعطیلی حوزه علمیه فرا رسیده است، اوایل مهرماه برگزار می شود.
حجت الاسلام والمسلمین زادهوش، از برگزاری نمایشگاه عکس حوزه و روحانیت خبر داد و اظهار داشت: با فراخوانی که داده شده چندین هزار قطعه عکس هنری از 29 استان کشور و صدها تن از هنرمندان به دبیرخانه نمایشگاه رسید که معرف حضور روحانیت در عرصه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، علمی، خدماتی و سیاسی و دفاع مقدس است.
وی افزود: عکس های برگزیده در نمایشگاهی به مدت 10 روز در نمایشگاه اشراق به نمایش در می آید و گزیده این عکس های نمایش داده شده در قالب یک کتاب منتشر می شود.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در بخش دیگری از سخنان خود از تدوین اطلس فرهنگی خبر داد و گفت: اطلس فرهنگی در 32 جلد مستقل قطور انجام شده و در حال بارگذاری بر روی سامانه سمتا (سامانه مدیریت تبلیغات اسلامی) معاونت است، از حدود چند سال گذشته تاکنون کارهای زیرساختی و مقدمایت خوبی انجام شده و از سال گذشته بهره برداری شده است.
وی با اشاره به ویژگی های اطلس فرهنگی گفت: این اطلس، ایران نمای فرهنگی است که اطلاعات اولیه مذهبی و فرهنگی در این اطلس وجود دارد تا مبلغ از نقاط ضعف و قوت و آسیب های مناطق با خبر شود که بخشی از آن برای عموم مردم هم قابل دسترسی است.
حجت الاسلام والمسلمین زادهوش انتشار 200 کتاب داستان کودک و نوجوان، ویژه نامه های قرآنی، برگزاری 40 تفسیر محوری در شهرستان های بزرگ در طول ماه مبارک رمضان، هدایت از گروه های تبلیغی برای برپایی نمایشگاه و فعالیت های فرهنگی هنری در طول سال را از دیگر فعالیت های فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی برشمرد.
پایان پیام/
نظر شما