باید از ظرفیت معنوی خیرین برای ترویج فرهنگ نیکوکاری در مدارس استفاده کنیم

رستمی با بیان اینکه مطمئن باشید آموزش و پرورش می‌تواند آینده جامعه ما را ترسیم کند، گفت: باید از ظرفیت معنوی خیرین، برای ترویج فرهنگ بخشش و نیکوکاری در مدارس استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از تربت حیدریه، «علی رستمی» در دومین جلسه هیئت مدیره جدید مجمع خیرین مدرسه ساز تربت حیدریه بر لزوم همکاری با خیرین مدرسه‌ساز تاکیدکرد و گفت:باید از ظرفیت معنوی خیرین، برای ترویج فرهنگ بخشش و نیکوکاری در مدارس استفاده کرد و آن را به ‌عنوان الگو به دانش آموزان شناساند.

 

فرماندار تربت حیدریه با بیان اینکه مطمئن باشید آموزش و پرورش می‌تواند آینده جامعه ما را ترسیم کند که در این زمینه باید با برنامه‌ریزی مناسب به این دستگاه کمک کنیم، افزود:توسعه پایدار را در مدارس بجوییم، اگر در پی تربیت شهروند خوب و رسیدن به حیات طیبه‌ایم باید نگاهمان به سمت مدرسه و معلم باشد.

 

رستمی ادامه داد: آموزش و پرورش بدون مشارکت جامعه نمی‌تواند به تمامی اهداف خود برسد، خیرین و انجمن اولیا، پشتوانه بزرگی برای نظام تعلیم و تربیت هستند که ما باید این فرصت رو مغتنم بدانیم و با برنامه‌ریزی مناسب و تلاش مضاعف زمینه مشارکت و حضور این یاریگران نیک‌اندیش را در مدارس فراهم آوریم.

 

وی با اشاره به اینکه هزینه کردن در مدارس و برای تعلیم و تربیت سرمایه‌گذاری بزرگ و پر منفعتی است، تصریح کرد: چرا که کودکان امروز، طبیبان آینده دردهای جامعه ما هستند، بی شک کودکان امروز قدردان زحمات همه خیرین خواهند بود و در آینده با عملکرد خود، پاسخ این همه مهربانی را خواهند داد.

 

فرماندار تربت حیدریه با بیان اینکه خیرین مدرسه‌ساز و مدرسه‌یار، تفکر ناب نوع‌دوستی و فرهنگ نیکوکاری را در کودکان ما ترویج می‌دهند و مسیر رسیدن به انسانیت را هموار می‌کنند، گفت:مجمع خیرین مدرسه ساز از ۲۱ سال پیش فعالیت خود را در کشور آغاز کرده است و ۲۰ تا ۳۰ درصد مدارس کشور را خیرین ساخته اند و از ۵۳۰ هزار کلاس در کشور ۱۰۷ هزار مدرسه توسط خیرین ساخته شده و باید تلاش شود به موازات سایر امور خیریه تشکل ها، سمن ها و سازمان های مردم نهاد ایجاد شود که دولت هیچ نقشی در آن ندارد و امور به مردم و بخش خصوصی واگذار شود.

 

رستمی واگذاری اختیارات به مسئولان محلی را یکی از فلسفه های اصلی تشکیل شوراهای آموزش و پرورش دانست و افزود:متاسفانه این شورا نتوانسته در چارچوب قوانین تدوین شده خود کاملا اثرگذار باشد.

 

وی ادامه داد:اگرچه یکی از ماموریت های شورای آموزش و پرورش ایجاد چشم اندازهای مشترک مبتنی بر مقتضیات و نیازمندی های بومی و محلی بوده است ولی دو هدف عمده تفویض اختیارات و تمرکززدایی بعد ۲۶ سال از تاسیس این شورا هنوز محقق نگردیده و در تمامی این دوران با واگذاری امور به شوراهای اموزش و پرورش مخالفت یا مقاومت شده است.

 

فرماندار تربت حیدریه تصریح کرد:هر چند اختیارات ویژه در این قانون پیش بینی شده از جمله تقویم آموزشی، سازماندهی نیرو ها، حمایت از دانش آموزان نیازمند و مستعد، جذب منابع درآمدی پایدار ولی متاسفانه هیچ کدام از این امور به دلیل مداخلات و تصمیم گیری در سطح استان و یا وزارت در طول سالیان متمادی عملیاتی نگردیده است.

کد خبر 883765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha