«اسماعیل بایبوردی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در آران و بیدگل گفت: شهرستان آران و بیدگل نیاز به مدیریت دانشبنیان در حوزه های گردشگری و توریسم، نمکدرمانی، ریگ درمانی و خورشید درمانی (انرژی درمانی) و تولید محصولات از ماسه و نمک در سایر زمینهها دارد.
فرماندار شهرستان آران و بیدگل از موافقت شرکت شهرکهای صنعتی و سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اصفهان در راهاندازی «شهرک صنعتی - معدنی نمک و فرآوردههای نمک ایران» در شهرستان آران و بیدگل خبر داد و گفت: دانشگاه های منطقه میتوانند با تاسیس مرکز «تحقیقات نمک و ماسه بادی ایران» در این شهرستان در مدیریت دانش بنیان در حوزه گردشگری اثرگذار باشند.
بایبوردی با بیان اینکه ۴۱ درصد دریاچه نمک متعلق به شهرستان آران و بیدگل است، افزود: درياچه نمک آران و بیدگل منبع عظيم و سرشاری از انواع املاح معدنی با ارزش تخمينی ذخاير بالغ بر ۲۰ ميليارد دلاری است که باید ظرفیت های این منبع عظیم خدادادی شناسایی شود و با برنامهریزی و جلب و جذب سرمایه گذاری، از ظرفیتهای بالقوه آن بهره برداری هوشمندانه و اثربخشی صورت گیرد.
فرماندار شهرستان آران و بیدگل به جنبههای گردشگری نمک و ریگ(ماسه) در شهرستان آران و بیدگل اشاره کرد و گفت: علاقمندان به سرمایهگذاری در حوزه گردشگری با احداث کومه های نمکی و ماسه ای می توانند در تبدیل مواد خام نمک و ماسه به محصول، فرآیند اشتغال زایی و کارآفرینی در بخش گردشگری را تکمیل کنند و شهرستان آران و بیدگل آماده همکاری با سرمایه گذاران در این زمینه است.
بایبوردی افزود: این شهرستان به دلیل همجواری با بزرگترین دریاچه نمک ایران، ظرفیت بسیار بالایی در راهاندازی استارتآپهای نمک و کسب و کارهای نوپا و نوآور دارد که این مهم مورد توجه مدیران اجرایی کشور، استان اصفهان و شهرستان آران و بیدگل قرار گرفته است./
نظر شما