به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «جعفر محسنی» امروز(۱۵ مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه کهبه مناسبت سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی ترتیب یافت، اظهار داشت: مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی تبریز فعالیتهای خود را گسترش میدهد؛ همچنین اواخر سال 97 نیز با راهاندازی سیستم NGS گام موثری را در این رابطه برداشته ایم.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان از راهاندازی کلینیک پیشگیری و ارتقای سلامت در دهه ولایت خبر داد و خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی استان در راستای اهدف پنج ساله ششم، کلینیک پیشگیری و ارتقای سلامت را راهاندازی کرده و این مرکز بطور رسمی در دهه ولایت افتتاح میشود.
وی با بیان اینکه غربالگری سرطانها شایع در استان، یکی از محورهای اصلی فعالیت این کلینیک خواهد بود، افزود: این کلینیک با همکاری متخصصان امر در راستای جلوگیری از بروز بیماریها، تشخیص به موقع بیماریها و ... گامهای موثری را در استان خواهد برداشت.
محسنی در بخش دیگری از سخنان خود به اخذ مجوز پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی جهاددانشگاهی استان اشاره کرد و گفت: این پژوهشکده در حوزه علوم انسانی فعالیت کرده و در منطقه شمالغرب اولین پژوهشکده در حوزه علوم انسانی است.
وی با بیان اینکه جهادهای دانشگاهی سطح کشور هرکدام بطور شاخص در یک حوزه فعالیتهای گستردهای را انجام میدهند، تاکید کرد: جهاد دانشگاهی استان با توجه به ساختارها و شرایطی که در دوران دفاع مقدس در کشور حاکم بود، در تمامی حوزهها ورود کرده و در حوزههای پزشکی، انسانی، صنعتی، فرهنگی و... فعالیتهای مختلفی را پیگیری میکند.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان در ادامه به فعالیتهای گسترده جهاد دانشگاهی استان در حوزه استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر اشاره کرد و افزود: با توجه به نیاز کشور به استفاده از انرژی، جهاددانشگاهی استان در حوزه استفاده از انرژیهای تجدید پذیر و پاک متمرکز شده و در این رابطه نیز فعالیتهای گستردهای را انجام داده و تبدیل به یک قطب در سطح کشور شده است؛ همچنین کارگاه انرژیهای تجدیدپذیر را نیز با سرمایهگذاری یک میلیاردتومانی به کارخانه تبدیل کرده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیکاری را یکی از معضلات اساسی جامعه دانست و با تاکید بر اهمیت ایجاد اشتغال برای جوانان، گفت: با توجه به آمار فارغالتحصیلان دانشگاهی بیکار، جهاددانشگاهی استان به حوزه توانمندسازی فارغالتحصیلان ورود کرده و در این رابطه نیز طرحها و برنامههای بسیاری را اجرایی کرده است.
محسنی افزود: جهاد دانشگاهی استان طرح جدیدی نیز با همکاری استانداری و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اجرا کرده که طی آن برای بیش از 300 بانوی سرپرست خانوار خدمات آموزشی ارائه میشود تا بتوانند روی پای خود ایستاده و کارآفرینی کنند.
محسنی در ادامه با بیان اینکه سال گذشته 16 هزار نفر ساعت دانشجو از برنامههای فرهنگی، اجتماعی و هنری جهاددانشگاهی استان بهرهمند شدند، گفت: مجتمع تحقیقاتی درمانی جهاد دانشگاهی شامل سه بخش «مرکز فوق تخصصی مطالعات ژنتیک، مرکز فوق تخصصی پیشگیری و ارتقای سلامت و مرکز فوق تخصصی درمان نازایی با شیوههای نوین» خواهد بود.
نظر شما