۷۶ هزار میلیارد ریال معادل ۳۰۰ میلیون دلار؛ ارزش جاری صنعت پرورش ماهی در کشور است

عبدالحی با بیان این که ارزش جاری صنعت پرورش ماهی در کشور۷۶ هزار میلیارد ریال معادل ۳۰۰ میلیون دلار است افزود: در این زمینه بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، حسینعلی عبدالحی معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات شب گذشته (سه شنبه 31 فروردین) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به اینکه تا سال ۹۴ واردات تخم چشم زده ماهی قزل آلا نداشتیم، گفت: مجوزی در این زمینه صادر نمی‌شد اما از سال ۹۴ اتحادیه‌های تولید کننده ماهی قزل آلا تقاضای واردات دادند و بر این اساس واردات آغاز شد.

 

وی با بیان این که ارزش جاری صنعت پرورش ماهی در کشور۷۶ هزار میلیارد ریال معادل ۳۰۰ میلیون دلا است، افزود: در این زمینه بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است و صنعت ماهی کشور ۲۲ هزار نفر شاغل دارد.

 

عبدالحی با بیان اینکه واردات تخم چشم زده بر اساس تقاضای پرورش دهندگان به وسیله شرکت‌های حقوقی انجام می‌شود، افزود: تقاضای بخش خصوصی؛ دلیل واردات است، زیرا اگر متقاضی برای تخم چشم زده وجود نداشته باشد؛ امکان واردات آن نیست البته واردات؛ ایراد‌هایی دارد، اما صنعت پرورش ماهی را توسعه داده است.

 

معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات با اشاره به اینکه تولید داخلی تخم چشم زده پاسخگوی نیاز کشور نیست، ادامه داد: در بخش خصوصی تخمی که توان رقابت با محصول وارداتی را داشته باشد تولید نمی‌شود، البته بخشی در حال رقابت هستند.

 

وی با بیان اینکه فقط در مقطع یک ساله ارز دولتی به واردات تخم چشم زده اختصاص داده شد، گفت: نباید برای حمایت از تولید داخل؛ این کار انجام می‌شد و من با آن مخالف بودم. مجموع ارزی که برای واردات تخم چشم زده قزل آلا اختصاص یافت؛ چند میلیون یورو است و پنج میلیون یورویی که گفته می‌شود در این زمینه گم شده است، صحت ندارد و سازمان‌های نظارتی می‌توانند این را بررسی کنند.

 

معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات با اشاره به تلاش های سازمان شیلات برای احیای تولید داخلی گفت: بر این اساس با دانشگاه اصفهان برای تولید تمام ماده تفاهمنامه امضا کرده ایم. اکنون در مقایسه با سال ۹۸ واردات تخم چشم زده کاهش یافته است.

کد خبر 1048206

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha