به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، اختتامیه پنجمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری آذربایجانشرقی (با محوریت بررسی نقش رسانههای استان در مقابله با ویروس کرونا) شب گذشته در خانه فرهنگ تبریز به همت خانه مطبوعات استان برگزار شد.
این جشنواره با محورهای موضوعی کرونا؛ امید بخشی و آگاهی بخشی در جامعه، باورهای غلط در دوران کرونا، تحریمهای اقتصادی دشمنان و بحران مقابله با کرونا، نقش رسانه ها در ترویج فرهنگ بهداشت فردی و اجتماعی، تبیین جانشفانی کادر درمانی با محوریت شهدای مدافع سلامت، اقدامات گروههای مردمی و جهادی استان، رسیدگی به وضعیت معیشتی نیازمندان، پاسخ به شایعات دوران مقابله با کرونادوران پساکرونا و راهکارهای تحقق شعار سال برگزار شد.
قالب آثار دریافتی جشنواره سرمقاله، مقاله و یادداشت، عکس خبری (تک عکس و گزارش تصویری)، اینفوگرافی، صفحه آرایی، کاریکاتور، تولیدات چند رسانه ای، تیتر، مصاحبه، گفتوگو و گزارش (خبری و غیر خبری) بود.
بنابر این گزارش، در بخش تیتر با توجه به این که هیچ کدام از آثار حائز کسب رتبه نخست نبودند، وحید حاج سعیدی با تیتر "سفر بی سلامت" رتبه دوم جشنواره، سیده مریم زعفرانچیلر با تیتر "ظرفیت تکمیل است لطفاً کرونا نگیرید" رتبه سوم و مینا بازگشا با تیتر "رقص لامبدا" به عنوان تیتر شایسته تقدیر انتخاب شدند.
در بخش مقاله، سرمقاله و یاداشت، سویل محدث با اثر "التیام دنیای در هم شکسته" رتبه نخست، زهرا رشیدی با اثر "رسانهها، خاک خورده دوران کرونا" رتبه دوم، ساسان نیکرفتار با اثر "آمار فوتیهای آذربایجان شرقی بیش از دو برابر متوسط جهانی است" رتبه سوم و حمیده بردباری با اثر "آوار شایعه بر سر آرامش جامعه" مقام شایسته تقدیر را کسب کرد.
در بخش مصاحبه و گفتوگو با توجه به این که هیچ کدام از آثار حائز کسب رتبه نخست نبودند، قمر طالبی با اثر " بیرقدار مهربانی در کوچههای پلکانی تبریز" رتبه دوم، ساناز شهابی با اثر "کرونا مردم را هم کتاب خوان نکرد" رتبه سوم را کسب کرد.
در بخش گزارش، آناهیتا رحیمی با اثر "سفر به دنیای ابدی" به عنوان اثر نخست، امین عرب زاده با اثر "از پایگاه اورژانس تا بهشت با آمبولانس" به عنوان اثر دوم، فائزه قرهپور با اثر "وقتی پای واکسن کرونا به چادرهای عشایر میرسد" به عنوان اثر سوم، سحر مغفرت با اثر "پرستارانی که چشم بر آسودگی نبستند" و محمدرضا علی اشرفی با اثر "عروسی زیر زمینی در شرایط قرمز کرونایی" به عنوان دو اثر شایسته تقدیر انتخاب شدند.
در بخش تک عکس و گزارش تصویری مینا نوعی با اثر "مراقبتهای ویژه" رتبه نخست، سید متین هاشمی با اثر "دو تک عکس" به عنوان نفر دوم، سمیه فرضی با عنوان "کرکره های پایین" به عنوان نفر سوم و مسعود سپهرینیا با عنوان "آلام بازماندگان متوفیان کرونایی استان" به عنوان اثر شایسته تقدیر انتخاب شد.
همچنین در بخش چند رسانهای مهرداد خوشکار مقدم با اثر "تدفین متوفیان کرونایی" به عنوان نفر اول، فرهاد رحیم قراملکی با اثر "کرونا در حصار پروتکلها" به عنوان نفر دوم، اعظم قربانی و عاطفه یاریان با اثر "دنیای خسته" و "داروی کرونا کشف شد" به عنوان نفر سوم و سعید ایزدی خسروشاهی با اثر " اینفوگرافی نکات کرونایی" به عنوان اثر شایسته تقدیر انتخاب شد.
گفتنی است، در ابتدای جشنواره از حبیب حسینقلی زاده از تلاشگران اورژانس تبریز در حوزه رسانه، رنجبر مدیر روابط عمومی بیمارستان امام رضا(ع) تبریز و سرهنگ محمودی رئیس پلیس فتا استان که در زمینه کرونا با رسانهها همکاری داشتند، به صورت ویژه تقدیر شد.
نظر شما