تحصیل ۱۰هزار دانش آموز و طلبه در سازمان مدارس رستگاران/ برگزاری کلاس های مجازی در حوزه های علمیه

حجت الاسلام محمدی دوست از تحصیل ۱۰هزار دانش آموز و طلبه در سازمان مدارس رستگاران در سطح کشور خبر داد و گفت: زیرساخت های فضای مجازی، پشتیبانی و سطح دسترسی و سرعت اینترنت همه مولفه هایی است که امکان برگزاری کلاس های آموزشی با کیفیت را فراهم می کند.

به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، شیوع کووید ۱۹ شرایط زندگی بسیاری از افراد جامعه را تحت تاثیر قرار داده است و سبک زندگی جدیدی پیش روی مردم قرار داده است. فعالیت های فرهنگی، اجتماعی، ‌سیاسی و اقتصادی و آموزشی نیز از این تغییر رویه ها دور نمانده اند. رعایت پروتکل های اجتماعی، تاکید بر حضور حداقلی در محیط های اجتماعی و فاصله گذاری اجتماعی شرایطی فراهم کرده است تا بخش زیادی از فعالیت ها از فضای واقعی به فضای مجازی منتقل شود. 

 

برگزاری همایش ها و جلسات، برپایی مراسم های فرهنگی و مذهبی، توسعه کسب و کارهای مجازی، برگزاری کلاس های آموزشی مدارس، دانشگاه ها و حوزه های علمیه در فضای مجازی از جمله پیامدهای شیوع ویروس کرونا و الزام به فاصله گذاری اجتماعی است.

 

حوزه های علمیه نیز در راستای مبارزه با شیوع ویروس کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی، در کنار فعالیت های مذهبی و علمی، مشارکت در طرح مساوات و کمک مومنانه، کلاس های درس را به فضای مجازی منتقل کرده اند تا علاوه بر کاهش حضور طلبه ها در حوزه های علمیه و حفظ سلامتی طلاب، دوره های آموزشی و علمی برگزار شود.

 

سازمان مدارس رستگاران یکی از مجموعه های مدارس حوزه های علمیه است که با داشتن ۱۰ هزار طلبه در سطح کشور، در روزهای شیوع ویروس کرونا، کلاس های درس را به صورت هوشمند و در بستر فضای مجازی برگزار می کند. 

 

حجت الاسلام «علی اصغر محمدی دوست» در گفت و گو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: سازمان مدارس رستگاران سبقه 30 ساله دارد و همواره تلاش کرده است تا با شیوه های نوین آموزشی به طلاب آموزش دهد.

 

معاون اجرایی سازمان مدارس رستگاران افزود: توجه به هوشمندی مدارس علمیه مشکات رستگاران و IT باعث شده است تا زیرساخت ها و بسترهای برگزاری دوره های آموزشی مجازی در این مجموعه مدارس فراهم باشد.

 

وی با اشاره به راه اندازی مدرسه علمیه مشکات رستگاران در تهران خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا مراحل ثبت نام از اولین دوره طلبه ها با رعایت پروتکل های کامل بهداشتی و حضوری انجام شد اما کلاس های درس کاملا غیر حضوری و در بستر فضای مجازی برگزار می شود.

 

حجت الاسلام محمدی دوست افزود: سامانه مدیریت آموزشی پیش بینی شده برای سازمان مدارس رستگاران از بدو ثبت نام، پیش ثبت نام و تعیین برنامه هفتگی، کلاس ها، اعلام نمرات، کارنامه، امتحان و اطلاع رسانی را شامل می شود.

 

وی با بیان اینکه کلاس های درس مشکات رستگاران به صورت آنلاین و در قالب اسکای روم و بستر آموزشی دیگر برگزار می شود. در قالب این مجموعه ایجاد شده استاد و طلبه امکان دسترسی به صوت و تصویر و فضای آموزشی دارند.

 

معاون اجرایی سازمان مدارس علمیه رستگاران با بیان اینکه تمام کلاس های این مجموعه به صورت آنلاین برگزار می شود، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه امکان برگزاری کلاس های حضوری در شرایط شیوع ویروس کرونا وجود ندارد، تمهیداتی اندیشیده ایم تا کلاس های آنلاین تمام شرایط و ویژگی های کلاس های حضوری را داشته باشند.

 

وی ادامه داد: با جدی تر شدن اپیدمی کرونا حتی جلسات مباحثه طلاب نیز به صورت تصویری و آنلاین برگزار می شود به این صورت که در روم های مختلف گروه های سه نفری تشکیل می شود و طلاب می توانند به صورت آنلاین به مباحثه با یکدیگر بپردازند.

 

حجت الاسلام محمدی دوست با بیان اینکه تلاش کرده ایم تا فضای کلاس های آنلاین، زیرساخت ها، نشاط، تشویق و ترغیب طلاب کمتر از شرایط کلاس های حضوری نباشد، ادامه داد: انتخاب و ثبت نام طلاب به صورت حضوری انجام شده است و مسلما طلاب علاقه مند هستند کلاس ها به صورت حضوری برگزار شود. با توجه به فضای صمیمیت و مزایایی که در برگزاری آموزش های حضوری وجود دارد و باعث ایجاد تعاملات بیشتر بین طلاب می شود اما در مجموع آموزش و کیفیت آموزش مجازی هم رده کلاس های حضوری است.

 

وی با بیان اینکه 10 هزار طلبه در مجموعه سازمان مدارس رستگاران در سطح کشور تحصیل می کنند، ادامه داد: زیرساخت های فضای مجازی، پشتیبانی و سطح دسترسی و سرعت اینترنت همه مولفه هایی است که امکان برگزاری کلاس های آموزشی با کیفیت را فراهم می کند.

 

حجت الاسلام محمدی دوست در خصوص ایجاد موج جدید کمک به خانواده های کم بضاعت در شرایط کرونایی گفت: با توجه به اینکه مدرسه علمیه مشکات رستگاران استان تهران اولین سال فعالیت خود را پشت سر می گذارد و از پایه هشتم طلاب را جذب کرده ایم، قرارگاه جهادی برای کمک به خانواده های کم بضاعت و انجام برنامه های حمایتی در این مدرسه علمیه تشکیل شده است و متناسب با سن و سال طلبه ها برنامه هایی ارایه خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه سازمان مدارس رستگاران ۱۰۰ مدرسه در بیش از ۳۰ شهر کشور دارد، افزود: سه مدرسه علمیه مشکات رستگاران ذیل سازمان مدارس رستگاران به آموزش طلاب اختصاص دارد.

می توان گفت برگزاری کلاس های درس در فضای مجازی به زیرساخت ها و نرم افزارهای کاربردی و فعال نیاز دارد. اینترنت پرسرعت و پلت فرم های مورد نیاز برای برگزاری کلاس های آموزشی فراهم باشد. هر چند شیوع ویروس کرونا باعث ایجاد محدودیت ها و دشواری هایی برای عموم جامعه شده است اما سبک زندگی جدیدی با کمک تکنولوژی و فناوری ارتباطات پیش روی افراد جامعه گذاشته است. آغاز راه آموزش در فضای مجازی شاید دشواری های خاص خود را داشته باشد اما در بلندمدت می تواند مزایای ارزنده ای به دنبال داشته باشد.

 

 

کد خبر 991283

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha