به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام مهدی ماندگاری خطیب مشهور و استاد حوزه علمیه شامگاه پنجشنبه به مناسبت ماه مبارک رمضان در مهدیه تهران به سخنرانی پرداخته و گفت: امروز ما باید از خود بپرسیم که آیا دشمن در جهت بیتربیت کردن مسلمانان یا شیعیان بیشتر تلاش کرده و جلو میرود یا دوستان در تربیت مهدوی جلوتر هستند.
وی با اشاره به اینکه به حسب ظاهر در آخرالزمان تمام عالم پر از ظلم و جور میشود، عنوان کرد: در آخرالزمان اگر آمار بیتربیتهای دینی زیاد شود ظهور عقب میافتد و اگر آمار کسانی که تربیت اسلامی داشته باشند زیاد شده و به حدنصاب برسد ظهور اتفاق میافتد.
این خطیب مشهور افزود: در جمهوری اسلامی همه تلاشها برای این است که ما تربیت شده و زمینهساز مصلح کل باشیم چرا که منتظران مصلح باید خود صالح باشند.
حجتالاسلام ماندگای با اشاره به شاخصههای تربیت مهدوی، اظهار داشت: گفته شده است که نماز عمود دین است اما نگفتند شاخصه تربیت است چرا که برخی نماز میخوانند و کم تربیت هستند شاخصه اول تربیت تنظیم محبت است یعنی اینکه انسان در بین محبوبهایش خداوند و آنچه که به او تعلق دارد را بیشتر دوست داشته باشد، کسانی که امام حسین (ع) را تنها گذاشتند تنظیم محبت نکرده بودند، اگر چه که اکثریت آنها نمازخوان هم بودند.
وی در ادامه بیان داشت: ای مردم مراقب باشید که در رأی گیریها، به شکم رأی ندهید به اعتقادتان رأی بدهید دشمن در جمهوری اسلامی به ما نمیگوید به شراب یا گناه رأی دهید بلکه میگوید به کسی رأی دهید که محبوب شکم باشد، اگر به شکم رأی دادیم به امام زمان رأی ندادیم.
این خطیب مشهور با اشاره به شاخصه دیگر تربیت، بیان داشت: شاخصه دوم تربیت مهدوی تنظیم شخصیت است که در آن فرد خودبزرگ بین و خودکمبین نباشد شود یعنی اگر دنیا را به او دادند خود را گم نکند یا اگر از او گرفتند ناامید نشود، شهرت، ثروت، ریاست و موقعیت سبب نشود که خود را گم کند.
حجتالاسلام ماندگاری با اشاره به داستانی از حضرت عیسی (ع) اظهار داشت: روزی حضرت عیسی(ع) به یاران خود گفت در فلان شهر گنجی است که به شما نشان میدهم، گنج پسر خارکنی بود که به وسیله حضرت عیسی(ع) به پادشاهی رسیده بود، وقتی متوجه میشود که حضرت عیسی(ع) به وسیله بندگی خدا توانسته او را به این مقام برساند به جای سلطنت بندگی خدا را طلب میکند.
وی با اشاره به شاخصه سوم تربیت مهدوی، عنوان کرد: شاخصه سوم تربیت مهدوی تنظیم ظاهر و باطن است، متاسفانه امروز برخی چنان ظاهر و باطنشان متفاوت شده است که خود را نیز فریب میدهند، دورغ و چاپلوسی از عدم تنظیم ظاهر و باطن است، برخی اعمالی همچون نماز و روزه را انجام میدهند اما ظاهر و باطن آنها یکی نیست، اگر قرار است ما برای امام زمان تربیت شویم باید ظاهر و باطن ما یکی شود.
این خطیب مشهور با اشاره به شاخصه چهارم تربیت مهدوی مبنی بر تنظیم ارتباطات، ابراز کرد: ارتباطات ما با دیگران باید بر اساس حق و باطل باشد، پارتیبازی و حزببازی در جامعه اسلامی راهاندازی نکنیم، بر همین اساس همه دولتهایی که روی کار آمدند خود را بسنجند که چگونه عمل کردند.
حجتالاسلام ماندگاری با اشاره به شاخصه پنجم تربیت مهدوی گفت: پنجمین شاخصه تربیت مهدوی مدیریت یا تنظیم سرمایههای خود است، ما انقلاب کردیم تا رئیس جمهورهایی همچون شهید رجایی، شهردارانی همچون شهید باکری و وزرایی همچون شهید چمران را در کشور خود داشته باشیم که در بالاترین پستها دست از پا خطا نمیکنند اینها سرمایه و افتخار جمهوری اسلامی است که دشمن تمام تلاش خود را به کار گرفته تا چنین شخصیتهایی تربیت نشود.
نظر شما