مدارسی که کمتر از ۵۰ دانش آموز دارند بازگشایی می شوند

خدابنده با بیان اینکه در استان ۲ هزار و ۷۰۰ مدرسه کمتر از ۵۰ دانش آموز داریم، گفت: مدارس مشهد دارای بیش از ۵۰ دانش آموز هستند لذا بازگشایی نمی شوند، با توجه به وضعیت آبی مشهد مدارسی که کمتر از ۵۰ دانش آموز دارند و غیر دولتی هستند بازگشایی می شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «قاسمعلی خدابنده» در جمع خبرنگاران با اشاره به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر بازگشایی مدارس در مناطق آبی و زرد تصریح کرد: آموزش های حضوری شامل دانش آموزان پایه های اول و دوم ابتدایی در مناطق دارای وضعیت زرد و آبی، دانش آموزان مدارس ابتدایی و متوسطه دارای جمعیت کمتر از ۵۰ نفر( بر اساس آمار ثبت نامی در سناد) در وضعیت آبی و هنرجویان هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش در خوشه دروس شایستگی های فنی و استاندارد آموزش مهارت و کارآموزی و کارورزی در وضعیت زرد و آبی می باشد.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با تاکید بر لزوم رعایت دستورالعمل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در بازگشایی مدارس تصریح کرد: حداکثر ۱۰ دانش آموز می توانند در کلاس حضور داشته باشند، در کلاس های درس دارای بیش از۱۰ دانش آموز، با مدیریت شورای مدرسه دانش آموزان گروه بندی و در ایام هفته توزیع خواهند شد تا همه دانش آموزان بتوانند از آموزش های حضوری بهره مند شوند، هر دانش آموز حداکثر دو روز در هفته در کلاس های درس حضوری شرکت خواهد نمود.

 

وی با بیان اینکه با وجود بازگشایی مدارس در برخی مناطق و پایه های تحصیلی، آموزش های مجازی همچنان استمرار خواهند داشت گفت: در صورت غیبت دانش آموزان، کادر اجرایی مدارس موظف به پیگیری روند استمرار فرآیند آموزش آنها می باشند لیکن سخت گیری برای حضور دانش آموزان در مدرسه انجام نخواهد شد.

 

خدابنده با بیان اینکه در سطح استان حدود دو هزار و ۷۰۰ مدرسه کمتر از ۵۰ دانش آموز داریم که غالبا در مناطق روستایی و عشایری هستند تصریح کرد: مدارس شهر مشهد غالبا دارای جمعیت دانش آموزی بالای ۵۰ نفر هستند لذا بازگشایی نخواهند شد، با توجه به وضعیت آبی شهر مشهد تنها مدارسی که کمتر از ۵۰ دانش آموز دارند که عمدتا غیردولتی هستند بازگشایی می شوند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به اینکه با توجه به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا حضور دانش آموزان در مدارس اختیاری است اظهار داشت: توصیه ما به خانواده ها و به ویژه اولیا محترم دانش آموزان پایه های اول و دوم ابتدایی و هنرجویان هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش همکاری به منظور برگزاری حضوری کلاس های درسی است.

 

وی با بیان اینکه زحمات و تلاش های همکاران ما در ایام شیوع ویروس کرونا دو چندان شده است اظهار داشت: برگزاری حضوری کلاس های درس در نهایت آرامش و با اطمینان خاطر دادن به خانواده ها در زمینه رعایت پروتکل های بهداشتی دغدغه دستگاه تعلیم و تربیت استان می باشد چرا که تعداد زیادی از دانش آموزان به دلیل عدم وجود زیرساخت های لازم به آموزش های مجازی با کیفیت دسترسی ندارند.

 

خدابنده با بیان اینکه حفظ سلامت جسمی و روانی دانش آموزان و همکاران اولویت اصلی آموزش و پرورش است گفت: میانگین درصد رعایت پروتکل های بهداشتی مدارس استان در دوره قبل بازگشایی مدارس بر اساس آمار دانشگاه علوم پزشکی ۸۶ درصد بوده است.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به اینکه در مناطق قرمز و نارنجی هیچ کلاس درس حضوری برگزار نخواهد شد و آموزش به طور کامل در بستر سامانه شاد جریان خواهد داشت گفت: خوداظهاری مدیران مدارس، بازدید کارشناسان بهداشت و ارزیابی عملکرد ادارات آموزش و پرورش و همچنین بازدید کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی سه شاخص نظارتی بررسی رعایت دستورالعمل های بهداشتی در مدارس است.

 

وی با اشاره به حضور حدود ۱۴ میلیون دانش آموز و یک میلیون و ۸۰۰ هزار معلم در شبکه شاد اظهار داشت: ایرادات این شبکه روز به روز رفع شده است و در حال حاضر به لحاظ زیرساختی مشکلی ندارد،در برخی مناطق با ضعف و یا دیگر مشکلات زیرساختی اینترنت مواجهیم که با همکاری اداره کل فناوری اطلاعات استان درصدد رفع آن هستیم.

 

خدابنده با بیان اینکه مادامی که دانش آموزان و همکاران ما در بستر سامانه شاد فعالیت می کنند هزینه اینترنت رایگان محاسبه خواهد شد افزود: مدرک دوم فرهنگیان ویژه همکاران آموزشی که در مدارس فعالیت دارند از اول بهمن ماه اعمال خواهد شد.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه توسعه مشارکت ها، یکی از اولویت های دستگاه تعلیم و تربیت بوده است و آموزش مجازی آن را برای ما به ارمغان آورده است تصریح کرد: رشد مشارکت اولیا در نظارت و کنترل برای فعالیت‌های معلمین و هم چنین در امر تدریس، تفهیم و حل مسائل دانش‌آموزان از جمله این امور است.

 

وی یکی از دستاوردهای آموزش های مجازی را شفاف سازی در امر تدریس معلمین دانست و گفت: محتوای آموزشی به اشتراک گذاشته شده معلمین توسط خانواده ها و کارشناسان بررسی، نقد و تحلیل می شود و این مهم سبب افزایش سطح اطلاعات، دانش، آگاهی و توانمندی معلمین خواهد شد همچنین تا کنون طی چهار مرحله اعتباری حدود ۲۱۰ میلیارد ریال به عنوان سرانه بهداشتی در بین مدارس استان توزیع شده است.

کد خبر 1017584

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha