چاره ای جز حرکت به سمت استقرار سازمان الکترونیک نداریم

رامزی از ارائه خدمات درمانی به بیش از۴۰ میلیون ایرانی خبر داد وگفت: به واسطه حجم بالای کار و میزان فعالیت سازمان چاره ای جز حرکت به سمت استقرار سازمان الکترونیک نداریم و در این راستا سازمان بیمه سلامت پروژه های نوین الکترونیکی را در دستور کار دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، « شاهرخ رامزی » امروز(6شهریور) در آئین افتتاح ساختمان جدید اداره کل بیمه سلامت مازندران با بیان اینکه سازمان بیمه سلامت بیش از 40 میلیون نفر از جمعیت کشور را تحت پوشش قرار داده است، گفت: سازمان بیمه سلامت برای انجام ماموریت های محوله خود با بیش از 44 هزار موسسه ارائه دهنده خدمت اعم از بخش دولتی ،دانشگاهی  و خصوصی طرف قرارداد است و سالانه نزدیک به 180 میلیون بار مراجعه از سوی بیمه شدگان این سازمان به مراکز طرف قرارداد صورت می گیرد.

 

معاون برنامه ریزی،مدیریت و توسعه منابع سازمان بیمه سلامت افزود: بر اساس اعتبارات دولتی در سال جاری نزدیک به 20 هزار میلیارد تومان از منابع دولتی برای پرداخت هزینه های درمان بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت پیش بینی شده است.

 

رامزی بیان کرد: در گذشته نه چندان دور مقدار بدهی سازمان به موسسات طرف قرارداد گاهاً به بیش از یک سال نیز رسیده بود اما در حال حاضر با حمایت های ریاست محترم جمهور،سازمان برنامه و بودجه،سازمان اقتصاد و دارایی و پیگیری همکاران پرتلاشمان در سازمان بیمه سلامت توانسته ایم با پرداخت معوقات گذشته سقف بدهی های سازمان به موسسات طرف قرارداد را تا حد قابل توجهی کاهش دهیم به نحوی که بدهی سازمان در بخش خصوصی تنها بابت یک ماه از سال 1398 می باشد و در حوزه دولتی و دانشگاهی نیز حدود سه ماه از سال گذشته بدهکاریم این در حالی است که تمامی پرداخت های سازمان بیمه سلامت در سال جاری به روز بوده است.

 

وی با بیان اینکه به واسطه حجم بالای کار و میزان فعالیت سازمان چاره ای جز حرکت به سمت استقرار سازمان الکترونیک نداریم افزود: در این راستا سازمان بیمه سلامت پروژه های نوین الکترونیکی را در دستور کار خود قرار داده است.

 

رامزی ادامه داد: تبادل الکترونیکی اسناد یکی از این پروژه ها بوده که هم اینک در تمامی بیمارستان های دولتی (636 بیمارستان دولتی) این سامانه مستقر شده است.

 

وی اظهار کرد: استحقاق سنجی از دیگر پروژه های این سازمان در حرکت به سمت استقرار سازمان الکترونیک بوده است که توانسته با راستی آزمایی از بیمه شدگان خدمات خود را به جامعه هدف ارائه نماید و از سوی دیگر مانع از همپوشانی بیمه ای شود.

 

رامزی نسخه نویسی الکترونیکی را از دیگر پروژه های در دست اجرای این سازمان برشمرد و یادآور شد: در سال جاری اجرای این طرح در دستور کار سازمان قرار گرفته است و با ابلاغیه ریاست محترم جمهور تا تاریخ 9 آذر ماه سال جاری تمامی موسسات ارائه دهنده خدمات از جمله پزشکان و سایر موسسات می بایست خدمات خود را به صورت الکترونیکی ارائه نمایند.

 

وی تصریح کرد: تاکنون در راستای اجرای پروژه نسخه نویسی الکترونیکی اقدامات موثری انجام شده است به نحوی که در حال حاضر 75 درصد پزشکان و 50 درصد موسسات طرف قرارداد خدمات خود را به صورت الکترونیکی (نسخه نویسی الکترونیکی) ارائه می دهند، البته در حوزه ارائه خدمات داروخانه ها به صورت الکترونیکی برای مدیریت تایید خدمت و خرید دارو در جهت مدیریت بهینه مصارف، سازمان بیمه سلامت اقدامات چشمگیری را به اجرا گذاشته است.

 

رامزی اذعان کرد: در کنار تمامی این خدمات مدیران سازمان بیمه سلامت توجه به کرامت بیمه شدگان و همکاران سازمانی را در اولویت کاری خود قرار داده اند از این رو امروز در پنجمین روز از گرامیداشت هفته دولت شاهد افتتاح ساختمان ادرای اداره کل بیمه سلامت مازندران هستیم.

 

وی خاطرنشان کرد: این ساختمان با زیر بنایی حدود 8 هزار مترمربع با اعتباری بالغ بر 20 میلیارد تومان برای ارائه خدمات هر چه بیشتر به مردم فهیم استان مازندران به بهره برداری رسیده است.

 

رامزی گفت: بر اساس برنامه عملیاتی مصوب سازمان در سال جاری در راستای ارتقا ارائه خدمات به بیمه شدگان و ثبات مکان اداری (تبدیل ادارات استیجاری به ملکی) 105 پروژه عمرانی در دستور کار  سازمان بیمه سلامت قرار گرفته است .

 

وی یادآور شد: اکثر ساختمان های اداری بیمه سلامت در شهرستان های استان مازندران دارای ساختمان ملکی می باشند، تنها چند شهرستان فاقد ساختمان ملکی هستند که به محض فراهم شدن زمین مناسب اقدام به ساخت ساختمان ملکی برای این ادارات خواهیم کرد.

 

رامزی در پایان گفت: امیدواریم در هفته بیمه سلامت(هفته اول آبان) ساختمان اداری شهرستان فریدونکنار را  به بهره برداری برسانیم.

کد خبر 965633

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha