سیداحمد حسینی، مدیرکل چاپ و توزیع کتاب های درسی آموزش و پرورش، در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار شبستان، پیرامون میزان کاغذ مصرفی برای توزیع کتب درسی گفت: در سال جهاد اقتصادی از کاغذ مازندران در تهیه کتب تهیه کتب درسی استفاده شد و حدود 20 هزار تن کاغذ مصرفی در چاپ کتب درسی کاغذ کاملأ ایرانی است.
همکاری همه جانبه آموزش و پرورش برای بازیافت کتب مرجوعی
وی در مورد بازیافت کتب درسی مرجوعی تصریح کرد: حاضر به هرگونه همکاری با بخش صنعت و سایر نهادهای زیربط هستیم و آمادگی بازیافت را داریم.
حسینی خاطر نشان کرد: بازیافت دو نوع است؛ نوعی از بازیافت مربوط به تولید مقوا برای تولید کفش است و نوع دیگر بازیافت کاغذ سفید کمیکال 70 گرمی است که مربوط به صنعت و ماشین آلات می شود و نیازمند هماهنگی با اداره کل سلولزی شیمیایی وزرات صنایع است، در حقیقت بازیافت نیازمند همکاری همه جانبه شهرداری، محیط زیست و وزارت صنایع است که جلساتی نیز با این سازمان ها داشتیم، اما نتیجه آن کاملأ مشخص نشده است.
وی گفت: قبل از انقلاب نیز بازیافت وجود داشت، مثلأ تولید مقوا قبلآ هم انجام می شد. بازیافت بیشتر مقواست، ما می خواهیم بازیافت کاغذ به کاغذ 8/48 گرمی برای تولید کاغذ روزنامه و یا کاغذ سفید 70 گرمی داشته باشیم.
97 درصد آمار کتب درسی کشور واقعی است
مدیر کل چاپ و توزیع کتب درسی آموزش و پرورش، در مورد نحوه بکارگیری کتاب های مرجوعی تصریح کرد: بیش از 96 یا 97 درصد آمار ارائه شده از کشور به واقعیت نزدیک است و وزیر آموزش و پرورش نیز به مسئله آمار تأکید دارند، آمار مرجوعی ما از کل کشور از صد در صد 3 یا 4 درصد است که طبیعی است.
استفاده کشورهای همسایه از کتب درسی مرجوعی
حسینی اظهار کرد: کتاب هایی که تغییر نمی کند، در سال بعد به نسبت جمعیت آمار منطقه در اختیار آنها قرار می گیرد و کتاب هایی که تغییر می کنند، در برخی از واحدهای آموزشی بعنوان منبع استفاده می شوند و یا در اختیار برخی از کشورهای همجوار مانند افغانستان قرار می گیرد و نهایت استفاده از کتاب می شود.
پایان پیام/
نظر شما