خبرگزاری شبستان _ اهواز
در مراسم پیاده روی اربعین حسینی جمعیتی بالغ بر 2 میلیون و 500 هزار نفر در آن شرکت کردند و از سه مرز شلمچه، چذابه و مهران به کربلای معلی مشرف شدند. در این میان بسیاری از مردم و مسئولان برای رفاه حال زائران حسینی به صورت شبانه روری فعالیت کردند تا زائران با آرامش خاطر بهتری در این سفر معنوی حضور یابند.
کشاورز، مسئول موکب های شهرستان اهواز، در خصوص فعالیت های موکب های این شهرستان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز گفت: در اهواز حدود 175 موکب فعالیت داشتند و از قبل از شروع مراسم اربعین، کل موکب ها سازماندهی، شناسنامه دار و پروانه دریافت کردند وبه صورت 24 ساعته مشغول خدمات رسانی هستند.
وی افزود: از این تعداد موکب 96 موکب در چذابه، 59 موکب در عین دو و سیاحی، 15 موکب در سطح شهر اهواز و 32 موکب در عراق مستقر بودند و هر موکبی دارای یک مدیر، پنج هیئت امنا و 20 خدمه بود به صورت شبانه روزی فعایلت می کردند.
وی اضافه کرد: کلیه اجناسی که از ستاد بازسازی عتبات اهواز داده می شود اعم از کنسرو ماهی، شکر و حتی مواد شوینده، نان، آب و ... نمایندگانی معرفی شدند و مواد خوراکی را بین مواکب تقسیم می کنند.
کشاورز، تصریح کرد: اکثر موکب ها تا پایان روز اربعین فعالی هستند و تعدادی از مواکب اختصاصی هم که خودشان متعهد شدند، پنج تا 6 روز بعد از اربعین خدمات رسانی می کنند.
توزیع 2 میلیون بطری آب بین زائران اربعین حسینی
همت آبادی، خاطر نشان کرد: مؤسسه اعتباری کوثر سه سال است که آب شرب سه پایانه مهران، شلمچه و چذابه را تامین می کند و هر سال چیزی حدود 50 تریلر معادل 2 میلیون آب شرب بین زوار پخش می کند.
وی با اشاره به اینکه از ویژگی های این مؤسسه این است که از ابتدای اربعین تا سه الی چهار روز بعد از آن توزیع آب بهداشتی و معدنی انجام می شود و بین مواکب تقسیم می شود، اظهار کرد: خوشبختانه هر ساله مدیریت توزیع آب از سال قبل بهتر بوده و با توجه به اینکه هر سال به فصل گرما نزدیک می شویم نیاز به آب شرب خنک بیشتری داریم.
استقرار 60 دستگاه آمبولانس در دو مرز شلمچه و چذابه
دکتر شهیار میرخشتی، رئیس مرکز اورژانس و فوریت های پزشکی خوزستان، هم اذعان داشت: جهت ارائه خدمات درمانی و امدادی به زائران اربعین، علاوه بر تجهیزات دانشگاه جندی شاپور اهواز و دیگر دانشگاه های خوزستان، از استان های مختلف هم حدود 40 دستگاه آمبولانس به خوزستان اعزام شده است.
وی از استقرار 60 دستگاه آمبولانس در مرزهای چذابه و شلمچه خبر داد و عنوان کرد: از این تعداد 30 دستگاه آمبولانس در مسیر چذابه و 30 دستگاه آمبولانس در مرز شلمچه مستقر هس
وی با بیان اینکه درمانگاه های مرزی چذابه و شلمچه فعال و پزشک مقیم هم در این درمانگاه ها مستقر است، ادامه داد: همچنین بیمارستان صحرایی با پشتیبانی ارتش در چذابه و بیمارستان صحرایی با پشتیبانی سپاه در مرز شلمچه جهت درمان بیماران در هنگام برگزاری پیادهروی اربعین فعال هستند.
میرخشتی، با اشاره به اینکه بیش از 200 نیروی امدادی در درمانگاه ها و بیمارستان های صحرایی در حال امدادرسانی هستند، تاکید کرد: 80 نیروی امدادی در درمانگاه ها و 120 نیرو نیز در بیمارستان های صحرایی مشغول خدمات رسانی به زائران هستند.
رئیس مرکز اورژانس و فوریت های پزشکی خوزستان، یاد آور شد: نیروهای امدادی و درمانی در مرزهای چذابه و شلمچه آماده باش بوده و تا سه الی پنج روز پس از اربعین و بر اساس حجم بازگشت و جمعیت زائران درمانگاه ها و نیروها مستقر هستند.
نظر شما