به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، حجت الاسلام و المسلمین مجتبی صداقت ضمن خداقوت به ورزشکاران و تجلیل از فعالیت و زحمات دوچرخه سواران در ترویج ورزش همگانی گفت: با توجه به اینکه ورزش سلامت جسم و روح را به دنبال دارد، می تواند نشاط و شادابی را در جامعه تزریق کند و هرگاه بخواهیم برنامه راهبردی را تدوین کنیم، نیاز به ورزش حس می شود.
وی با بیان اینکه جامعه ای که اهل ورزش نباشد، جامعه فرسوده و افسردهای است و کسی که بخواهد برای کاهش مشکلات اجتماعی و آسیب های جامعه برنامه ریزی کند، باید رکن اساسی ورزش را در نظر داشته باشد، تاکید کرد: برنامه مدون برای تقسیم عادلانه امکانات و خدمات ورزشی برای افراد در محلات و مناطق مختلف شهر در نظر گرفته شده است که امیدواریم به یاری خداوند و کمک همکاران و مسئولان، این برنامه ریزی عملیاتی شود.
فرماندار یزد هم در این مراسم با بیان اینکه سعی شده است که همایش های هفتگی دوچرخه سواری، در طول سال مداوم برگزار شود، گفت: همایش دوچرخه سواری علاوه بر بعد ورزشی باعث ایجاد شور، نشاط، همدلی و تلنگری برای همگانی کردن ورزش در بطن جامعه است.
«سید محمد رستگاری» با اشاره به نوآوری برگزاری همایش های دوچرخه سواری با همکاری هیئات مذهبی افزود: با این همکاری که با تجلیل از خانواده های شهدا همراه است، درگیری بیشتر ساکنان محلات با ورزش را شاهد هستیم که خوشبختانه با استقبال بسیار خوبی مواجه شده و باید تداوم یابد.
وی با اشاره به هدف اصلی برگزاری همایش دوچرخه سواری که اجرای طرح حمل و نقل پاک و جایگزین کردن دوچرخه با خودروهای تک سرنشین است گفت: با توجه به اینکه شهر یزد به شهر دوچرخه ها معروف است، می توان حتی با لباس رسمی و دوچرخه به محل کار رفت و دوچرخه سواری را به بطن زندگی خود آورد که خوشبختانه اخیرا شاهد این تغییرات در بین برخی از کارمندان هستیم، اما برای همه گیر تر شدن این پویش نیاز به بهتر شدن زیر ساخت های شهری است.
رییس سابق سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری و مشاور هنری فعلی شهردار یزد هم در این مراسم با ابراز امیدواری که دوچرخه سواری از پنجشنبه های بدون خودرو، وارد زندگی روزمره شهروندان شود، گفت: همایش های دوچرخه سواری « آسمون آبی، رکاب سبز» که از دل یزد جوانه زده میتواند به عنوان یک الگوی موفق برای سایر شهرهای کشور باشد.
«عباس ملازینلی» با اشاره به حساس بودن بافت تاریخی یزد نسبت به تردد بیش از حد خودروها، افزود: عبور و مرور ماشینها در بافت سنتی، باعث آسیب و تخریب تدریجی میشود و باید با توجه بیشتر دوچرخه سواری را به خصوص در بافت سنتی رواج دهیم.
مسئول حمل و نقل پاک شهرداری یزد هم در این مراسم با اشاره به رتبه اول استان یزد در استفاده از خودرو شخصی و شیوع بیماری دیابت گفت: باتوجه به سطح بالای آگاهی مردم شهر یزد، باید اندیشه ورزش دوستی و ورزش پروری بیشتری ترویج شده و همچنین در همین راستا امکانات و زیرساخت های ورزشی و تفریحی ایجاد و گسترش پیدا کند.
«مهدی شهریاری» افزود: باتوجه به اینکه در یک روز بیش از یک میلیون سفر شهری در یزد اتفاق می افتد، برای ۸ سال آینده بیش از ۸۰۰۰ دوچرخه برای تردد شهروندان در شهر پیش بینی و درنظر گرفته شده است.
در این مراسم ارتباط زنده با « مهدی جمالی نژاد» معاون عمرانی وزیر کشور برقرار شد و وی ضمن تشکر از دوچرخه سواران یزدی به عنوان الگوی موفق برای سایر شهرهای کشور گفت: ۴ محور شامل مدیریت سیستم حمل و نقل، ایمنی سیستم حمل و نقل، حمل و نقل عمومی و آموزش و فرهنگ سازی از چالش های ترویج فرهنگ دوچرخه سواری است که امیدواریم پیگیری های جدی تری در این موارد صورت گیرد.
در این مراسم از عباس ملازینلی رئیس سابق سازمان به پاس زحمات و تلاش های ایشان در برگزاری همایشهای دوچرخه سواری و همچنین از مسئولین برگزاری و فعالان همایشهای دوچرخه سواری تجلیل به عمل آمد.
گفتنی است؛ فرماندار یزد، مشاور هنری شهردار ، مدیر کل ورزش و جوانان یزد، رییس هیئت ورزش های همگانی استان ، مسئول حمل و نقل پاک شهرداری یزد، مشاور سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد و رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان یزد در این مراسم حضور داشتند.
نظر شما