نهمین رزمایش «فدائیان حریم ولایت» آغاز شد

مرحله اصلی و فاز عملیاتی نهمین رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، با نام مقدس یا «صادق آل محمد (ع)» در منطقه عمومی اصفهان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مرحله اصلی و فاز عملیاتی نهمین رزمایش اقتدار هوایی فداییان حریم ولایت، صبح امروز با نام مقدس یا «صادق آل محمد (ع)» در منطقه عمومی اصفهان با شرکت هفت پایگاه نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و با محوریت پایگاه هوایی شهید بابایی آغاز شد. بعد از گسترش انواع هواپیما‌های شکاری و بمب افکن، ترابری سنگین و نیمه سنگین، سوخت رسان، شکاری رهگیر و شناسایی، گشت هوایی و هواپیما‌های بدون سرنشین از روز‌ها قبل از پایگاه‌های نیروی هوایی ارتش به پایگاه شهید بابایی اصفهان، روش‌های مقابله با تهاجم دشمن فرضی با استفاده از تاکتیک‌های نوین، طی این دو روز تمرین خواهد شد.

علاوه بر پایگاه شهید بابایی، پایگاه‌های شهید لشکری تهران، شهید نوژه همدان، شهید دوران شیراز، شهید یاسینی بوشهر، شهید عبدالکریمی بندرعباس، وحدتی دزفول و شهید فکوری تبریز بصورت مستقیم در این رزمایش شرکت دارند. در این رزمایش هواپیما‌های بمب افکن سنگین راهبردی سوخو ۲۴ و اف ۴، اف ۵، اف ۷، میگ ۲۹، اف ۱۴، صاعقه، هواپیما‌های سوخت رسان بوئینگ ۷۰۷ و ۷۴۷ که توسط کارکنان فنی متعهد و متخصص نیروی هوایی ارتش بازآماد شده و تغییراتی در برخی سامانه‌های آن‌ها اعمال شده است، به همراه انواع هواپیما‌های بدون سرنشین مجهز به موشک‌های نقطه زن و بمب‌های هوشمند برد بلند که از روز‌ها قبل به پایگاه شهید بابایی گسترش پیدا کرده اند، حضور دارند.

انجام تیراندازی‌های هوا به هوا، تیراندازی علیه اهداف هوایی با سرعت و در ارتفاعات مختلف، تیراندازی و بمباران هوا به زمین در شرایط مختلف و با استفاده از بمب‌های هوشمند، بومی و ارتقا یافته سنگین و نیمه سنگین و استفاده از انواع موشک‌های لیزری، تلویزیونی حرارتی، راداری و انواع راکت‌ها و بمب‌های تولید شده به دست متخصصان داخل کشور، یکی از بخش‌های مهم این مرحله از رزمایش است.

پیش از آغاز فاز عملیاتی نهمین رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت نیروی هوایی ارتش، هواپیما‌های شناسایی و عکسبرداری آر اف ۴، و پهپاد‌های کمان ۱۲ به جمع آوری اطلاعات سیگنالی و شنود الکترونیکی، رصد، شناسایی و عکسبرداری از اهداف از پیش تعیین شده پرداخته اند. طرح ریزی و هدایت تمرکزی به منظور اجرای انواع عملیات هوایی، افزایش شعاع عملیات با انجام سوخت گیری هوایی در داخل و خارج از مرز، استفاده از هواپیما‌های گشت هوایی با هدف کسب برتری هوایی، به کارگیری روش‌های دستیابی به اهداف زمینی و هوایی در مناطق ناشناخته، کسب و ارتقاء مهارت‌های لازم جهت آماده سازی به موقع پرنده‌های شرکت کننده توسط کارکنان فنی، تمرین پرواز ناوبری ارتفاع پست بدون کمک از سیستم‌های ناوبری هواپیما و استفاده از اصول پدافند غیر عامل را از اهداف تخصصی این رزمایش است.

بمباران با استفاده از مهمات نقطه زن و هوشمند، تمرین رزم هوایی و انهدام اهداف هوایی، انجام عملیات بمباران تاکتیکی منظم و متنوع هوایی، حمله هواپیما‌های جنگنده به اهداف زمینی، شناسایی هوایی و شنود الکترونیکی، استفاده از پهپاد‌ها برای بمباران اهداف، شناسایی و عکسبرداری، عملیات ترابری هوایی در ابعاد تاکتیکی و ارتقاء سطح آمادگی رزمی با انجام پرواز‌های برد بلند به منظور دسترسی به مناطق حساس و حیاتی در عمق خاک دشمن از دیگر اهداف این رزمایش است.

بهره گیری از کارکنان جوان به همراه پیشکسوتان به منظور انتقال تجربیات، نوآوری در اقدامات، افزایش حجم قدرت آتش و دقت در اصابت اهداف متحرک و ثابت زمینی و هوایی، استفاده از مهمات نقطه زن و دور ایستا با قدرت تخریب بسیار بالا توسط هواپیما‌ها و پهپادها، دیگر نقاط قوت این رزمایش است و بخشی از توان رزمی نیروی هوایی ارتش را به معرض نمایش می‌گذارد.

کد خبر 989137

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha