به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین دکتر «حسین عبدالمحمدی» امروز(چهارشنبه 27 آذر) در اجلاسیه اساتید، مدیران و دبیران پژوهشی جامعه المصطفی که در مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به ارتباط پژوهش و تمدن نوین اسلامی اظهار داشت: این را باید باور داشته باشیم که تعالیم نورانی اسلام قابلیت این را دارد که تمدن بزرگی را رقم بزند.
عضو کمیسیون تحقیقات و طرح های پژوهشی المصطفی افزود: اسلام امتحان خود را در تاریخ پس داده و نشان داده میتواند بشریت را با تعالی مادی و معنوی اداره کند؛ بهترین نمونه زمان ظهور اسلام و حضور پیامبر گرامی اسلام(ص) است که در مدت کوتاهی بر اساس همین تعالیم، یک جامعه فروافتاده در گمراهی را به تعالی رساند و اقتداری ایجاد کرد که دو امپراطوری بزرگ قیصرهای روم و ساسانیان را به زیر کشید.
وی ابراز داشت: در انقلاب اسلامی هم تجربه خواهد شد و علی رغم همه فشارهایی که علیه جمهوری اسلامی بوده ما به قله های قدرت نزدیک میشود و نگرانی ودغدغه استکبار جهانی در همین قصه است؛ پیش از انقلاب جزو کشور آخر دنیا از 190 کشور از نظر اقتصادی و فرهنگی و سیاسی و اجتماعی بودیم ولی الان جزو 20 کشور اول جهان هستیم و در برخی بخش ها جزو پنج کشور اول دنیا هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالمحمدی با اشاره به این که فرزندان مؤمن انقلاب کارهای بزرگی را رقم زده اند، گفت: شکل گیری تمدن اسلامی باوری است که در طول تاریخ، امکان آن مشخص شده است از این رو پژوهش های المصطفی باید در راستای تحقق آرمان های انقلاب اسلامی در عرصه بین الملل باشد.
وی افزود: بعد از قرن ها آرزو، یک حکومتی بر اساس اسلام ناب محمدی و دین شکل گرفته و این فرصت بی نظیری در اختیار ما است که باید آن را غنیمت بشماریم، کارهای زمین مانده زیادی داریم؛ در حوزه علوم انسانی می دانید که بیش از سه هزار عنوان کتاب تولید کرده ایم ولی هنوز هم جای کار دارد و باید پژوهش ها در عرصه برون مرزی به سمت دغدغه های جهان اسلام سوق داده شود.
عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه عنوان کرد: امروز علیه تشیع و علیه اسلام فعالیت های زیادی صورت می گیرد، از این رو ما همواره جهان را رصد کنیم همچنانکه امروز به برکت جمهوری اسلامی، وهابیت و سلفیت و داعشی ها شکست خوردند و شکست عقبه تئوریک و نظری این جریان منحرف به دست علمای دین از جمله رهبر معظم انقلاب و حضرت آیت الله مکارم شکل گرفت.
وی با تأکید بر این که رسالت روحانیت حراست دین از تحریف ها و بدعت ها است، گفت: بحث بعدی تبلیغ و تبیین دین و اهتمام به فقه اجتماعی و فقه حکومتی است؛ چند هزار ساعت طلاب ما مشغول فقه و اصول هستند از این رو باید فکری برای فقه اجتماعی و فقه حکومتی بکنیم.
نظر شما