آموزش و توانمند سازی  ۴۰۰ جوان قمی جهت اشتغال و تولید

حجت الاسلام والمسلمین اسکندری از آموزش و توانمند سازی ۴۰۰ جوان قمی جهت اشتغال و تولید تا پاسان سال به همت بقاع متبرکه خبرداد و گفت: این طرح در مراکز افق ۱۲ امامزاده شاخص استان برای کمک به افراد نیازمند و کمک به اشتغال خانواده ها ایجاد شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین «عباس اسکندری» در همایش «شمیم حسینی» ویژه آغاز توزیع سه هزار سبد معیشتی تبرکی امامزادگان در مرحله چهارم رزمایش مواسات و همدلی که پیش از ظهر امروز(شنبه 19 مهر) در مجتمع امام خمینی(ره) اداره کل اوقاف و امور خیریه قم برگزار شد، اظهار داشت: ما در اداره کل اوقاف و امور خیریه در سال گذشته طرحی را تحت عنوان شمیم حسینی به جهت پشتیبانی از هیأت های مذهبی استان ها راه اندازی کردیم.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم بیان داشت: امسال چون برنامه های عزاداری با محدودیت برگزار شد، تغییری در طرح شمیم حسینی ایجاد شد و به جای پشتیبانی از هیأت های مذهبی و با توجه به سخت شدن وضعیت اقتصادی برخی مردم به دلیل شیوع کرونا تصمیم گرفتیم این طرح در قالب توزیع بسته های معیشتی بین خانواده های مستمند انجام شود.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: تا کنون یک مرحله در ایام نوروز، یک مرحله در ماه مبارک رمضان و یک مرحله در دهه اول محرم داشتیم و الان چهارمین مرحله توزیع را در جریان داریم و تا پایان ماه صفر نیز یک مرحله دیگر هم انشاءالله خواهیم داشت.

 

حجت الاسلام والمسلمین اسکندری با بیان این که در مرحله چهارم و پنجم شش هزار بسته معیشتی با هزینه ای بالغ بر دو میلیارد تومان فراهم شده است، گفت: این بسته ها با ارزش تقریبی 500 هزار تومان از محل موقوفات که نیات واقفین در این راستا بوده و درآمدهای بقاع متبرکه تکمیل شده و از طریق بقاع متبرکه و امامزادگان در اختیار مردم قرار می گیرد.

 

وی در ادامه سخنان خود خاطرنشان ساخت: پنج مورد از بقاع متبرکه درگیر این موضوع شدند و کار اصلی را هیأت امنا و متولیان فرهنگی و خادمان بقاع متبرکه با عشق و علاقه به ساحت قدسی امام حسین(ع) بدون هیچ چشم داشتی انجام دادند و تنها ادارات اجرایی ما کار نظارت و پشتیبانی را برای توزیع تدارک دیده اند.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم یادآور شد: باید خدمت مردم عزیزمان عرض کنیم که موقوفات برای مردم است و مردم هستند که وقف می‌ کنند و ما در این جا یک امانتدار هستیم که باید مال را به دست صاحبانش برسانیم لذا باید تقدیر اساسی از مردم و خیرینی بشود که با نیات خدا پسندانه خودشان اموالشان را وقف کرده اند و نهایت هنر ما این است که امانتدار خوبی باشیم.

 

وی با تأکید بر این که ما در 12 بقعه شاخص استان مراکزی تحت عنوان «افق» ایجاد کرده ایم، گفت: این مراکز کارشان شناسایی خانواده های مستمند و کمک رسانی به آنها است و منحصر در بسته معیشتی نیست بلکه دارو و درمان بیماران، آزادی زندانیان جرایم غیر عمد و از جمله اشتغال زایی را دنبال می‌کنند.

 

حجت الاسلام والمسلمین اسکندری در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت: برخی خانواده ها جوانان بیکاری دارند که بلاتکلیف هستند لذا برای شغل های خانگی تدارک دیدیم که آموزش این شغل ها در امامزادگان انجام می‌ شود، در ادامه امکانات تولید را در اختیار آنها قرار می‌ دهیم و به طور تضمینی لوازمی که تولید می‌ کنند را از آنها خریداری می‌ کنیم.

 

وی عنوان کرد: در روزهای آینده این کار با چهل نفر شروع می‌ شود و انشاءالله تا پایان سال نزدیک به 400 نفر آموزش داده شده و لوازم اولیه تولید را نیز در اختیار آنها قرار می دهیم، بنابراین ما در اداره کل اوقاف قم به دستور رهبر معظم انقلاب هم فعالیت های فرهنگی و قرآنی و هم فعالیت های اجتماعی را مدنظر داریم.

کد خبر 981553

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha