«علی بشارت» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز که به مناسبت فرا رسیدن ۱۸ اسفند، سالروز تأسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور ترتیب یافت، اظهار داشت: تشکیل کانون های فرهنگی هنری مساجد یکی از کارهای بسیار مفید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که با بهره گیری از نیروهای جوان و انقلابی هر محله و روستایی در حرکتی منسجم و یکپارچه با اجرای برنامه های فرهنگی مذهبی و پرکردن اوغات فراغت جوانان از آسیب های اجتماعی زیادی جلوگیری میکند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بستان آباد با ارائه آماری از تعداد کانون های فرهنگی هنری شهرستان، افزود: تاکنون ۲۲ کانون در این منطقه از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجوز فعالیت اخذ کرده اند که از این میان ۱۳ کانون در روستاها و ۹ کانون در مساجد شهری مشغول فعالیت هستند و البته در پی آن هستیم با تشویق و ترغیب جوانان مسجدی تعداد این کانونها را تا سال آینده به چند برابر این اعداد برسانیم.
وی در ادامه با بیان اهمیت بالای کیفیت در مقابل مباحث کمی گفت: به همت جوانان پرانگیزه و انقلابی شهرستان شاهد اجرای برنامه های مفید و متنوع فرهنگی مذهبی در سال جاری هستیم که از آن جمله می توان به برگزاری کلاس های آموزش قرآنی (تلاوت، حفظ، تجوید، رواخوانی،تفسیر،مفاهیم)، نمایشگاه کتاب، طرح تلاوت نور، اردوهای تفریحی و زیارتی، مسابقات فرهنگی ورزشی، کلاسهای تقویتی برای دانش آموزان، مراسمات مختلف مذهبی و ملی، کرسی های تلاوت قرآن کریم با حضور قاریان برجسته کشوری و استانی... اشاره کرد.
بشارت در بخش دیگر سخنان خود با ابراز خرسندی از انتخاب کانون فرهنگی هنری عترت مسجد جامع شهرستان بستان آباد به عنوان یکی از کانونهای فعال کشور در سال ١٣٩٨ از طرف ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: در این منطقه استعدادهای ناب و خاصی وجود دارد که با اندکی حمایت مسؤولان استانی و کشوری در آینده ای نه چندان دور میتوانیم شاهد موفقیتهای بزرگی باشیم.
او در پایان سخنان خود با تشکر از همکاری ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی در سال جاری گفت: امیدوارم با حمایت بیشتر ستاد استانی در اجرای طرحهای جدید و متنوع و بخصوص طرح ملی فهما، سطح کمی و کیفی کانون های مساجد شهرستان بستان آباد در سال آینده افزایش چشمگیری داشته باشد.
نظر شما