به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، « محمود نوری شادکام» در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه یزد گفت: در سال گذشته هزار میلیارد ریال از سوی بیماران غیر بومی به سیستم درآمدی استان یزد تزریق شده است .
وی در مورد اقدامات انجام شده در این معاونت با بیان این که در شش ماه گذشته تاکنون رسیدگی به 49 طرح درمانی در دستور کار قرار گرفته است، تصریح کرد: اکنون 14 طرح از مجموع طرحهای در دستور کار به بهره برداری رسیده است.
نوری شادکام با اشاره به این که 35 طرح مابقی همچنان نیاز به پیگیری مستمر دارند،ادامه داد: امیدواریم با برنامهریزیهای انجام شده تا پایان سال پنج طرح دیگر نیز به بهره برداری برسند.
این مسئول، بهره برداری از 13 طرح بخش خصوصی را از دیگر اقدامات انجام شده در شش ماه نخست امسال دانست و بیان کرد: افتتاح بخش ام آر آی بیمارستان مرتاض، راهاندازی دو مرکز شیمی درمانی، افتتاح درمانگاه تخصصی دندانپزشکی هوشمند و افتتاح درمانگاه تخصصی دیابت از جمله اقدامات انجام شده در یزد است.
وی به برنامههای این معاونت در شهرستانهای استان اشاره کرد و گفت: اجرای طرح توسعه بیمارستان اردکان با اضافه شدن 120 تخت، راهاندازی فاز یک طرح توسعه بیمارستان میبد با تأمین 100 تخت بیمارستانی، اجرای طرح توسعه بیمارستان مهریز با تأمین 150 تخت درمانی، از جمله اقدامات انجام شده طی شش ماه نخست امسال در شهرستانهای استان است.
معاون درمان علوم پزشکی شهید صدوقی ادامه داد: ساخت و تجهیز اورژانس میبد با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و پانصد میلیون تومان، تکمیل فاز دوم طرح توسعه بیمارستان میبد، تکمیل و راهاندازی بخش دیالز مهریز با 10 تخت بیمارستانی از دیگر اقدامات انجام شده در راستای توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در شهرستانهای استان یزد است.
نوریشادکام در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که بخش بهداشت و درمان یکی از قسمتهایی است که از ابتدای انقلاب تاکنون تحول عظیمی داشته، تصریح کرد: مرگ و میر در اوایل انقلاب 400 در صدهزار نفر بوده و اکنون این آمار در استان یزد به هشت در صد هزار نفر کاهش یافته است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد در ادامه با اشاره به این که در حال حاضر جمعاً سه هزار و 374 نفر در حوزه پرستاری، بهیاری و کمک بهیار در استان مشغول فعالیت هستند، گفت: در سال گذشته 10 میلیون خدمت در استان ارائه شده که از این میزان هفت و نیم میلیون خدمت به مردم یزد و دو و نیم میلیون نیز به بیماران غیر بومی ارائه شده است.
وی اقتصاد سلامت را یکی از سالم ترین و ارزشمندترین موتورهای محرک جامعه دانست و بیان کرد: با توجه به این که در سال گذشته 50 درصد تختهای استان توسط افراد غیر بومی اشغال شده است این افراد مبلغی حدود هزار میلیارد ریال به سیستم درآمدی استان تزریق کردند .
وی در پایان با بیان این که رونق اقتصاد سلامت منجر به ایجاد هزار شغل و چرخش چرخه اقتصاد میشود، تصریح کرد: کسب اعتماد مردم مهمترین عامل برای رونق اقتصادی است
نظر شما