بازتعریف تعاملات فرهنگی از ملزومات تحقق حرکت روبه پیشرفت مازندران است

نوذری بابیان اینکه بازتعریف تعاملات فرهنگی از ملزومات تحقق حرکت روبه پیشرفت مازندران است، گفت: مسئولان استان باید روزآمدی علمی را در کنار فعالیت های خود مورد توجه قرار دهند، و از جنبه های تبلیغاتی اتاق فکر که کاربردی ندارند پرهیز شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری،«کوروش نوذری» امروز(۱۹اردیبهشت)در نخستین پیش نشست علمی، همایش ملی مازندران شناسی، الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت که به صورت مجازی از محل سالن سلمان هراتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران درحال برگزاری است، با اشاره به این که 144 مؤسسه آموزش عالی با 154 هزار دانشجو در استان فعال است، اظهار کرد: دو هزار 700 شخصیت فرهیخته و دانشمند مأموریت آموزش، راهنمایی و پژوهش این دانشجویان را عهده دار هستند.

 

 رییس دانشگاه مازندران، کثرت مراکز آموزش عالی در مازندران به نسبت پراکندگی جمعیت به نسبت کشور را بی نظیر دانست و اظهار کرد: باید از این ظرفیت عظیم در جهت رشد و توسعه استان در ابعاد مختلف بهره گرفته شود.

 

وی با تأکید براین که مسئولان استان باید روزآمدی علمی را در کنار فعالیت های خود مورد توجه قرار دهند، گفت: باید از جنبه های تبلیغاتی اتاق فکر که کاربردی ندارند پرهیز شود.

 

نوذری با بیان این که باید سیکل نادرست تغییرات گسترده در عرصه مدیریت کنار گذاشته شود، افزود: امروز اگر مازندران قرار است حرکت رو به پیشرفتی را آغاز کند ابتدا باید، تعاملات فرهنگی از سوی نخبگان بازتعریف و در جامعه اشاعه شود که صدا و سیما در این خصوص نقش مؤثری دارد.

رییس مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت پیامبر اعظم(ص) ساری در ادامه این نشست با اشاره به اینکه همایش مازندران شناسی و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت از سال گذشته با همکاری بیش از 60 نهاد علمی و اجرایی استان آغاز به کار کرد، گفت: فراخوان مقاله این همایش علمی نیز در سه محور اصلی ارائه شد که خوشبختانه با استقبال گسترده محققان و پژوهشران قرار گرفت.

 

 حجت الاسلام «محمود دیانی» با بیان اینکه امروز به جهت شیوع کرونا و تاکید مراجع ذی صلاح مبنی بر پرهیز از برگزاری برنامه ها و همایش ها که به تجمع مردمی ختم می شود، نخستین پیش نشست علمی این همایش ملی با همکاری جمعی از نهادهای علمی و اجرایی استان با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و مجازی برگزار شده است، گفت: همچنین قرار است پیش نشست دوم این همایش نیز 26 اردیبهشت به میزبانی دانشکده کشاورزی ساری برگزار شود.

 

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه با اشاره به تاریخ، فرهنگ و تمدن غنی مازندران بر ضرورت تبیین و معرفی دقیق آن به جامعه تأکید کرد و گفت: هدف ما در این همایش تبیین جایگاه تمدنی مازندران و گشودن چشم‌اندازی راه گشا بر مبنای الگوی اسلامی پیشرفت است.

 

 دبیر نخستین همایش ملی« مازندران شناسی و الگوی اسلامی پیشرفت» با اشاره به این‌که در این همایش ملی از ظرفیت‌های علمی حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها و سایر مراکز علمی، آموزشی و فرهنگی کشور بهره گرفته شد، بیان کرد: تلاش داریم یک رویداد مهم علمی فاخر در شأن دیار علویان را با همکاری نهادهای علمی و فرهنگی برگزار کنیم.

 

حجت الاسلام دیانی با بیان اینکه 70 نفر از اساتید برجسته دانشگاه‌های کشور و مازندران عضو کمیته علمی این رویداد مهم هستند، یادآورشد: اختتامیه این همایش ملی نیز یکم خرداد ماه همزمان با روز ملاصدرا به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

 

حجت الاسلام دیانی همچنین به نقش بی بدیل مازندران در رشد و نمو فلسفه اسلامی اشاره کرد و گفت: مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت پیامبر اعظم(ص) آمادگی دارد در جهت برگزاری بزرگداشت شخصیت بزرگی همچون ملاصدرا نیز گام های مثبتی بردارد.

کد خبر 1055068

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha