خبرگزاری شبستان / یاسوج:
مدتی به عنوان کارگر در کارگاه نجاری مشغول به کار می شود و بر تجربیات خود می افزاید .
پس از اینکه در کار عملی نیز از خود توان و مهارت نشان می دهد، با دریافت وام از کمیته امداد یک کارگاه نجاری در روستای پا تاوه دایر می کند.
جواد محجوبی پور ساکن روستای تمنک بخش پاتاوه شهرستان دنا از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد متولد 1363 است.
دارای مدرک دیپلم علوم انسانی، فردی بیکار و در خانواده ای زندگی می کرد که از نظر مادی ضعیف بودند و امرار معاش خانواده با کارگری پدرش به سختی تأمین می شد.
آقا جواد به عنوان پسر بزرگ خانواده جهت ایجاد شغل، تشکیل خانواده، مسکن و کمک به اعضای خانواده، باید چاره اندیشی و برای حل این مشکلات دست یاری و کمک به سویی دراز می کرد.
پس از اینکه این موضوعات ذهنش را به خود مشغول کرده بود، به فکرش می رسد که بعد از خداوند متعال، نهاد مقدسی به نام کمیته امداد امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) وجود دارد که یاریگر فقرا و نیازمندان است و به همین خاطر در اولین فرصت به کمیته امداد مراجعه می کند. به واحد اشتغال و خودکفایی معرفی می شود و مورد استعداد سنجی و مشاوره شغلی قرار می گیرد.
با توجه به آنالیز انجام شده، حوزه اشتغال به این نتیجه می رسد که چون خانواده وی از قدیم در کارهای درودگری و نجاری علاقه و سابقه کار داشته اند و همچنین وی به دلیل بودن در کنار پدر هنگام کار نجاری و فعالیت پدر ،به این کار علاقه مند شده، می توان روی پشتکارش حساب و از طریق وام اشتغال به این خانواده کمک کرد.
وی می گوید: جرقه کار همان جا زده می شود. از قضا همان روزها نامه ای از دفتر مرکزی کمیته امداد مبنی بر راه اندازی آموزشگاه امام علی (علیه السلام) کمیته امداد تهران می رسد.
بنابراین پس از صحبت و راهنمایی به تهران اعزام شدم و در این آموزشگاه، مهارت درودگری و نجاری را فرا میگیرد و پس از گذراندن دوره مهارتی شش ماهه، به خانه برمی گردم.
جواد ادامه می دهد: تا زمانی که پروانه کسبم آماده شود، مدتی به عنوان کارگر در کارگاه نجاری مشغول به کار شدم و بر تجربیات خود افزودم.
پس از اینکه در کار عملی نیز مهارت کافی را کسب کردم و اقدام به تهیه پروانه کسب کرده و مبلغ 6 میلیون تومان وام از کمیته امداد دریافت و یک کارگاه نجاری در روستای پاتاوه که هم اکنون تبدیل به شهر گشته و در مجاورت جاده اصلی اصفهان – یاسوج و چهارراه اتصال روستاهای بخش پاتاوه است، راه اندازی کردم.
این کارآفرین می گوید: با پشتکار و فعالیت مستمر، بعد از مدتی کارم رونق می گیرد و زمینه ازدواجم نیز مهیا می شود.
با گذشت زمان و رونق کار، کارگاه نیاز به نیروی کار پیدا می کند که در این زمینه نیروی مورد نیاز را به کار گرفتم و با رونق بازار کار، وضعیت زندگی ام دگرگون شده و جایگاه اجتماعی خوبی پیدا کرده و توانستم معیشت خود و خانواده را تأمین کنم؛ به طوری که خانواده خودکفا شده و مستمری آنها قطع و از سایر خدمات جانبی برخوردار می شوند.
وی در ادامه بیان می کند: زندگی مان خوب بود و بر وفق مراد، که متأسفانه حادثه ای تلخ سرنوشت خانواده را دگرگون می کند و در سال 90 پدر و برادرم که در شهرستان محلات در حال کارگری و نصب عایق بودند، با انفجار کپسول گاز و به علت سوختگی شدید بعد از مدتی پدر دارفانی را وداع می گوید و مسئولیت من سنگین تر می شود .
در این حادثه برادرم نیز دچار سوختگی و صدمه می شود که پس از درمان و بهبودی، در کارگاه نجاری خودم مشغول به کار می شود و مهارت لازم در زمینه نجاری را فرا می گیرد و هم اکنون در کارگاه مشغول و ماهیانه یک میلیون و 500 هزار تومان دستمزد دریافت و بیمه ایشان نیز واریز می شود.
جواد با بیان اینکه یک پسر معلول جسمی و یک دختر دارم که با همکاری کمیته امداد در مراکز آموزشی ثبت نام کرده و مهارت خیاطی را فرا گرفته تا بتواند در آینده شغلی داشته باشد، می گوید: با حمایت کمیته امداد به اهداف خود یعنی اشتغال، مسکن، ازدواج، خرید خودرو و ... رسیدم و هم اکنون دارای دو قطعه زمین در شهر یاسوج و دو شعبه نجاری در پاتاوه و روستای تمنک هستم که علاوه بر اشتغال برای خود و برادرم، یک پسر عمه ام را که در کودکی پدر و مادرش را از دست داده و کسی را ندارد در کارگاه نجاری روستای تمنک استخدام کرده ام.
هم اکنون با توجه به بازاریابی و دریافت سفارش های متعدد از منطقه و شهر یاسوج و استان های همجوار و برای توسعه بازار کار و اشتغال زایی بیشتر، یک قطعه زمین در مسیر جاده اصلی اصفهان – یاسوج جهت راه اندازی یک کارگاه مجهز خریداری کرده که درخواست مساعدت تسهیلات از مسئولین شهرستان و استان را دارم.
در نهایت اینکه در صورتی که از نظر مالی و تسهیلات از آقای محجوبی پور حمایت شود، وی می تواند زمینه یک اشتغال خوب و پایدار را برای افراد بیشتری فراهم آورد.
نظر شما