«علی نصیبی» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت: با توجه به اهمیت بالای بیمه حوادث، در چهار ماه گذشته حداقل هشت مکاتبه از سوی استانداری گلستان با بخشداری ها و فرمانداری های سطح استان برای پیگیری مسئله بیمه انجام شده است.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان ادامه داد: در حال حاضر حدود 50 درصد از واحدهای مسکونی روستایی استان گلستان تحت پوشش بیمه حوادث قرار دارند.
وی به وقوع زلزله در شهرستان رامیان و خسارت به برخی واحدهای مسکونی روستایی اشاره کرد و افزود: بیمه حوادث به عنوان یکی از اولویت های استان گلستان در سال 99 در نظر گرفته شد و خوشبختانه بخش مرکزی رامیان از جمله روستاهای «ویرو»، «الهادی»، «کشکک» و «قورچای» تحت پوشش بیمه حوادث قرار داشتند.
نصیبی خاطرنشان کرد: از آنجایی که شرکت های بیمه ای متفاوتی در استان گلستان وجود دارد انتخاب نوع بیمه و مذاکره با شرکت های بیمه ای به بخشداری ها واگذار شد که بیمه مورد قرارداد با بخش مرکزی رامیان برای بناهای مسکونی تا سقف 20 میلیون تومان و برای اثاثیه پنج میلیون تومان تسهیلات در نظر می گیرد.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان تصریح کرد: به طور قطع پرداخت غرامت بیمه ای ممکن است کفاف تمامی خسارت های ناشی از زلزله را ندهد اما در این شرایط مرهمی بر زخم های مردم زلزله زده است و می تواند بخشی از مشکلات آنها را حل کند.
وی تأکید کرد: به سایر فرمانداری ها و بخشداری های استان گلستان نیز تأکید می کنیم موضوع بیمه حوادث را جدی بگیرند و در اسرع وقت نسبت به انجام این مهم اقدام کنند.
نصیبی گفت: براساس ارزیابی های انجام شده 124 واحد مسکونی در مناطق زلزله زده رامیان نیازمند احداث مجدد است و 71 واحد مسکونی نیز نیازمند تعمیر است و خوشبختانه روز گذشته با حضور استاندار گلستان کلنگ عملیات اجرایی احداث نخستین واحد مسکونی روستایی زلزله زده رامیان به زمین خورد.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان اضافه کرد: با توجه به نزدیک شدن به فصل سرما و قرار گرفتن روستاهای زلزله زده رامیان در مناطق کوهستانی، عملیات اجرایی احداث واحدهای مسکونی با تأکید استاندار گلستان در اسرع وقت آغاز خواهد شد و امیدواریم عملیات بازسازی این واحدها طی چهار ماه آینده به اتمام برسد.
وی خاطرنشان کرد: در روز نخست وقوع زلزله نیازهای زیرساختی منطقه زلزله زده رامیان برطرف شد و موضوع اسکان زلزله زدگان و برپایی چادرها به فوریت در دستور کار قرار گرفت، به طور قطع زندگی در چادرهای اسکان در مدت زمان چند ماهه امکان پذیر نیست و مسئولان استانی درصدد هستند تدابیر دیگری از جمله پرداخت اجاره بهاء را تا زمان آماده سازی واحدهای آسیب دیده اتخاذ کنند.
نظر شما