به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، «غلامعلی دهشیری» در نشست با مدیران حوزه های علمیه استان بر لزوم تقویت بنیان خانواده در جامعه تاکید کرد و گفت: نخستین گام در این جهت تشکیل ازدواج هایی آگاهانه و استوار است.
وی از هم کُف بودن در حوزه های مختلف به عنوان یکی از مهمترین مولفه های ازدواج یاد کرد و افزود: حضور در دوره های مشاوره و آموزشی قبل از ازدواج می تواند در جهت رسیدن به شناخت بهتر بسیار موثر باشد.
دهشیری با بیان اینکه باید آسیب شناسی بحث طلاق به صورت جدی مور توجه قرار گیرد گفت: در صورت شناخت آسیب ها بهتر می توان برای حل آن برنامه ریزی کرد.
وی با اشاره به برخی از آسیب های حوزه خانواده در بین طلاب اظهار داشت: مدیران حوزه باید با برقراری ارتباط موثر و صمیمی با طلاب جوان دوست و محرم اسرار آن ها در حوزه های مختلف به ویژه مسائل خانوادگی باشند.
رئیس کل دادگستری استان تصریح کرد: طلاب و روحانیون از جایگاه بالایی در بین مردم برخودار هستند لذا کم شدن اعتماد مردم به روحانیون در حوزه های مختلف به ویژه در حوزه مسائل خانوادگی ضربه به باور و ایمان مردم خواهد بود.
وی از مشکلات مالی به عنوان یکی از مهمترین عوامل طلاق یاد کرد و افزود: این چالش در شرایط اقتصادی کنونی جامعه مشهودتر به نظر می رسد که باید برای آن چاره اندیشی شود.
رئیس کل دادگستری استان یزد افزود: استان یزد با پیشگیری مناسب در حال حاضر وضعیت خوبی را در حوزه طلاق و آسیب های مربوط به آن دارد.
وی تصریح کرد: خصوصا در دوران شیوع ویروس کرونا علیرغم تمام پیش بینی ها مبنی بر افزایش دعاوی خانوادگی شاهد کاهش این آمار در دوره اول سال در استان بوده ایم.
دهشیری با تقدیر از فعالیت های معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل و سایر مجموعه ای فعال استان در حوزه ازدواج گفت: با اقدامات انجام گرفته مدتی است که طلاق از 10 دعوای اولیه استان خارج شده است.
وی با اشاره به حضور موثر طلاب و روحانیون در عرصه های مختلف جهت حل مشکلات جامعه تصریح کرد: قطعا ورود روحانیون در حوزه صلح و سازش دعاوی خانوادگی می تواند در کاهش آمار طلاق بسیار موثر باشد .
نظر شما