به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «سید جواد شرافت» عصر امروز(شنبه 21 تیر) در مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره هنر آسمانی حوزه های علمیه که در سالن همایش های مدرسه علمیه معصومیه برگزار شد، با بیان این که هنر و ادبیات به ویژه شعر باید در حوزه علمیه جدی تر گرفته شود، گفت: امیدواریم این جشنواره که امروز مراسم اختتامیه آن را داریم، در حقیقت افتتاحیه برای حرکات بلندی باشد.
شاعر آیینی حوزوی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت:ما در حقیقت با جشنواره ها و برنامه های ادبی و هنری مثل جشنواره هنر آسمانی می توانیم استعدادهای این چنینی را شناسایی کنیم و با آموزش به آنها، توانایی آنها را در شعر و ادبیات تقویت کنیم.
وی عنوان کرد: خیلی از شاعرانی که آثاری را ارسال کرده اند، از محتوا و ساختار خوبی استفاده کرده اند ولی به دلیل در نظر نگرفتن یک سری اولیات در شعر، اثرشان مورد قبول قرار نگرفته است از این رو آموزش های تخصصی برای طلاب علاقه مند به شعر میتواند نتیجه بخش باشد.
شرافت با بیان این که حوزه در عرصه شعر، داستان، ادبیات و هنرهای بیانی دارای مفاخر بزرگی است، گفت: به عنوان نمونه جایزه ادبی جلال آل احمد یک جایزه ادبی دولتی است که به منظور معرفی آثار برگزیده ادبیات داستانی در ایران پایهگذاری شدهاست و از بزرگترین جشنواره ها محسوب میشود، اما ما می بینیم که حوزویان در این جشنواره بعضا صاحب رتبه می شوند.
وی افزود: فضای شعر و تخیل و داستان در انتقال معارف به جامعه به ویژه نسل جوان تأثیر بسزایی دارد و ما می توانیم مهمترین مسائل نظیر عفاف و حجاب یا جهاد و شهادت و مسائلی از این دست را در قالب شعر به جوانان منتقل کنیم که در این صورت پذیرش بهتری خواهند داشت.
نظر شما