بیمارستان امیرالمؤمنین به زودی تکمیل می‌شود/دریافت بودجه ۱۰۰ میلیاردی ازدولت برای مقابله با کرونا

سرمست از تکمیل بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) در آینده نزدیک با تأمین اعتبار از دولت خبرداد و گفت: در همین ایام نیز ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه درمانی از دولت دریافت کرده ایم.

 «بهرام سرمست» در گفتگو با خبرگزاری شبستان در قم به بیان آخرین توضیحات در ارتباط با بیماری کرونا، شیوع آن و فعالیت های استانداری در جهت مقابله با آن پرداخت و اظهار داشت: وضعیت قم همچنان نامطلوب است.

 

استاندار قم در پاسخ به این سؤال که چرا مدیران استان از ابتدای بهمن ماه که اخباری مبنی بر شیوع کرونا در قم مطرح شده بود به فکر چاره نیافتادند؟ بیان داشت: ما نمی توانیم بر اساس احتمالات کار کنیم، بلکه تابع نظرات تخصصی هستیم و از همان ابتدایی که اعلام شد دو نفر در قم مبتلا به کرونا شده اند در کمتر از دو ساعت تشکیل جلسه دادیم.

 

وی تصریح کرد: ملاک تصمیم گیری و شروع اقدامات ما در این زمینه، دانشگاه علوم پزشکی است که تا قبل از اعلام ابتلای آن دو نفر، خبری مبنی بر شیوع کرونا در قم نداده بودند و اگر کسی قرار باشد که پاسخگو باشد، مسؤولان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی هستند، نه استانداری.

 

سرمست با بیان این که استان قم در زمینه تدابیر پیش بینانه نیز کارهایی انجام داده است، گفت: ما از جمله استان هایی هستیم که در این زمینه خیلی زودتر وارد شده و ستاد بحران را تشکیل دادیم، اما به هرحال ملاک ورود ما نظرات تخصصی وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی در قم است.

 

وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر این که چرا بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) با وجود پیشرفت بالای 95 درصد آماده سازی نمی‌شود، خاطرنشان کرد: اولا این درصد هرگز درست نیست بلکه میزان پیشرفت کمتر از این حرف ها است، ثانیا این بیمارستان از جمله مراکز درمانی است که توسط یکی از خیرین استان در حال ساخت بود ولی به دلیل نوسانات قیمت ها متوقف شده است و خیرین دیگر هم در این زمینه تمایلی به ورود ندارند.

 

استاندار قم با تأکید بر این که این بیمارستان برای تکمیل به حداقل 60 میلیارد تومان اختصاص منابع، نیاز دارد، گفت: البته برای این بیمارستان هم دانشگاه علوم پزشکی متولی کار است، اما این خبر خوب را می دهیم که در همین ایام برای این مرکز هم تأمین اعتبار شده و تا آینده نزدیک انشاءالله راه اندازی خواهد شد.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با ابراز نگرانی از این که برخی از مردم همچنان بی توجه به دستورات بهداشتی هستند، یادآور شد: اساسا یک بخش از کارهای مدیریت بحران این است که مردم این شرایط را جدی بگیرند و ما در این شرایط نباید به فکر مچ گیری منفی باشیم بلکه تلاش کنیم تا اگر کاری انجام می‌شود تشویق کنیم تا از این وضعیت رهایی پیدا کنیم.

 

سرمست با بیان این که برخی استان ها در این ایام به دنبال تأمین اعتبار تا حد 100 میلیون تومان بوده اند، ابراز داشت: ما در این ایام نزدیک به 100 میلیارد تومان برای استان بودجه دریافت کرده ایم که این خود یک موفقیت محسوب می‌شود.

 

وی تصریح کرد: همه باید تلاش کنیم تا از این شرایط عبور کنیم، به فکر مچ گیری نباشیم، دیگران را تشویق کنیم و هرکس به وسع خودش زمینه را برای مقابله با این بیماری فراهم کند، این راه هم بدانید که بنده دو سال دیگر نخواهم بود و اگر کاری می کنم باید برای مردم باشد چون کارهای خیر است که برای انسان دعای خیر را به جا می گذارد.

کد خبر 905559

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha