به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، وحید جلالی، معاون هماهنگی بودجه سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه مفهوم اقتصاد مقاومتی به درستی در جامعه تبیین نشده است، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی راهی برای برونرفت از مشکلات و معضلات فعلی است.
وی با بیان اینکه در جریان اقتصاد مقاومتی قرار نیست پروژهای اجرا شود، تصریح کرد: اصلاح ساختارهای غلط اداری، بانکی و بها دادن به نقش فعالانه بخش خصوصی در اقتصاد کشور مهمترین رویکرد اقتصاد مقاومتی است، اعتقاد داریم اصلاح اقتصاد بیمار کشور تنها با نقشآفرینی دولتی اتفاق حادث نمیشود.
معاون هماهنگی بودجه سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی با تأکید بر اینکه اعتبارات عمرانی را باید با حذف پروژههای غیرضروری اثربخشتر کرد، گفت: در این میان باید بخش خصوصی را توانمند کنیم و فضا را برای ایفای نقش مؤثر سرمایه های مردمی فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه بیان اینکه دستگاههای اجرایی را موظف کردهایم ظرفیتهای قانونی خود را احصاء کنند، افزود: به دنبال شفافسازی در مدیریت هزینه و برنامهریزی هستیم، از این رو انضباط در موافقتنامهها، تهیه بانک اطلاعات بودجهای، بازدید از پروژهها، تنظیم گزارش نظارت، حذف موازیکاری در اولویت برنامه ها قرار دارد.
جلالی با تأکید بر اینکه طی دو سال گذشته رویکرد سازمان مدیریت و برنامهریزی بیشتر بر انضباط مالی و شفافیت در بودجه بوده است، گفت: همزمان به دنبال ایجاد تعادل در اعتبارات هزینهای و توزیع اعتبارات پرسنلی هستیم، ضمن اینکه طرحهای عمرانی را از لحاظ اثربخشی بازنگری کردیم و به دنبال اتمام پروژههای نیمه تمام هستیم.
معاون هماهنگی بودجه سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی با اشاره به اینکه 435 پروژه نیمهتمام استان تا پایان سال مالی به شرط تأمین و تخصیص اعتبار تکمیل خواهد شد، گفت: سالگذشته تنها 35 درصد بودجه به احیای دریاچه ارومیه اختصاص یافت، این در حالی است که بودجه احیای دریاچه ارومیه در سالجاری 100 میلیارد تومان است.
نظر شما