دولت ناگزیر به محدودیت واردات کالاهای غیرضروری و مشابه داخلی است

آل هاشم گفت: به برکت کاهش شدید درآمد نفتی، دولت ناگزیر به محدودیت واردات کالاهای غیرضروری و مشابه داخلی کرده و این موضوع باید در سال‌ جاری سختگیرانه تر دنبال شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، حجت‌الاسلام والمسلمین «سیدمحمدعلی آل‌هاشم» امروز در جمع فعالان بخش خصوصی استان با تأکید بر تحقق مبانی «جهش تولید»در سال جاری، اظهار داشت: با توجه به شدت گرفتن تحریم های ظالمانه و گسترش بحران جهانی شیوع، ایجاب می کند بیش از گذشته به تقویت بنیه تولید ملی توجه بیشتری کرد و رهبر معظم انقلاب با انتخاب عناوین اقتصادی از دهه ۹۰ تاکنون بر این موارد تاکید داشتند.

امام جمعه تبریز، کاهش شدید درآمد نفتی و محدودیت شدن منابع ارزی دولت، کاهش ارزش پول ملی و خروج بسیاری از برندهای خارجی بواسطه تنگ تر شدن حلقه تحریم ها را از جمله بسترهای لازم برای جهش تولید، شکوفایی استعدادها و آزاد شدن ظرفیت های تولیدی اعلام کرد.

وی، ادامه داد: در زمان کنونی به برکت کاهش شدید درآمد نفتی، دولت ناگزیر به محدودیت واردات کالاهای غیرضروری و مشابه داخلی کرده و این موضوع باید در سال‌ جاری سختگیرانه تر دنبال شود.

آل‌هاشم با اشاره به کاهش ارزش پول ملی خاطرنشان کرد: اگرچه این پدیده در کوتاه مدت آثار مخربی در کاهش قدرت خرید مردم دارد اما پیامدهای مثبتی برای اقتصاد ایران نیز دارد و در بلند مدت می تواند به نتایج مطلوبی در افزایش تولید ناخالص ملی و صادرات کالاهای غیرنفتی منجر شود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: خروج بسیاری از برندهای خارجی که سهم قابل توجهی از بازار داخلی را به خود اختصاص داده بودند به حدی فضا را برای تولیدکننده داخلی مساعد کرده که در برخی از موارد افزایش چشمگیر تولید داخلی به وجود آمده است.

حجت الاسلام آل هاشم، افزود: جهش تولید دست یافتنی است به شرط اینکه الزامات تحقق آن رعایت شود و در این راستا پیشنهاداتی ارایه شده است که می توان با عمل به آن ها در این زمینه گام برداشت.

وی حمایت از لایه‌های پایین صنعت و خدمات را از جمله پیشنهادات تحقق جهش تولید اعلام کرد و اظهار داشت: حمایت از صنایع خرد داخلی در مناقصات و سفارشات تولید، افزایش عمق تولید داخل و تمرکز بر داخلی‌سازی لوازم مصرفی و قطعات ضرورت دارد.

امام جمعه تبریز ادامه داد: بازتوزیع حمایت‌ها و یارانه‌های تخصیصی به تولید، حرکت به سوی مدل‌های نوین تامین و خدمات پشتیبانی تولید، تدوین و برقراری مدل های مشارکتی بین خریداران و فروشندگان، تکمیل زنجیره ارزش داخلی و مهندسی مجاری ورود کالاهای خارجی دارای مشابه داخلی از دیگر پیشنهادات در این زمینه است.

کد خبر 936310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha