به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر غلامعلی افروز، رئیس کمیته علمی دومین کنگره ملی علوم انسانی در سخنان خویش در مراسم اختتامیه این کنگره گفت: این کنگره یک گام مؤثر و پر اهمیت در راستای همکاری با ستاد تحول علوم انسانی بود و دستاوردهای این کنگره، مهم ترین سرمایه ستاد تحول علوم انسانی است.
وی افزود: بهره گیری از تجارب دیگران، از نشانه های عقلانیت بشر است و استفاده از دستاوردهای دومین کنگره ملی علوم انسانی، مسیر تحول در علوم انسانی را هموار می سازد.
چهره ماندگار روانشناسی کشور با استناد به روایتی از امام علی(ع) گفت: امام علی(ع) به فرزندش فرمود که گرچه پدرت بیش از شصت و اندی عمر نکرد، اما چنان به تاریخ گذشتگان آگاه بود که گویی با آنها زیسته و عمری به درازای تاریخ داشته است.
وی تجربه سال ها فعالیت پژوهشگران در عرصه علوم انسانی و به ویژه تجارب مؤسسات پژوهشی و اساتید انقلابی، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی را سرمایه ای کلان توصیف کرد و مدعی شد: اینک زمان آن فرارسیده است که بیش از گذشته به بهره گیری از این سرمایه در زمینه های مختلف اجرایی در کشور بپردازیم.
رئیس کمیته علمی دومین کنگره علوم انسانی درباره این کنگره توضیح داد: تمام آثار ارسال شده مورد ارزیابی دقیق هیئت داوران قرار گرفت و بیش از صد و بیست مقاله از بهترین مقالات ارسال شده به دبیرخانه این کنگره در شش نشست تخصصی جداگانه ارائه گردید.
وی تأکید کرد: دومین کنگره ملی علوم انسانی در حقیقت، مجموعه ای از چند همایش بزرگ ملی بود؛ چرا که هر یک از کمیسیون های تخصصی این کنگره فعالیتی در اندازه یک همایش داشته اند.
دکتر افروز، بیانیه پایانی این کنگره را انعکاس دیدگاه های غالب محققان و نویسندگان مقالات دانست و گفت: این بیانیه، یک قطعنامه نیست؛ بلکه آغازی است برای استفاده از میراث بزرگ ایرانی _ اسلامی علم در ایران و جهان.
شایان ذکر است در پایان مراسم اختتامیه دومین کنگره ملی علوم انسانی، بیانیه این کنگره قرائت شد و از تلاش های اندیشمند پیشکسوت علوم انسانی، دکتر علی شریعتمداری تقدیر به عمل آمد.
پایان پیام/
نظر شما