به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «امید بنعباس» امروز (چهارشنبه ۱۴ آبان) در نشست کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای خوزستان اظهار کرد: طبق قانون، استاندار به عنوان رئیس، معاون عمرانی به عنوان جانشین و مدیرکل حفاظت محیط زیست به عنوان دبیر کارگروه میتوانند مصاحبه کنند و سایر دستگاهها باید از اظهارنظر در خصوص این موضوع بپرهیزند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان با بیان اینکه هنوز هم خلاءهایی در تشکیل جلسه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوا وجود دارد افزود: اداره کل حفاظت محیط زیست به عنوان دبیر کارگروه باید زمانی که آلودگی هوا از شرایط نارنجی بالاتر میرود به استانداری و فرمانداران شهرستانهای درگیر اعلام کند؛ همچنین عملکرد دستگاهها را در این شرایط ارزیابی و گزارش آن را به استانداری خوزستان ارائه دهد.
وی با اشاره به آییننامه قانون هوای پاک تصریح کرد: این آییننامه تکالیف همه دستگاهها را در شرایط اضطرار مشخص کرده و اداره کل هواشناسی طبق قانون مکلف است ۹۶ ساعت قبل از وقوع پایداری و آلودگی هوا شرایط اضطراری را به دانشگاه علوم پزشکی اعلام کند تا دانشگاه مطابق با شاخصهای فنی به بررسی وضعیت بپردازد.
بنعباس با بیان اینکه چنانچه شرایط برای سلامت مردم نامناسب است تصمیم لازم را اتخاذ و مراتب را به استانداری و محیط زیست اعلام کند ادامه داد: برای اطلاعرسانی به مردم در شرایط اضطرار آلودگی هوا میتوان علاوه بر استفاده از فضای مجازی و رسانههای رسمی از ظرفیت اپراتورهای تلفن همراه به منظور سرعت در اطلاعرسانی و آگاهی تمامی اقشار استفاده کرد.
وی به شهرهای آلوده در چند روز اخیر اشاره کرد و یاد آور شد: شهرستانهای اهواز، ماهشهر و شادگان در وضعیت قرمز آلودگی هوا و شهرستانهای آبادان، دزفول و کارون در شرایط نارنجی قرار داشتهاند.
نظر شما