به گزارش خبرگزاری شبستان، آئین تکریم و معارفه رئیس سازمان دارالقرآن کریم امروز سهشنبه، ۲۴ خردادماه با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، علیرضا معاف، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین حمید محمدی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی، محمدحسین حسنی، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، حجتالاسلام والمسلمین مهدی اخوانصباغ، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان خوزستان، حجتالاسلام والمسلمین حریزاوی، قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی و جمعی دیگر از مدیران و فعالان قرآنی کشور در سالن اجتماعات سازمان دارالقرآن کریم برگزار شد.
حجت الاسلام حمید محمدی دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی و عضو هیئت رئیسه سازمان دارالقرآن کریم در ابتدای این مراسم، گفت: این سازمان دارای سرمایه انسانی بی بدیل است و سه دهه نقش آفرینی در نیروسازی و شبکه سازی داشته تا توانسته اقدامات بی نظیر را شکل دهد. از بعد درونی و بیرونی نقاط قوتی دارد. اولین و مهمترین مشخصه این سازمان نیز سرمایه انسانی متخصص و متخلق است که کمتر سازمانی در حوزه خود نیروی انسانی متخصص و اخلاق مدار دارد.
حجت الاسلام محمدی تصریح کرد: ساختار منضبط اداری، نظام سازی در حوزه آموزشی را در این سازمان شکل داده شده است. از دستور کار قرار دادن ابلاغیهها و پایش هایی که در شورای توسعه انجام داده ایم، بیشترین نظام مندی را در سازمان دارالقرآن شاهد بودیم. بهره گیری از سیستمهای آی تی، بهره گیری از نیروهای ستادی و صفی، از جمله ویژگیهای این سازمان است. همچنین نقشه راه و افق تعیین شده از دیگر نکاتی است که این سازمان در حوزه فعالیتهای قرآنی به صورت متقن انجام میدهد.
وی افزود: مصوبه ۵۷۳ شورای توسعه قرآنی را این سازمان به شایستگی اجرا کرده است. هر چند که سخت گیری زیادی نسبت به این مصوبه انجام شده است. تجمیع فعالیتهای حفظ قرآن که در حال حاضر حفظ عمومی کشور متمرکز بر این سازمان شکل گرفته، از دیگر فعالیتهای این سازمان است.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی در ادامه با اشاره به ویژگیهای رئیس سابق سازمان دارالقرآن اظهار داشت: سه ویژگی ایشان بسیار پررنگ بود. اعتقاد به آرمانها از مهمترین مشخصات ایشان بود. همچنین در سه حیطه منافع شخصی، سازمانی و ملی، منافع ملی را بر منافع سازمانی ترجیح داده و هیچ منفعت شخصی تاکنون در طول کار از ایشان شاهد نبودیم و این ویژگی را میتوانیم بگوییم باعث تحولات سازمان دارالقرآن شده است. همچنین توسعه فعالیتهای تفسیری و تدبری از دیگر فعالیتهای ایشان بود.
عضو هیئت رئیسه سازمان دارالقرآن با اشاره به انتظارات خود در دوره جدید گفت: انتظار ما این است که شاهد افزایش بودجه این سازمان باشیم. سازمان دارالقرآن یکی از محرومترین نهادهایی است که کمترین بودجه قرآنی را دریافت میکند و شاید بخشی از اهداف این انتصاب شایسته بتواند راه حل مناسبی برای جذب بودجه باشد. به کارگیری مدیران متخصص و تقویت مسائل راهبردی اخیر، بازطراحی مسائل دینی متوازن با گام دوم انقلاب از دیگر انتظارات ماست. بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان سند راهبردی در دوره جدید سازمان دارالقرآن باید مورد توجه قرار بگیرد.
حجت الاسلام محمدی تصریح کرد: با این انتصاب سازمان تبلیغات را قرآن بنیان در عرصه فعالیتهایش میبینیم. سازمان تبلیغات اراده کرد تا یکی از عالیترین مقامات خود را به عنوان رئیس جدید سازمان دارلقرآن منصوب کند. ما از این انتصاب قرآنی تر شدن فعالیتهای سازمان تبلیغات را برداشت میکنیم.
نظر شما