طرح  پیشگیری از سرقت‌های تعزیری و ناامن سازی محل‌های فروش اموال مسروقه تهیه شد

حجت الاسلام وحدانی نیا گفت: طرح عمل پیشگیری از سرقت‌های تعزیری و طرح ناامن سازی محل‌های خرید و فروش اموال مسروقه در راستای پیشگیری از سرقت در استان خراسان‌جنوبی تهیه شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند، حجت الاسلام «یدالله وحدانی نیا» صبح امروز  (۸ مهر) در اولین جلسه کارگروه پیشگیری از سرقت خراسان‌ جنوبی که در دادگستری برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه در حوزه سرقت‌های خرد ارتکاب جرم و فروختن اموال مسروقه  سهل شده که باید مرود توجه قرار گیرد.

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی گفت: بخشی از سرقت‌ها از محل ساختمان‌های نیمه‌کاره بدون امکانات امنیتی است و متأسفانه نظارتی هم در بین صنف خریداران ضایعات برای جلوگیری از خرید و فروش اموال مسروقه وجود ندارد.

 

وی هشدار داد: واحدهای ضایعاتی باید نسبت به ثبت مدارک و مشخصات فروشنده اقدام کنند در غیر این صورت اموال مسروقه خریداری شده به پای آنان نوشته خواهد شد.

 

حجت الاسلام وحدانی نیا از تهیه طرح ناامن سازی محل‌های فروش اموال مسروقه و پیشگیری از سرقت‌های تعزیری در استان خبر داد و افزود: این طرح‌ها در قالب چند گام عملیاتی می شود و دادستانی و دادگستری جزو دستگاه‌هایی هستند که در رأس این طرح در نظر گرفته شده اند.

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی تصریح کرد: بخشی از اجرای این طرح مربوط به حوزه شهرداری برای صدور پروانه‌های ساختمانی با پیوست امنیتی است ضمن اینکه صدور احکام قضایی در بازدارنده بودن، بحث مرخصی دادن به زندانیانی که جرم آنها سرقت است و مطلع شدن آنلاین پلیس آگاهی از مرخصی مجرمان سرقت از جمله مواردی است که در خصوص کاهش سرقت باید مورد توجه باشد.

 

وی با بیان لزوم فعال شدن طرح نگهبان محله برای پیشگیری از سرقت، عنوان کرد: ترخیص و مرخصی از زندان کسانی که سابقه چندین سرقت دارند باید با حداکثر محدودیت انجام شود.

 

استفاده از ظرفیت بسیج و ناهیان از منکر برای کاهش سرقت

« علی دادگر» معاون دادستان عمومی و انقلاب بیرجند با بیان اینکه برای پیشگیری از وقوع سرقت می توان از ظرفیت بسیج و آمران به معروف و ناهیان از منکر استفاده کرد، گفت: ۹۰ درصد سرقت‌ها توسط معتادین انجام می شود که می توان از ظرفیت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و بهزیستی و اداره کل زندان‌ها نیز برای مدیریت این مسئله استفاده کنیم.

 

دادگر  ادامه داد: برخی از اماکن مخروبه که مربوط به ادارات است به مکانی برای حضور معتادان متجاهر و  دپوی اموال مسروقه  تبدیل شده که لازم است اداره مربوطه نسبت به تخریب یا مرمت آن این مکان های مخروبه اقدام کنند.

 

وی با تاکید بر به ضرورت باز اجتماعی شدن زندانیان افزود: اگر مجرمان در زندان ها به صورت درست و دقیق باز اجتماعی شود سرقت مجدد توسط او به شدت کاهش می‌یابد.

 

 

کد خبر 977406

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha