۱۰۳ مرکز نیکوکاری با کمیته امداد استان سمنان تعامل دارند

مسعودیان رادگفت: ۱۰۳ مرکز نیکوکاری با کمیته امداد استان سمنان تعامل دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان ،«محسن مسعودیان راد» در گفتگو با خبرنگاران ضمن بیان اینکه مردم نوع‌دوست استان سمنان  به مراکز نیکوکاری کمک کردند گفت: این درحالی‌که به نسبت سال گذشته امسال این مشارکت‌های مردمی رشد ۱۰۰ درصدی داشته است.

 

مدیرکل کمیته امداد استان سمنان با اشاره به اینکه ۱۰۳ مرکز نیکوکاری در تعامل با کمیته امداد استان سمنان هستند اظهارداشت: از این تعداد ۲۶ مرکز به‌صورت تخصصی در حوزه‌های اشتغال، فرهنگی، درمان، اصناف و علمی و پژوهشی خدمات لازم را ارائه می‌دهند.

 

وی بابیان اینکه فرآیند جمع‌آوری کمک‌های مردمی در جشن نیکوکاری نیز آغازشده است، ابراز داشت: مردم استان می‌توانند کمک‌های خود را به‌صورت نقدی یا غیر نقدی به مراکز نیکوکاری سراسر استان و یا کمیته امداد تحویل دهند و در این کار خیر سهیم شوند.

 

مسعودیان راد با اشاره به اینکه در سایر مراکز نیکوکاری در حوزه‌های معیشت، تأمین جهیزیه، تعمیرات مسکن، مشاوره و سایر خدمات حمایتی نیز خدمات لازم ارائه می‌شود، تصریح کرد: شهروندان با کمک‌های خود چه در جشن نیکوکاری یا سایر ایام سال به این مراکز نیکوکاری می‌توانند به نیازمندان کمک کنند.

 

مدیرکل کمیته امداد استان سمنان بابیان اینکه کمک‌های نقدی و غیر نقدی مردم در جشن نیکوکاری ۱۳.۵ میلیارد تومان در سال جاری پیش‌بینی‌شده است اضافه کرد: علاوه بر کد دستوری #۰۲۳*۸۸۷۷*، شماره کارت ۶۰۳۷-۹۹۷۹-۵۰۰۰-۹۳۳۳ نزد بانک عامل، پایگاه اینترنتی emdad.ir و تلفن نیکوکاری ۰۹۶۸۸۷ نیز برای مشارکت در جشن نیکوکاری در اختیار مردم شریف استان سمنان است.

 

وی با اشاره به اینکه شکستن چرخه فقر با کمک به خانوار تحت پوشش برای ورود به عرصه‌های تحصیلی و اشتغال یکی از مهمترین برنامه‌ها و رسالت‌های کمیته امداد در زمینه توانمند سازی خانوار است اظهار کرد: هفته نیکوکاری یکی از فرصت‌هایی است که می‌توان از آن برای کمک به توانمند سازی خانوار تحت پوشش استفاده کرد.

 

مسعودیان راد با بیان اینکه جشن نیکوکاری همزمان با سراسر کشور، در استان سمنان نیز برگزار خواهد شد، افزود: این برنامه از سیزدهم اسفند ماه به مدت یک هفته در هشت شهرستان استان اجرا خواهد شد و مردم می‌توانند کمک‌های خود را هم به صورت حضوری در مراکز شهرستان‌ها و به صورت الکترونیکی هدیه دهند.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان سمنان با اشاره به اینکه تورم، تلاطم ارزی، اقتصادی، کرونا و… شرایط دشواری را برای قشر محروم و نیازمند جامعه رقم زد تا فشار دشواری بر زندگی شأن ایجاد شود، ابراز کرد: علیرغم تمام این موارد باید گفت خدمت رسانی به نیازمندان استان متوقف نشد و حتی طرح و برنامه‌هایی رخ داد که سمنان را در سطح کشور به شاخص‌های خوبی رساند که از جمله آنها می‌توان به طرح شتابا یا همان توانمند سازی خانوار اشاره کرد در این طرح برای تمام خانواده‌های ایتام کد بورسی با مبالغ دو تا چهار میلیون تومان تعریف شده تا بتوانند سهام بخرند.

 

وی با بیان اینکه این طرح در واقع یک ریل گذاری برای ارتقای وضعیت اقتصادی ایتام و نیازمندان است، بیان داشت: پیشنهاد دهنده این طرح در سطح کشور استان سمنان بوده و در صورتی که این طرح وارد چرخه کامل کشور شود، شاهد خواهیم بود که ریشه کنی فقر از سوی بازارهای نوین سرمایه گذاری، فعالیت‌های اقتصادی و آموزش‌هایی که در راستای نهادینه کردن بورس برای خانواده‌ها رقم خواهیم زد، صورت می‌گیرد.

 

مسعودیان راد با اشاره به اینکه دیگر خدمت ویژه کمیته امداد که در سطح کشور نیز مطرح شد، منظومه خدمات است، تاکید کرد: در فاز نخست اجرای این طرح نیاز مالی خانواده ایتام در اکثر سرفصل‌ها صفر می‌شود که این طرح رو به اتمام است و در مرحله بعدی این خانواده‌ها آماده می‌شوند تا اقدامات اشتغال‌زایی و برنامه‌های اقتصادی و فرهنگی که بتواند به توانمندی ذهنی، فکری، علمی و… آنها کمک کند، را در دستور کار قرار دهند این منظومه خدمت رسانی کامل نهایتاً منجر می‌شود که افراد بدون نیاز مالی، با داشتن مهارت و علم وارد چرخه کار شوند.

 

مدیرکل کمیته امداد استان سمنان با بیان اینکه بالاترین سرانه دریافتی ایتام کل کشور با یک میلیون تومان در ماه مربوط به سمنان است، گفت: طرح منظومه سازی خدمات کمک می‌کند که خانوار نیازمند استان با توانمند شدن و بهبود اوضاع اقتصادی وارد چرخه اشتغال شده و از دریافت سرانه و مستمری معاف شود تا بتوانیم به دیگر نیازمندان کمک کنیم.

 

مسعودیان راد با بیان اینکه سمنان استان معین سیستان و بلوچستان نیز قرار گرفته است اضافه کرد: اجرای طرح‌های توانمند سازی می‌تواند از بروز بسیاری مشکلات در استان سیستان بکاهد چرا که موضوع امنیت و خدمات به شدت در این استان مستعد و پهناور گره خورده است و ای کاش می‌توانستیم طرح‌هایی مانند شتابا و منظومه خدمات را زودتر در استان سیستان نیز اجرا می‌کردیم تا شاد بروز برخی مشکلات در این استان نباشیم.

کد خبر 1033295

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha