احمد محمودزاده، مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل در آستانه بازگشایی مدارس به خبرنگار شبستان گفت: به همین میزان سعی کردیم در مقطع راهنمایی و متوسطه مدارس را تک شیفت اداره کنیم.
وی افزود: 100 درصد مدارس ابتدایی در سال تحصیلی جدید روزهای پنجشنبه تعطیل بوده و به صورت تکشیفته اداره میشوند.
این مسئول خاطرنشان کرد: امسال را با یک جهش علمی و پرورشی که در تاریخ این استان بینظیر است برای تحصیل دانشآموزان و تعالی و تربیت آنها آغاز میکنیم و انتظار داریم شاخصهای آموزشی و پرورشی تا پایان سال تحصیلی ارتقا یابد.
محمودزاده اضافه کرد: در سال تحصیلی جدید به صورت عمومی و تخصصی شاخصهای توسعه نظام تعلیم و تربیت را مورد ارزیابی قرار دادیم به طوری که ما نسبت به سال گذشته در درصد قبولیها و میانگین نمرات با یک جهش مناسب روبهرو هستیم.
وی گفت: امسال با برگزاری کلاسهای تقویتی، کنکور و برگزاری آزمونهای پیشرفت تحصیلی سعی میکنیم در بخشهای مورد نظر ارتقای واقعی را رقم بزنیم.
دبیر شورای آموزش و پرورش استان اردبیل از صدا و سیما و رسانهها خواست به صورت مقایسهای رتبه استان را در حوزه آموزش و پرورش در بین 31 استان کشور بررسی کرده و شفاف نتایج را به مردم اطلاع دهند.
محمودزاده به فعالیتهای مهم حوزه آموزشی با هدف رشد شاخصهای پیشبینی شده در این زمینه پرداخت و تصریح کرد: امسال تمام سعی و همت خود را به کار گرفتهایم تا در تمام مقاطع تحصیلی با تک شیفته کردن مدارس زمینه را برای برگزاری کلاسهای آموزشی و ضمن خدمت معلمان فراهم کنیم و دانشآموزان با فراغ بال بیشتر درسهای خود را در روزهای تعطیل مرور کنند.
وی از رشد 75 درصدی منابع ملی و 33 درصدی اعتبارات استانی تخصیص یافته به آموزش و پرورش خبر داد و بیان داشت: از طریق منابع ملی 17 میلیارد تومان به توسعه آموزش و پرورش استان اردبیل با هدف ارتقای شاخصهای آموزشی، پرورشی و تجهیزاتی اختصاص یافته است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل، بحث ساماندهی نیروی انسانی را نیز یادآور شد و گفت: 95 درصد معلمان ما در مدارس در سال تحصیلی جدید در رشتههای تخصصی خود تدریس میکنند تا تاثیرات منفی تدریس غیرتخصصی برطرف شود.
محمودزاده اضافه کرد: در بحث ساماندهی نیروی انسانی موضوع اقامت معلمان در مناطق خود را به منظور تدریس شایسته در دستور کار قرار دادیم تا معلمان با کمترین دغدغه در کنار خانوادههای خود بتوانند امر تدریس و کیفیتبخشی به نظام آموزش و پرورش را انجام دهند.
وی با مطلوب ارزیابی کردن وضعیت نقل و انتقالات داخل و خارج استان در نظام آموزش و پرورش استان اردبیل، خاطرنشان کرد: قرار است در طرح ساماندهی نیروی انسانی تمام معلمان در نزدیکترین محل زندگی خود تدریس کنند.
این مسئول از آماده شدن 40 بسته آموزشی، برگزاری 10 آزمون پیشرفت تحصیلی، راهاندازی 300 مدرسه هوشمند و اتصال 700 مدرسه به اینترانت ملی و قطببندی 38 گانه آموزشی استان اردبیل خبر داد.
محمودزاده از تدوین منشور تربیتی با هدف تعالی دانشآموزان و معلمان خبر داد و گفت: در بحث کنکور آموزش و پرورش کمترین نقش را دارد به طوری که بعد از فرمایش نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در یک هماهنگی با دانشگاههای استان اردبیل سعی میکنیم با افزایش ظرفیت پذیرش و افزودن رشتهها و بومیگیزینی رتبه استان را در کنکور ارتقا دهیم.
وی ادامه داد: اگر استان یزد رتبه اول کنکور را دارد و 16 سال است که این رتبه را تکرار میکند نه به خاطر موقعیت آموزشی و یا معلمان بهتر است بلکه به دلیل وجود دانشگاههای متعدد در این شهر است که شانس قبولی شرکت کنندگان را افزایش میدهد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: تنها راه ارتقای شاخص و جایگاه استان در بحث کنکور توجه جدی به افزایش ظرفیت دانشگاهها و توجه به بومیگزینی است که انتظار داریم با هماهنگی وزارت علوم این کار انجام شود.
پایان پیام/
نظر شما