جهاد دانشگاهی و تمامی مجموعه‌های آن بازوی سازمان در تحقق اهداف است

خبرگزاری شبستان: جهاد دانشگاهی با تمام توان و امکانات پژوهشی، علمی و سه خبرگزاری که در حوزه اطلاع رسانی فعالیت دارند، می تواند بازوی خوبی برای سازمان و تحقق اهداف در سه بخش میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی در این دیدار توسعه فرهنگی را یکی از مهمترین اهداف این مجموعه دانست و گفت: 42 واحد جهاد دانشگاهی در سراسر کشور فعالیت دارند، همچنین 42 مرکز علمی کاربردی و 6 موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی در استانهای مختلف فعال است.

وی ادامه داد: 16 پژوهشکده مستقل در جهاد دانشگاهی ایجاد شده است که پژوهشکده گردشگری یکی از فعالترین آنهاست و اقدامات و برنامه های بسیاری در حوزه گردشگری توسط این پژوهشکده انجام شده است.

طیبی تصریح کرد: ما معتقدیم آنچه که با سرعت می تواند در توسعه اقتصادی و فرهنگی کشور موثر واقع شود، گردشگری است و با توجه به این تفکر، جهاد دانشگاهی تمرکز ویژه‌ای در این بخش دارد، ما می توانیم با تمام توان و امکانات پژوهشی، علمی و سه خبرگزاری که در حوزه اطلاع رسانی فعالیت دارند، بازوی خوبی برای سازمان و تحقق اهداف در سه بخش میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باشیم.

رئیس جهاد دانشگاهی اضافه کرد: جهاد دانشگاهی و تمامی زیرمجموعه‌های آن آماده همکاری با دولت و به ویژه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است.

وی گفت: جهاد دانشگاهی یک نهاد علمی و دانش بنیان است و  فعالیتهای ما در این حوزه باید معطوف به عمل باشد.

طیبی تصریح کرد: با توجه به اینکه در تدوین برنامه ششم توسعه، گردشگری به عنوان یکی از 8 اولویت اصلی مطرح شده است، ساماندهی برنامه های این حوزه باید مورد توجه قرار گیرد و جهاد دانشگاهی می تواند در حوزه آموزش فرهنگی و پژوهش خدمات و امکانات مناسبی را در اختیار سازمان قرار دهد.

محمدحسین ایمانی خوشخو رئیس دانشگاه علم و فرهنگ در این نشست با اشاره به آمادگی این مجموعه برای برگزاری دوره‌های تخصصی توانمندسازی کارشناسان حوزه گردشگری، گفت: برگزاری این دوره‌ها با حمایت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نتایج علمی و عملی خوبی را در پی خواهد داشت.

ایمانی اضافه کرد: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری می تواند با هدایت موضوعات مدنظر خود به دانشگاه علم و فرهنگ و تهیه پایان‌نامه در این حوزه‌ها از نتایج این مطالعات و پژوهش‌ها بهره برداری کند.

سعید پورعلی معاون فرهنگی هم در این نشست گفت: حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی از حوزه‌هایی است که به صورت تخصصی و از 10 سال قبل به بخش میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ورود پیدا کرده است.

وی ادامه داد: برگزاری همایش گردشگری در فضای پس از تحریم  در بهمن ماه از جمله اقداماتی است که در معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی پیش بینی شده است.

 

کد خبر 503370

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha