برگزاری مراسم در محیط های سر بسته موج جدید کرونا را به دنبال دارد

جمالیان گفت: برگزاری مراسم در محیط های سر بسته و با جمعیت زیاد خطرناک بوده و موج جدید کرونا را به دنبال دارد.

سید «محمد جمالیان» ضمن تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی به ویژه در این ایام که برنامه ها و تجمعات انتخاباتی برگزار می شود، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: متاسفانه در روزهای اخیر گزارشات خوبی از میزان رعایت پروتکل ها به دستمان نمی رسد و شاهد برگزاری مراسماتی با جمعیت های زیاد و البته در محیط های سربسته هستیم.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی اراک با اشاراه به اینکه برنامه هایی که بدون رعایت فاصله ی مناسب و در محیط با تهویه نامناسب برگزار می شود بسیار نگران کنند است، افزود: این محیط ها برای انتقال و چرخش ویروس بسیار مناسب هستند که باز به مردم و البته مسئولین تاکید می کنیم از برگزاری مراسمات و جلسات این چنین جدا بپرهیزند.

 

وی اضافه کرد: درخواست داریم برگزار کنندگان مراسم و تجمعات، با توجه به هوای مناسب و مساعد حتی الامکان در فضای باز و آن هم با رعایت تمام شیوه نامه های بهداشتی برنامه ها را برگزار کنند.

۱۵ هزار نفر در استان هر دو دوز واکسن کرونا را تزریق کرده اند

 

جمالیان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه تاکنون ۱۵ هزار نفر در استان هر دو دوز واکسن کرونا را تزریق کرده اند، گفت: هم اکنون در حال تزریق مرحله دوم یا دوز یادآور واکسن کرونا به جامعه هدف هستیم و به محض واردات واکسن و تخصیص سهمیه استان مرحله نخست گروه های هدف را از سر خواهیم گرفت.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی اراک اضافه کرد: طبق اطلاع و اعلام وزارت بهداشت تا آغاز هفته جاری واکسن های مورد نظر به استان تخصیص و بلافاصله گروه های هدف را برای انجام واکسیناسیون فرا خواهیم خواند.

 

رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی همگان ضروری است

 

این مقام مسئول با تاکید بر رعایت کامل پروتکل های بهداشتی گفت: حتی اگر کسی واکسن تزریق کرده و یا قبلا به کرونا مبتلا شده باشد، باز هم امکان ابتلاء وجود دارد.

 

وی اضافه کرد: طبق تحقیقات و نظرات کارشناسان امکان ابتلاء در این افراد بین 1 تا 2 درصد است و به همین خاطر از هم استانی های عزیز می خواهیم به خاطر سلامتی و حفظ جان همنوعان خود، بهداشت را به شدت رعایت کنند.

۲ فوتی و شناسایی ۸۳ مورد مبتلا به کرونا ویروس در استان مرکزی

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک در ادامه گفت: بر اساس آخرین نتایج آزمایشگاهی در مورد بیماری کرونا ویروس ۸۳ مورد جدید ابتلا در ۲۴ ساعت گذشته شناسایی شده اند.

 

جمالیان اضافه کرد: بدین ترتیب تعداد موارد مبتلا به کرونا ویروس از زمان شیوع این ویروس تا کنون به ۶۱ هزار و ۳۱۴نفر رسیده است.

 

وی با اشاره به اینکه از تعداد ۸۳  مورد جدید در استان ۱۳ نفر از بیماران در بیمارستانهای استان بستری شده اند که تحت مراقبت قرار دارند و خدمات تخصصی درمانی را دریافت می کنند، ادامه داد: ۷۰ مورد از بیماران جدید که شناسایی شده اند نیز به صورت سرپایی بوده اند که تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی در منزل قرنطینه شده اند.

 

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: متاسفانه در این مدت ۲ مورد  فوتی در اثر ابتلا به ویروس کرونا در استان مرکزی گزارش شده است که بر این اساس تعداد فوتی ها به ۲ هزار و ۱۳۲ نفر رسیده است.

استان مرکزی جزو ۵ استان برتر از نظر واکسیناسیون کروناست

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تلاش های انجام شده در استان در راستای تزریق واکسن، گفت: خوشبختانه وضعیت واکسیناسیون در استان مرکزی بسیار خوب است.

 

جمالیان با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی استان از نظر نسبت واکسیناسیون به جمعیت جزو ۵ دانشگاه برتر ایران است، افزود: این نتیجه تلاش ها و زحمات همکاران ما و کادر بهداشت و درمان است.

 

وی با بیان اینکه خوشبختانه استان مرکزی از پیک چهارم کرونا عبور کرده است، اضافه کرد: این به معنای پایان کرونا نیست، شرایط همچنان شکننده است و اگر غفلت کنیم ممکن است با پیک پنجم مواجه شویم.

 

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: تاکنون حدود ۹۵ هزار تا ۱۰۰ هزار دوز واکسن در استان تحویل شده است و از این میزان حدود ۸۰ هزار نفر دوز اول واکسن و ۱۵ هزار نفر دوز دوم را دریافت کردند.

 

غفلت در رعایت پروتکل های بهداشتی روزهای سخت را در پی دارد

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی اراک گفت: همانگونه که پیک های قبلی بیماری در اثر برخی غفلت ها و عواملی مانند سفر رفتن، تجمع افراد جهت دریافت مواد غذایی و ... به وجود آمد، این بار نیز عدم رعایت این موارد می تواند صدمات جبران ناپذیری را به بار آورد.

 

جمالیان اضافه کرد: امکان درگیر شدن با پیک پنجم این بیماری با توجه به تعطیلات و فعالیت های انتخاباتی که باعث تجمع افراد در ستاد ها یا برخی اماکن می شود، وجود دارد؛ لذا نباید از این بیماری غافل شویم.

 

وی ضمن اشاره به اینکه در حال حاضر تنها بیمارستان امیرالمومنین(ع) اراک به بیماران کرونایی خدمت رسانی می کند، گفت: با توجه به سبک شدن پیک بیماری و کاهش بیماران نیازمند بستری، فعلا فقط بیمارستان امیرالمومنین(ع) به بیماران خدمت رسانی می کند و سایر بیمارستان ها از جمله بیمارستان آیت الله خوانساری به خدمت رسانی به سایر بیماران مشغول اند.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه واکسن های تزریق شده در استان، بیشتر از نوع سینوفارم بوده و آسترازنکا نیز در رتبه بعدی قرار دارد، گفت: البته چند روزی بود که روند واکسیناسیون با وقفه مواجه شده که امیدواریم با تخصیص واکسن به استان، این روند ادامه پیدا کند و کار واکسیناسیون در استان ابتر نماند.

کد خبر 1064097

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha