تصویب طرح الزام شهرداری به خرید دانشسرای رشت/ شهردار انتصاب مدیران را به پایان برساند

رمضانپور خطاب به شهردار رشت گفت: شهردار باید ظرف دو هفته تیم مدیریتی خود را منصوب می‌کرد اما در حال از دست دادن زمان کاری هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «احمد رمضانپور» در یکصد و هفتاد و دومین جلسه شورای شهر رشت که عصر امروز(چهارشنبه، ۲۸ آبان) برگزار شد خطاب به شهردار گفت: شهردار باید مدیران خود را هر چه زودتر انتخاب کند زیرا در حال از دست دادن زمان کاری هستیم.


رییس شورای شهر رشت افزود: انتصابات در شهرداری بر اساس شایسته سالاری و تخصص باید باشد و تیم کاری شهردار باید هر چه سریع‌تر تشکیل شود.


وی در بخش دیگری از سخنانش در جلسه فوق، با انتقاد از عملکرد سازمان زیباسازی سیما و منظر شهری گفت: باعث شرمساری است که سرانه فضای سبز شهر رشت نسبت به شهرهای کویری بسیار کمتر است.


رمضانپور با بیان اینکه در حال از دست دادن فرصت نهالکاری و درختکاری هستیم ادامه داد: به جای اینکه برای خرید نهال و گل از ورامین و پاکدشت و محلات هزینه های فراوانی کنیم می توان به راحتی در حواشی رودخانه ها به کاشتن نهال و گل اقدام کرد.


وی تصریح کرد: چنین اقدامی می تواند برای شهرداری درآمدزایی کرده و علاوه بر تزریق روحیه نشاط و سرزندگی در خیابان های رشت، موجب استفاده ی شهرداری های همجوار هم بشود.

 

*طرح الزام شهرداری برای خرید بنای تاریخی دانشسرا

اما آنچه که در جلسه ی یکصد و هفتاد و دوم شورای شهر رشت بحث برانگیز شد، طرح الزام شهرداری به مرمت و خرید بنای میراثی دانشسرا بود که با دو فوریت به امضا و تصویب اکثریت اعضای شورا رسید. در این طرح با توجه به وضعیت بحرانی سقف ساختمان میراثی دانشسرا که به ثبت ملی هم رسیده، شهرداری ملزم شد که نسبت به خرید این بنا، مرمت، احیا و سپس واگذاری آن به بخش خصوصی و سرمایه گذار در اسرع وقت اقدام کند.


با اینکه این طرح به امضا و تصویب اکثریت اعضا رسید، عضو شورا نسبت به حذف مشوق‌های سرمایه گذاری در بناهای تاریخی شهر هشدار داد و ابراز نگرانی کرد. 


«رضا رسولی» ضمن موافقت با طرح فوق، با بیان اینکه صرف خرید بناهای تاریخی نمی‌تواند حافظ هویت و تاریخ شهر باشد اظهار کرد: آنچه که باید مدیریت شهری برای حفظ تاریخ و هویت شهر انجام می داد، تسهیل مسیر سرمایه گذاری بر روی بناهای تاریخی توسط مردم بود که متاسفانه با حذف و کمرنگ کردن مشوق های لازم، این مهم تاکنون به خوبی در شهرداری و شورا صورت نگرفته است.


وی افزود: اگرچه خرید بناهای تاریخی اقدام مثبتی است اما باید پذیرفت که نتوانسته ایم در مردم رغبت لازم برای ورود به سرمایه گذاری در بناهای میراثی شهر و ایجاد فضاهای فرهنگی و هنری ایجاد کنیم.


با این سخنان، عضو دیگر شورا با دفاع از طرح خرید بنای دانشسرا گفت: باید ورود شهرداری به خرید بناهای تاریخی را به فال نیک گرفت.


«بهراد ذاکری» تصریح کرد: هرچند مرمت ساختمان های تاریخی تحت تملک شهرداری مانند ساختمان ساعت و ساختمان فرهنگ و هنر در اولویت است اما دغدغه های شهروندان و فشار افکار عمومی نسبت به وضعیت بنای میراثی دانشسرا باعث شد که طرح خرید این بنا تدوین شود.

 

*خرید بنای دانشسرا یادگاری شورای پنجم‌ خواهد بود

عضو دیگر شورا هم با بیان اینکه اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان باید حساسیت بیشتری نسبت به بناهای تاریخی داشته باشد گفت: اداره کل میراث استان باید نسبت به تفاهمنامه مشترک با شهرداری به منظور مرمت و تبدیل ساختمان های تاریخی شهرداری به موزه پاسخگو باشد. 


«امیرحسین علوی» با اشاره به تاریخچه ساختمان دانشسرا گفت:‌ خرید بنای میراثی دانشسرا از سوی مدیریت شهری، می تواند یادگاری خوبی از شورای پنجم شهر باشد.


بدین ترتیب با امضای ۹ عضو شورا، طرح الزام شهرداری رشت به مرمت و خرید بنای دانشسرا به تصویب اعضا رسید.

کد خبر 994843

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha