ادامه اختلافات دو قوه بر سر افزایش حقوق ها/طرح معامله قرن؛ بازی غربی، آمریکایی و صهیونیستی

ادامه اختلافات دو قوه بر سر افزایش حقوق ها، درنگي بر چرايي حادثه تروريستي ششم تير، طرح معامله قرن؛ بازی غربی، آمریکایی و صهیونیستی، آمریکا در جایگاه نابودی ایران نیست از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در پنجشنبه ششم تیر است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، ادامه اختلافات دو قوه بر سر افزایش حقوق ها، درنگي بر چرايي حادثه تروريستي ششم تير، طرح معامله قرن؛ بازی غربی، آمریکایی و صهیونیستی، آمریکا در جایگاه نابودی ایران نیست از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در پنجشنبه ششم تیر است که می‌توانید مشروح آن را در لینک‌های زیر بخوانید.

حس دلالی ترامپ را می توان در طرح معامله قرن مشاهده کرد

«مجتبی امانی» شب گذشته (5 تیر) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره ابعاد پشت پرده معامله قرن گفت: آمریکا به دنبال بهره مالی است و برخلاف آنچه که انتظار می‌رود می‌توان حس دلالی ترامپ را در این موضوع مشاهده کرد، امروز اسم اجلاس از معامله قرن به فرصت قرن تغییر یافت و سطح شرکت‌کنندگان تنزل پیدا کرد.

 

رئیس سابق دفتر حفاظت از منافع ایران در مصر با بیان اینکه اردن، مصر و همچنین بخش‌هایی از لبنان تصور می‌کنند که سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیون دلاری در این کشور‌ها انجام می‌شود، گفت: اگر قرار باشد که سعودی‌ها بخواهند پول خرج کنند باید برای امنیت خود اقدام کنند، با توجه به تغییراتی که در سطح شرکت کنندگان ایجاد شد ممکن است آمریکایی‌ها مجدداً اسبابی برای خود در منطقه ایجاد کنند.

 

وی با اشاره به اینکه آمریکا تاکنون پنج بار اعلام کرده است که می‌خواهد طرح معامله قرن را رونمایی کند، گفت: به طوری که آخرین بار اعلام کردند که بعد از ماه مبارک رمضان طرح خود را اعلام می‌کنند.

 

نگرش و مدل های سنتی اجازه نمی دهد رونق تولید پایدار ایجاد شود

«سیدفرید موسوی» شب گذشته (5 تیر) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما که با موضوع برنامه ها و الزامات رونق تولید روی آنتن رفت با اشاره به اینکه طرح ها و برنامه های فعلی برای رونق تولید، مسکنی است، گفت: با این طرح ها رونق تولید پایدار ایجاد نمی شود و تا زمانی که ظرفیت کارآفرینان را باور نداشته باشیم؛ رونق تولید اتفاق نمی افتد.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نگرش و مدل های سنتی اجازه نمی دهد رونق تولید پایدار ایجاد شود، گفت: ما با تزریق مالی دنبال رونق تولید هستیم و روش های گذشته در امور اقتصادی جاری است.

 

وی از نظام توزیع به عنوان پیشران و محرک تولید یاد گرد و گفت: رونق تولید با برنامه ها و طرح های موجود که بیشتر نگرش سنتی دارند؛ به این زودی اتفاق نمی افتد.

 

موسوی با تاکید بر اینکه رونق تولید تنها وظیفه وزارت صمت نیست، تصریح کرد: خیلی از سازمان ها و دستگاه ها در این باره دخیل هستند.

 

ایران با شلیک به پهپاد آمریکایی مشتی بر دهان تکنولوژی روز دنیا زد

سرگرد پاسدار «محمدعلی خدابخش» شب گذشته (چهارشنبه 5 تیر) در برنامه تلویزیونی «ثریا» درباره سرنگونی پهپاد جاسوسی آمریکا به بیان توضیحاتی پرداخت و با اشاره به اینکه این پهپاد در ساعت ۴ دقیقه بامداد روز پنجشنبه از پایگاه الظفره امارات برخاسته و وارد مسیر پروازی خود می‌شود، گفت: ماموریت این پرنده شناسایی و جاسوسی با استفاده از سنسور‌های خود است.

 

کارشناس عملیات پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه این پهپاد حریم هوایی ایران را نقض کرد، گفت: این پرنده در مسیر بازگشت در ساعت ۴ بامداد حریم هوایی را نقض می‌کند که در ارتفاع بالای ۵۰ هزار پا بوده است. هواپیمای همراه او نیز که پی-۸ بود در ارتفاع ۳۰ هزار پایی پرواز می‌کرد و در فاصله کمتری هم پهپاد MQ-۹ پرواز می‌کرد.

 

وی با اشاره به اینکه این سه پرنده را زیر نظر داشتیم تا دیتا‌های رد و بدل شده آن‌ها را تحت نظر داشته باشیم، گفت: ما همچنین هواپیمای دیگری را با نام پی-۸ که وظیفه گشت دریایی دارد را شناسایی کردیم که در نزدیکی آن پهپاد پرواز می کرد.

 

سرگرد خدابخش ادامه داد: زمانی که پروژه ترایتون رقم خورد، یک ورژنی از پروژه‌ها به نام «BAMS» اتفاق افتاد تا هواپیمای MQ-۴C را با هواپیمای P-۸ مرتبط کند.

 

طرح معامله قرن یک بازی غربی آمریکایی و صهیونیستی است

«حسین اکبری» شب گذشته (چهارشنبه 5 تیر)در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره ابعاد پشت پرده معامله قرن با اشاره به برگزاری نشست منامه گفت: هیئت‌های عالی رتبه‌ای از آمریکا و رژیم صهیونیستی در اجلاس منامه شرکت کردند. آنها رشوه‌ای را پیش بینی کرده بودند تا مسئله فلسطین حل شود به طوری که در طول یک سال و نیم گذشته به تدریج بند‌ها و بخش‌های مختلفی تحت عنوان معامله قرن را مطرح کردند.

 

 کارشناس مسائل سیاسی از سعودی ها به عنوان ضامن اجرای این طرح یاد کرد و گفت:  آن‌ها به نوعی اعلام کردند که در جهت حمایت از فلسطین می‌خواهند اقدام کنند.

 

وی با طرح این مبحث که دو موضوع مهم در فلسطین وجود دارد در تشریح این دو موضوع گفت: یکی از آن بحث آواره‌های فلسطینی است و دیگری اشغال قدس، آن‌ها می‌خواهند یک گسترده جغرافیایی را از آن خود کنند و هویت فلسطینی‌ها را تصرف کنند. امروزه این دو موضوع تنها برگ باقی مانده برای ترامپ و رژیم صهیونیستی است و با توجه به شرایط، آن‌ها در انتخابات آینده با مشکل روبرو می‌شوند.

 

اکبری با بیان اینکه در بحث اردن، بعضی کشور‌ها برای اینکه خودشان را حفظ کنند از حمایت‌های بیرونی استفاده می‌کنند، ادامه داد: آمریکایی‌ها اعتقادات این است که به کشور‌های تحت سلطه دستور دهند و آن‌ها اجرا کنند، اما در حال حاضر اردن نابود می‌شود. تصورم این است که فضا به گونه‌ای طراحی شده که فشار روی اردن باشد و اردن اصلا راضی نیست

 

درنگي بر چرايي حادثه تروريستي ششم تير ماه مسجد ابوذر

ششم تيرماه بود و فضا كاملا ملتهب. تنها چند روز از ورود مجاهدين خلق به فاز ترور مي گذشت. حملات تروريستي مجاهدين خلق فضاي التهاب آوري ايجاد كرده بود. فضاي شايعه سازي و شايعه پراكني رواج داشت . شايعاتي در ميان مردم پخش مي شد كه خلاف واقع بود. حضرت آيت الله خامنه اي كه نمايندگي امام در شوراي عالي دفاع و نيز امامت جمعه تهران را بر عهده داشتند در مسجد ابوذر تهران حاضر شدند. برنامه اي به منظور پاسخ به پرسش هاي مردم تدارك ديده شده بود.


حضرت آيت الله براي همين منظور پشت تريبون قرار گرفتند. هنوز دقايقي از سخنراني نگذشته بود كه ضبط صوت كوچكي را دست به دست به سمت جلو فرستادند و روي تريبون جلوي آيت الله قرار دادند. صحبت هاي آيت الله به اينجا كه رسيد " .... در زمان اميرالمومنين زن در همه جوامع بشري، و نه فقط در ميان عرب ها، مظلوم بود. نه مي گذاشتند درس بخواند، نه مي گذاشتند در اجتماع وارد بشود و در مسائل سياسي تبحر پيدا كند. نه ممكن بود در ميدان هاي...» كه ناگهان فضاي مسجد در احاطه صداي مهيب و دود و غبار ناشي از انفجار ضبط صوت كوچك قرارگرفت.


بلافاصله آيت الله را به بيمارستان بردند. خطر رفع شده بود ولي سمت راست بدنشان كاملا آسيب ديده بود. برچسب قرمز رنگ داخل ضبط كه بعد از انفجار به گوشه اي پرتاب شده بود و روي آن نوشته بود«هديه اي از طرف گروه فرقان» نتوانست در رد گم كردن مجاهدين خلق اندك تاثيري داشته باشد.

 

ادامه اختلافات دو قوه بر سر افزایش حقوق ها

افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان و بازنشستگان پیشنهاد دولت در لایحه 98 بود اما آنچه که نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره افزایش حقوق ها در بررسی لایحه بودجه 98 تصویب کردند این بود که حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان ۴۰۰ هزار تومان افزایش داشته باشد و علاوه بر این افزایش، جز یک ضریب ریالی سالانه مشمولین این بند نسبت به ضریب ریالی سال ۹۷ به میزان تا ۱۰ درصد افزایش می‌یابد که این موضوع بدون گرفتن ایراد از سوی شورای نگهبان به قانون تبدیل شد و قرار شد تا دولت افزایش ۴۰۰ هزارتومانی حقوق کارکنان همراه افزایش ۱۰ درصدی را اجرا کند اما دولت در اجرای افزایش حقوق کارکنان مغایر با قانون بودجه ۹۸ عمل کرد.

 

اختلافات دولت و مجلس بر سرافزایش حقوقها با وجود آنکه جلسه ای سه جانبه میان نمایندگان این ۲ قوه و دیوان محاسبات برگزار شد و تخلف دولت در این زمینه محرز شد همچنان ادامه دارد و در حالیکه مجلسی ها معتقد به این تخلفند دولت بر اجرای مصوبه مجلس تاکید دارد.

 

آمریکا در جایگاه نابودی ایران نیست

«محمد جواد ظریف» در گفت‌وگو با شبکه سی‌ان‌ان به اظهارات خصمانه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مبنی بر نابود کردن ایران واکنش نشان داد و تاکید کرد که آمریکا در جایگاهی نیست که بتواند چنین کاری انجام دهد.

 

وزیر امورخارجه ایران گفت: اقدامات اخیر آمریکا تقابلی و تحریک‌آمیز بوده است اما ایران به دنبال جنگ نیست. به‌ویژه اعمال تحریم بر رهبری ایران، توهین مضاعفی از سوی آمریکا به تمامی ملت ایران بود.

 

وی تصریح کرد: من فکر می‌کنم که رئیس جمهور ترامپ باید به خاطر داشته باشد ما در قرن هجدهم زندگی نمی‌کنیم. اکنون منشور سازمان ملل وجود دارد و تهدید به جنگ، غیر قانونی است. رئیس جمهور آمریکا در شرایطی که تنش‌ها میان تهران و واشنگتن به‌ویژه در هفته‌های اخیر افزایش یافته است در توئیتر خود نوشت که اگر هر حمله‌ای علیه آمریکایی‌ها از سوی ایران انجام بگیرد با پاسخ شدید مواجه خواهد شد و در برخی نقاط این پاسخ به معنی نابودی خواهد بود./

 

 

 

 

کد خبر 803722

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha