وضعیت بیمه فعالان قرآنی در شرایط بسیار وخیمی قرار دارد

خبرگزاری شبستان: مدیر عامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور، گفت: از  ۱۰ هزار فعال قرآنی شرایط ۵ هزار نفر احراز شده است اما متاسفانه کوچکترین اقدامی در مورد بیمه آنها نشده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حسن محمدی مدیر عامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور در نشست بررسی روند بیمه فعالان قرآنی که در مرکز اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور برگزار شد، گفت: در زمینه بیمه فعالان قرآنی از سال 89 مکاتبات و روندی شکل گرفته و شروع شد که در سال 90 فرآیند اجرایی آن به اتحادیه تشکل‌های قرآنی کشور سپرده شد.

وی افزود: طبق آمار سال 90 تا 92 چیزی حدود 7 هزار نفر از فعالان قرآنی را به صندوق معرفی کردیم که تقریبا روند معمول شکل گرفته بود البته در کل نگاهی که در حوزه فرهنگی و بیمه آن وجود داشت این بود که قرآنی‌ها نباید وارد این حوزه شوند بنابراین رویکرد مثبتی نسبت به بیمه فعالان قرآنی در صندوق حمایت از هنرمندان وجود نداشت.

مدیر عامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور، در ادامه عنوان کرد: اما با فرآیند تعریف شده 7 هزار نفر بیمه شدند اما از تیر 92 تقریبا این روند متوقف شد به بهانه بدهکاری وزارت ارشاد به صندوق هنر تصمیم بر این شد که در مورد فعالان فرهنگی پالایش صورت گیرد.

افزون بر 7 هزار نفر سابق الان 5 هزار نفر در صف انتظار بیمه قرآنی هستند

محمدی با اشاره به وعده وزیر برای احداث صندوق مجزا برای فعالان قرآنی، بیان داشت: با پیگیری‌ها انجام شده قول های داده شد اما با اتفاقات اخیر به هیچ وجه مبلغی برای بیمه فعالان قرآنی پرداخته نمی‌شود افزون بر 7 هزار نفر سابق الان 5 هزار نفر در صف انتظار بیمه قرآنی هستند.

وی گفت:  حدود 10 هزار پرونده داریم که از این تعداد شرایط حدود 5 هزار نفر احراز شده است اما متاسفانه کوچکترین اقدامی در مورد بیمه آنها نشده است علاوه بر اینها در سال گذشته به بهانه پالایش حدود 4 هزار نفر کنار گذاشته شدند که این نشان از وضع وخیم در حوزه ابتدایی‌ترین خدمات نظام به فعالان و پیشتازان عرصه ترویج فرهنگ ناب قرآنی است.

بیمه فعالان قرآنی از بیمه هنرمندان متمایز شود

مدیر عامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور، بیان داشت: در سال گذشته با تصویب بودجه‌ای به نام بودجه حمایت از بیمه هنرمندان 10 میلیارد تومان تصویب شد که برای این بیمه تعلق گیرد اگر چه ما انتظار داشتیم بیمه هنرمندان از بیمه فعالان قرآنی متمایز باشد.

محمدی افزود: این 10 میلیارد نیز روزنه امیدی ایجاد کرد که با اختصاص این مبلغ مشکلات حل خواهد شد اما هنوز از این 10 میلیارد یک ریال اختصاص به این امر داده نشده است و به 3 میلیارد تنزل پیدا کرده که در هفته‌های اخیر 3 میلیارد به یک و نیم میلیارد برای 6 ماهه اول و یک و نیم میلیارد برای 6 ماهه دوم سال اختصاص پیدا کرده است.

وی ابراز کرد: فعالان قرآنی پرچم‌دار مبارزه با فرهنگ منحط غربی هستند که فعالیت آنها در همه حوزه‌های اجتماع تاثیر دارد، بازوهای اجرای سیاست‌های فرهنگی نظام همین مردم و فعالان قرآنی هستند بنابراین اگر کار در دست مردم باشد کار پیش خواهد رفت.

طرح کهف‌الرقیم طرحی برای حفظ سوره فجر است

 مدیر عامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور، عنوان کرد: در سال جاری فعالیت‌های قرآنی خوبی در اربعین انجام شد که شایسته است نگاه فعالان قرآنی بر آن متمرکز شود، طرح کهف‌الرقیم طرحی برای حفظ سوره فجر است که در میان زائران اربعین انجام شد و در ادامه میان فعالان قرآنی توزیع خواهد شد که علاقه‌مندان می‌توانند جهت شرکت در مسابقه این طرح به سایت etghan.ir مراجعه کنند.

محمدی در پایان خاطرنشان کرد: دولت اگر می‌خواهد ترویج فرهنگ ناب قرآن را  داشته باشد باید کار را به دست مردم دهند.

کد خبر 506488

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha