مانور متفاوت بازگشایی مدارس از گلریزان برای تأمین گوشی هوشمند تا راه‌اندازی مدرسه تلویزیونی

سعدی پور بابیان اینکه ۴۰ هزار دانش‌آموز مازندرانی برای بهره‌مندی از آموزش غیر حضوری شبکه شاد از گوشی هوشمند برخوردار نیستند، گفت: آحاد جامعه برای تأمین گوشی و تبلت کمک‌آموزشی دانش آموزان نیازمند به پویش «همکلاسی مهربان» بپیوندند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «علیرضا سعدی پور» امروز(3شهریور) در مانور بازگشایی مدارس استان مازندران در دبیرستان دخترانه ایران دخت ناحیه 2شهرستان ساری از آغاز به کار پویش مردمی «همکلاسی مهربان» خبر داد و گفت: با توجه به شیوع کرونا و تا پایان وضعیت قرمز استان مازندران، بستر آموزش دانش آموزان در فضای الکترونیکی خواهد بود.

 

 مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران بابیان اینکه مدرسه به جهت شیوع کرونا تعطیل شد اما آموزش هیچ‌گاه تعطیل نخواهد شد، افزود: تعلیم و تربیت دانش آموزان در سال تحصیلی جدید که از 15شهریورماه جاری آغاز می‌شود در سه وضعیت قرمز، زرد و سفید برنامه‌ریزی‌شده است.

 

وی با اشاره به اینکه در سال جاری، سه سناریو برای بازگشایی مدارس بر اساس دستورالعمل تعبیه‌شده است، بیان کرد: در مورد اول یا همان وضعیت قرمز دانش آموزان به‌صورت حضوری در مدرسه حاضر نمی‌شوند و مجازی تعلیم داده می‌شوند.

 

سعدی پور افزود: در مورد دوم یا همان در وضعیت زرد سناریو دانش‌آموزان در بخش حضوری با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و همچنین آموزش غیرحضوری در بستر شبکه شاد، نوشته‌شده است.

 

وی یادآور شد: در مورد سوم همان  وضعیت سفید آموزش‌ها به‌صورت حضوری خواهد بود، در محضر معلمان آموزش‌های پایدارتر و اثربخش‌تر و بر اساس پایه‌های علمی و تحقیقات خواهد بود.

 

سعدی پور بابیان اینکه پویش مردمی «همکلاسی مهربان» باهدف تأمین گوشی هوشمند و تبلت دانش‌آموزی است که با کمک ادارات، خیرین و سایر اقشار جامعه برای تأمین گوشی‌ همراه دانش آموزان جهت بهره‌مندی از بستر شبکه شاد و آموزش غیرحضوری در حال اجرا است، خاطرنشان شد: با اولویت‌بندی برای ۴۰ هزار دانش‌آموز فاقد گوشی همراه، با رصد شهرستان به شهرستان، پس از تهیه این گوشی‌ها را مدرسه به‌صورت امانی در دست دانش‌آموزان قرار می‌دهند.

 

وی اظهار کرد: امروز مردم و مسئولین دغدغه این رادارند که به دانش آموزان فاقد دستگاه هوشمند کمک کنند ازاین‌رو در چهارمین جلسه شورای آموزش‌وپرورش با دستور استاندار مازندران این امر در حال محقق شدن است.

 

سعدی پور به اقدامات خیرخواهانه مردم نیکوکار و خیرین استان در حوزه تعلیم و تربیت اشاره کرد و گفت: تلاش داریم کمک‌های مؤمنانه مردم شریف استان را برای مرتفع ساختن مشکلات دانش آموزان فاقد گوشی هوشمند، در این ماه باعظمت داشته باشیم.

 

وی با تأکید بر اینکه خیرین همواره در همه احوال شامل: مدرسه‌سازی، مدرسه یاری و تأمین و تجهیز وسایل و تجهیزات آموزشی کمک‌کار آموزش‌وپرورش هستند، افزود: تأمین گوشی هوشمند دانش آموزان هم به‌عنوان تجهیز مدرسه محسوب می‌شود.

 

به گفته سعدی پور نباید دانش‌آموزی به جهت عدم برخورداری از گوشی هوشمند از آموزش محروم بماند.این وظیفه آموزش‌وپرورش است که از روش‌های دیگر بحث آموزش را پیگیر باشد.

 

وی به شبکه آموزشی دانش‌آموزی شاد که به جهت شیوع کرونا و ادامه تحصیل دانش آموزان در سال گذشته ایجاد شد اشاره کرد و افزود:استان مازندران هم در راستای آموزش فضای مجازی و الکترونیکی برای فرزندان این مرزوبوم ایجاد سامانه «مازند محتوا» را قبل از شبکه شاد در دستور کار قرار داده بود.

 

سعدی پور از ایجاد مدرسه تلویزیونی در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: مدرسه تلویزیونی را با همکاری صداوسیمای مازندران خواهیم داشت تا محتوای آموزشی تهیه‌شده توسط دستگاه تعلیم و تربیت استان از طریق این شبکه در اختیار جامعه هدف قرار گیرد.

 

وی بابیان اینکه تهیه درس‌نامه در قالب سی دی و دی‌وی‌دی بر اساس کتاب‌های جدید در دستور کار قرار دارد، خاطرنشان شد: چنانچه در مدرسه‌ای تعداد دانش‌آموز اندک باشد کلاس‌ها حضوری خواهد بود البته بر اساس دستور ستاد مقابله با کرونا استان مازندران عمل خواهیم کرد.

 

کد خبر 964095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha