افزایش مددجویان کمیته امداد حاصل کوتاهی دستگاه های اجرایی است

حق گویان گفت: بخشی از افزایش تعداد مددجویان حاصل کوتاهی دستگاه های اجرایی در انجام وظایف قانونی است که موجب مراجعه افراد به نهادهای حمایتی می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی کمیته امداد قزوین، «مهرعلی حق گویان» در دیدار با مدیرکل بیناد مستضعفان استان قزوین بیان کرد: کمیته امداد امام (ره) رسالت خدمت رسانی به مددجویان را در برنامه کاری خود دارد تا بتواند با استفاده از ظرفیت های مختلف، بستر محرومیت زدایی را فراهم کند.

 

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین ادامه داد: در حال حاضر بیش از 60 هزار نفر در استان قزوین تحت حمایت این نهاد هستند که از خدمات تک یا چند خدمتی این نهاد بهره مند هستند و علاوه بر این تعداد 12 هزار نفر هم خدمات مقطعی دریافت می کنند که پیش بینی می کنیم با شرایط حاضر این تعداد به 30 هزار نفر برسد.

 

وی اضافه کرد: متأسفانه برداشت صحیحی از وضعیت فقر در جامعه وجود ندارد از این رو باید شناسنامه فقر در استان تدوین شود تا نگاه علمی به فقر را شاهد باشیم.

 

حق گویان افزود: با نگاه علمی و عقلی درخواهیم یافت که بخشی از جامعه به واسطه دلایل و قصور شخصی  دچار فقر شده اند ولی در بخش دیگر دلایلی عمومی و اجتماعی وجود دارد و بخشی هم از افزایش تعداد مددجویان حاصل کوتاهی دستگاه های اجرایی در انجام وظایف قانونی است که موجب مراجعه افراد به نهادهای حمایتی می شود.

 

وی توضیح داد: همان گونه که روزی فلج اطفال موجب نقصان در زندگی برخی از افراد می شد و با بسیج ریشه کنی اطفال و واکسیناسیون عمومی این معضل برطرف شد، امروز هم در راستای عدالت اجتماعی و انجام تکالیف قانونی و اجرای سیاست های پیشگیرانه باید برای کاهش فقر و محرومیت گام های اساسی برداریم.

 

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین خاطرنشان کرد: نظارت بر اجرای نظام بیمه در کارگاه ها و مراکز تولیدی و خدماتی موجب می شود تا افراد به واسطه سوانح ناشی از کار دچار ضربات اقتصادی شدید نشوند و نظام بیمه ای آنها را زیرپوشش قرار دهد.

 

وی تأکید کرد: وقتی کارگاه و یا مرکز تولید از ادامه کار بازمی ایستد، در صورتی که بیمه کارگران واریز شده باشد و دستگاه های متولی بر واریز بیمه ها نظارت کرده باشند، در زمان بیکاری، بیمه با پوشش بیمه بیکاری از شدت ضربات اقتصادی بر افراد می کاهد.

 

حق گویان گفت: وقتی به دلیل عدم واریز بیمه و سایر عوامل فرد از خدمات بیمه ای بهره نبرد به کمیته امداد مراجعه می کند، وقتی سرپرست خانواده فوت می کند، زن خانواده به واسطه نداشتن پوشش بیمه ای به کمیته امداد مراجعه می کند.

 

وی اظهار کرد: دستگاه های متولی اگر برای اشتغال و سرمایه گذاری در استان تلاش لازم را داشته باشند، خانواده ها به سمت کار رفته و بستر محرومیت زدایی در جامعه فراهم می شود.

 

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین یادآورشد: کمیته امداد امام (ره) تاکنون از همراهی بنیاد مستضعفان برای خدمت به محرومان بهره برده است که امیدواریم این همراهی را با بنیاد استمرار داده و با همکاری و هم افزایی سایر دستگاه ها و افراد شاهد ارتقای خدمت رسانی به محرومان باشیم.

 

کد خبر 959125

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha