به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، سردار حاج محمود امینی شب گذشته (۳۰ شهریور) در یادواره شهدای غواص لشکر 41 ثارالله، گرامیداشت گردانهای 410، 408 و 412 واحدهای تخریب و اطلاعات همراه با مراسم چهلم 20 شهید غواص و خط شکن با اشاره به ارزش های دفاع مقدس اظهار کرد: غواصان گوهر هستند و مرواریدها به دنبال غواصها هستند.
وی با اشاره به یکی از روایات مبنی براینکه شهدایی که در آب شهید می شوند؛ ثواب آنها دو برابر شهدایی است که در خاکی شهید می شوند؛ افزود: گردان غواص قبل از عملیات والفجر هشت توسط حاج احمد امینی برادر دو قلوی بنده تشکیل شد و حاج احمد از خداوند خواسته بودشهید شود که شهید شد.
آخرین فرمانده گردان 410 لشکر 41 ثارالله در ادامه با اشاره به اینکه تمرین و یادگیری غواصی را ابتدا از سد دز آغاز کرد و زمانی که مشاهده کرد؛ موفقیت ندارد به بندرعباس آمد و کار غواصی را آغاز کرد و ابتدا از مربیان نیروی دریایی ارتش خواستیم بچهها را آموزش بدهند؛ افزود: با توجه به اینکه طبق برنامه زمانبندی به عملیات نمیرسیدیم، بعد از یک هفته تصمیم گرفتیم خود بچهها در ساحل تمرین کنند و روزانه پنج کیلومتر در آبهای شور شنا می کردند و دوره غواصی را با ابتکار خود بچهها به اتمام رساندیم.
سردار امینی با بیان اینکه عبور از اروند از نظر هر غواص نظامی دنیا، کار سختی بود؛ تصریح کرد: بعد از بندرعباس در دی ماه به بهمن شیر رفتیم تا شرایط جز و مد آب اروند را بررسی کردیم و در عملیات والفجر هشت بچهها باتوکل برخداوند و با رمز فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) اراده کرده و دست به دست هم داده و در عملیات را با موفقیت انجام دادند.
وی افزود: کلید فتح فاو به وسیله بچههای غواص انجام شد و دشمن از آن پس با هوشیاری بیشتری وارد میشد و در عملیاتهای بعدی تاکتیک خود را تغییر داد.
آخرین فرمانده گردان 410 لشکر 41 ثارالله با بیان اینکه دشمن در کربلای چهار تاکتیک خود را تغییر داد، خاطرنشان کرد: کربلای چهار عملیات خاصی بود و تا آن زمان چنین جنگی را ندیده بودیم، بچههای گردان از نظر تاکتیکی و بدنی قویتر از والفجر 8 بودند، اما دشمن متوجه شد.
سردار امینی افزود: زمانی که به ساحل رفتیم، دشمن متوجه ما شد و یک هواپیما آمد و حدود 40 منور ریخت و تمام آب روشن شد و حتی اگر یک مرغابی روی آب حرکت می کرد، دیده می شد.
وی با اشاره به اینکه ما وارد آب شدیم و دشمن ما را روی آب می زد و فاصله دشمن با بچههای ما خیلی کم بود و بچهها هم با آب می جنگیدند و هم با دشمن؛ گفت: با توجه به اینکه برای حمله به دشمن، نیاز به آرایش داریم، در آب آرایش ها به هم خورد؛ بچه ها دست یکدیگر را می گرفتند و پیش می رفتند که سرعت آب آن ها را از هم جدا نکند، آنجا آب سرعت داشت و ما را متفرق کرد و سازمان به هم ریخت.
آخرین فرمانده گردان 410 لشکر 41 ثارالله خاطرنشان کرد: شهدای غواص خط شکن بسیار سختی کشیده اند و یک لوله در دهنمان می گذاشتیم و بیشتر از یک دقیقه در آب سرد نمی توانستند بمانند.
سردار امینی با اشاره به فرمانده گردان 412 حاج علی محمدی اهل نوق رفسنجان بود؛ گفت: در وصیت نامه ایشان آمده "ای مرگ چه پربها شده ای سراغی از ما نمی گیری یا اینکه من بی ارزش شده ام؛ ای یار محبوب من هرچه زودتر مرا در آغوش بگیر".
وی افزود: غواص هایی که با دست بسته شهید شدند، خط شکن بودند، یعنی نخستین گردانی که به دشمن حمله کردند؛ خداوند می فرماید: نگاه من زیر برق شمشیر مجاهد است.
وی با بیان اینکه نماز شب در دوران دفاع مقدس همانند نماز جماعت یومیه بود، تصریح کرد: تزکیه نفس، ایثار و غیره ویژگی بارز بود و لباس های همدیگر را می شستند کسی متوجه نمی شد و شهدا آنقدر اخلاص و معرفت داشتند که خداوند به خاطر همین مسائل آنها را انتخاب می کند.
آخرین فرمانده گردان 410 غواص لشکر 41 ثارالله گفت: شهید "علی پرنده" اهل ساردوئیه جیرفت بود از بچه های حاج احمد بود که در خواب ذکر می گفت و ما عین اصحاب رسول الله و امیرالمومنان (علیهم السلام ) را در جبهه ها دیده ایم.
وی خاطرنشان کرد: شهید داشتیم که در قبر شبها می خوابید و با خودش زمزمه می کرد و شهید داشتیم نماز شب می خواند که کسی متوجه نشود.
نظر شما