به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، « محمد حسن لطفی» در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه استان یزد گفت: ما در زمینه فعالیت های درمانی سعی کرده ایم چهار محور اجتماعی شامل خیرین، سمن های سلامت، نقش بخش خصوصی درمان و مددکاری اجتماعی را پیگیری کنیم.
وی افزود: ما اوایل انقلاب امید به زندگی را در سن 54 سالگی داشتیم که الان این سن به 78 سالگی رسیده است.
معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: آمارهای اول انقلاب در زمینه سلامت نگران کننده بوده است که از جمله آنها می توان به مرگ مادران باردار اشاره کرد زیرا این میزان در یکصد هزار تعداد 270 بوده است ولی الان این میزان به 14 و نیم در یکصد هزار رسیده است.
لطفی بیان کرد: مرگ کودکان زیر 5 سال نیز 170 در هزار تولد زنده بوده که الان به 10 و نیم در هزار رسیده است.
وی گفت: بر اساس نیازسنجی ما در تمامی مناطق، مراکز درمانی داریم که ملاک ما جمعیت است و سعی کرده ایم در نقاط مختلف استان این بحث درمان و پزشکی را داشته باشیم.
معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی یزد بیان کرد: ما به مرحله ای رسیدیم که چندین سال امید به زندگی را تدام نداریم اما متاسفانه بیماری های غیر واگیر چند عاملی در این جهت بوده که نه تنها امید به زندگی را افزایش نمی دهد بلکه کیفیت زندگی را نیز تحت تاثیر گذاشته است.
لطفی خاطرنشان کرد:الان آمار بستری است که استراتژی و تاکتیک را در نظام سلامت تغییر می دهد و در این زمینه نیز سعی کرده ایم منابع مالی و نیروی انسانی را در بحث آموزش و درمان بیماری ها سوق پیدا کند.
وی افزود: یکی از گفتمان های غلب استان نهادینه کردن امور سلامت در تمامی دستگاه های اجرایی است.
معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی یزد بیان کرد: ما الان 750 هزار بیمه شده تامین اجتماعی در استان داریم که عموما معتقدیم باید تمامی اقدامات ما مبتنی بر پیوست سلامت باشد.
لطفی خاطرنشان کرد: در بخش خصوصی سلامت انقلاب عظیم رخ داده است که قبل از انقلاب 2 بیمارستان خصوصی داشتیم اما الان 6 بیمارستان خصوصی داریم که از 60 تخت در قبل از انقلاب به 788 تخت رسیده است.
معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در بخش خصوصی تصریح کرد: ساخت 6 بیمارستان با 787 تخت، بخش مراقبتهای ویژه با 88 تخت، 5 مرکز شیمی درمانی، 76 دستگاه آمبولانس، ساخت 20 آزمایشگاه و 75 درمانگاه از دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه بهداشت و درمان است.
لطفی تربیت پزشکان را از دیگر دستاوردهای انقلاب دانست و بیان کرد: تربیت یک هزار و 310 پزشک عمومی، 701 متخصص، دو هزار و 280 پرستار و تشکیل 46 سمن مردمی از دیگر دستاورهای انقلاب اسلامی در این حوزه بوده است.
وی با تاکید بر ضرورت اجرای کامل طرح پیوست سلامت ادارات گفت: 750 هزار نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند که عموما کارگر بوده و باید با اجرای طرح پیوست سلامت، تمام صنایع و کارخانهها مجوز این طرح را دریافت کنند.
نظر شما