«عسگرعلی جوانبخت» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قزوین گفت: سیستم گرمایشی یکی از موضوعات مهم در مدارس است که از 9 هزار و 650 کلاس درس، 2 هزار و 400 کلاس درس استان فاقد سیستم گرمایش استاندارد هستند که از این تعداد، سیستم گرمایش حدود 750 کلاس، نفتی کاربراتور و حدود یک هزار و 641 کلاس هم بخاری گازی است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین ادامه د اد: برای 2 هزار و 400 کلاس درس حدود 32 میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا استانداردسازی انجام شود که کار استانداردسازی سیستم گرمایش این کلاس های درس را از روستاها و شهرهای محروم آغاز کرده ایم.
وی اضافه کرد: در آوج 90 درصد کار انجام شده و 10 درصد مدارس باقی مانده است، در الموت غربی و شرقی در مناطقی که گازرسانی انجام شده است، کار صورت گرفته و در مناطقی که گازرسانی نشده هم بخاری نفتی کابراتوری دارند که این نوع بخاری استاندارد است.
جوانبخت اعلام کرد: ما به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد داده ایم که در بودجه 98 مبلغ لازم برای این امر اختصاص یابد که اگر این اعتبار مصوب شود طی 2 سال استانداردسازی سیستم گرمایش مدارس استان انجام می شود و در غیر این صورت حدود چهار سال زمان نیاز است تا این استانداردسازی انجام شود.
وی تأکید کرد: اعتباراتی که به این اداره کل اختصاص می دهند، حدود 3 میلیارد تومان است که ما هر ساله 2 برابر این عدد یعنی 6 میلیارد تومان کار کرده و 3 میلیارد تومان هم به پیمانکار بدهکار می شویم.
مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین توضیح داد: در سال 97 از 2 هزار و 400 کلاس درسی که نیاز به استانداردسازی سیستم گرمایش دارند، تعداد 750 کلاس درس را که دارای بخاری نفتی و گازی هستند، را هدفگذاری کرده ایم که استاندارد سازی کنیم که نیمی از این کلاس ها استانداردسازی شدند و مابقی هم تا پایان سال انجام می شود.
وی اظهار کرد: برای این استانداردسازی اگر پکیج یا حرارت مرکزی استفاده شود، هر کلاس درس 15 میلیون تومان هزینه دارد، ولی اگر بخاری استاندارد استفاده شود، هر کلاس درس 9 میلیون تومان برای ما هزینه دارد.
جوانبخت با بیان اینکه بیشتر مدارس فاقد سیستم گرمایش استاندارد در مناطقی قرار دارند که از گاز بهره مند نیستند، گفت: این 2 هزار و 400 کلاس درسی که سیستم گرمایش استاندارد ندارند، بیشتر در مناطق طارم سفلی، الموت، روستاهای بوئین زهرا و در واقع مناطقی هستند که گازرسانی به آنها صورت نگرفته است.
وی خاطر نشان کرد: ما در مدارس بخاری چکه ای نداریم و در مناطقی که گازرسانی نشده بخاری نفتی وجود دارد که سعی داریم که بخاری های ایمنی را جایگزین اینها کنیم.
مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین یادآور شد: خطر جدی در مدارس استان وجود ندارد و ما مدیران را آموزش داده ایم و همچنین کارشناس به مدارس اعزام می کنیم که نحوه استفاده از بخاری را توضیح دهند و در این خصوص برشورهایی را توزیع کرده ایم و آگاهی بالایی را در این بحث در مدارس استان داریم.
نظر شما