به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط عمومی بیمه سلامت گلستان، طرح مشوق های بیمه ای جهت خدمات پیشگیرانه و مراقبت های ارتقا سلامت در استان گلستان، به صورت ویبنار با حضور وزیر بهداشت و درمان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان، مدیرکل بیمه سلامت استان گلستان، فرماندار آق قلا و جمعی از مدیران در استان گلستان آغاز شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در این ویبنار گفت: از سال 95، سامانه ناب در استان گلستان با همکاری و همفکری دستگاه های مرتبط با نظام سلامت، شکل گرفت.
«عبدالرضا فاضل» افزود: از سال 96، نظام الکترونیک در استان گلستان شروع شد به گونه ای که هم اکنون رسیدگی به اسناد بیمارستانی، ۱۰۰ درصد به صورت الکترونیکی انجام می شود.
وی خاطرنشان کرد: طرح مشوق های بیمه ای جهت خدمات پیشگیرانه و مراقبت های ارتقا سلامت با همکاری سازمان بیمه سلامت استان گلستان به بحث خودمراقبتی در حوزه سلامت می پردازد.
فاضل تصریح کرد: این طرح با هدف خودمراقبتی به عنوان به صرفه ترین پوشش همگانی سلامت برای گروه های سنی ۳۰ تا ۶۰ سال که دارای بیماری فشارخون بالا، قندخون و بیماری های قلبی- عروقی دارند، اجرا می شود.
وی اظهار کرد: مطمئنا با اجرای این طرح شاهد کاهش درصد مرگ ناشی از بیماری های غیرواگیردار خواهیم بود.
مدیرکل بیمه سلامت گلستان نیز گفت: طرح مشوق های بیمهای جهت خدمت پیشگیرانه و مراقبت سلامت به صورت پایلوت در استان گلستان اجرا شده است.
«مهرداد کمانگری» افزود: این طرح یک طرح مترقی و پیشرفته است که در چند کشور غربی اجرا شده و با هدف گسترش سلامت همگانی و کنترل بیماریهای قلبی و عروقی اجرا می شود.
کمانگری ادامه داد: براساس بررسیها پرفشاری خون، دیابت، افزایش چربی و چاقی عامل بیماری های قلبی و عروقی و مرگ و میر هستند بنابراین برای کنترل این بیماری ها طرح مشوق های بیمه ای توسط سازمان بیمه سلامت شروع خواهد شد.
وی گفت: بیمه شدگان روستایی، بیمه سلامت همگانی و بیمه ایرانیان مشمول این طرح می شوند.
کمانگری افزود: این طرح ابتدا از روستای کُر آغاز شده و در ادامه کل استان را پوشش خواهد داد.
وی اضافه کرد: در این طرح به افرادی که برای گرفتن خدمات درمانی به مراکز طرف قرارداد ما مراجعه کرده و یا برای تعویض و تمدید دفترچه مراجعه می کنند، پیشنهاد می شود با خودمراقبتی جلوی بیماری خود را گرفته و از بسته های تشویقی بهره مند شوند.
گفتنی است، این طرح به صورت پایلوت در روستای کُر شهرستان آق قلا، آغاز شده است.
نظر شما