کاشتن بذر ایمان در دل کودکان و نوجوانان هدف جشنواره قصه گویی است

علامتی قصه گویی را سرمایه عظیمی برای ایران اسلامی دانست و گفت: باید با شیوه ای متین و هوشمند از ظرفیت فرهنگی قصه برای کاشتن ایمان در دل کودکان و نوجوانان استفاده کنیم.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، حامد علامتی امروز سه شنبه 20 دی در نشست رسانه ای بیست و چهارمین جشنواره بین المللی قصه گویی که در سالن کنفرانس مرکز آفرینش های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زهرا (س) گفت: خدا را شاکرم که صدای زنگ روزهای پایانی بیست چهارمین جشنواره قصه گویی با عطر میلاد بانوی دو عالم و مادر نمونه هستی آمیخته شد. رویارویی شیرین قصه گویی در ایران اسلامی با این تقارن لطیف تر شد. این نه یک اتفاق ساده که طلیعه یک رخداد خوب با ابعاد و آثار پر برکت خواهد بود.

 

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بیان اینکه نتیجه یک سال زحمات کودکان و نوجوانان این مرز و بوم در حوزه قصه امروز در کانون به بار نشسته است، عنوان کرد: به زودی از 25 دی ماه شاهد شروع افتتاحیه این جشنواره خواهیم بود. انشاءالله شکوفه های معطر درخت تناور قصه گویی به بار خواهد نشست. آنچه در حال شکل گیری است ثمره دلسوزی مسئولان در عرصه فرهنگ و هنر و فضای تعلیم و تربیت است که طی روزهای آتی در قالب کاروانی فرهنگی به مقصد نهایی می رسد و مسافران در جهان شهر یزد دور هم جمع می شوند.

 

وی تصریح کرد: بیست و چهارمین جشنواره بین المللی قصه گویی یعنی یک جریان عظیم فرهنگی، ادبی، هنری و البته تربیتی تا به امروز 23 دوره تجربه به همراه داشته است. قصه و قصه گویی یکی از بزرگترین سرمایه های ایران اسلامی است. به گواه بسیاری از کارشناسان و محققان حوزه قصه گویی هنر قصه گویی در ایران به گواه کارشناسان و محققان هنر قصه گویی در ایران جشنواره قصه گویی یکی از شاخص ترین و برترین جریان های قصه گویی در جهان است.

 

علامتی با اشاره به اینکه قصه گویی فقط سرگرمی صرف نیست، بیان کرد: جشنواره بین المللی قصه گویی یک حرکت فرهنگی داخلی برای سرگرم کردن و آموزش به فرزندان ایرانی اسلامی نیست. این جشنواره با تلاش مسئولان و فعالان این حوزه به یک شاخص بزرگ فرهنگی در عرصه بین المللی تبدیل شده است. اگرچه روز ملی قصه گویی به تصویب شورای فرهنگ عمومی رسیده است اما از هم اکنون باید به فکر ثبت جهانی این هنر ارزشمند و فرهنگی در دنیا باشیم.

 

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بیان اینکه قصه گویی یک سرمایه عظیم برای ایران اسلامی محسوب می شود، اظهار داشت: برای پاسداشت، نگهداری، تعمیق و توسعه این هنر باید با یک همراهی فرابخشی و فرادستگاهی تلاش کنیم تا در عرصه داخلی و جهانی از ثمرات و برکات آن بهره مند شویم.

 

وی خاطرنشان کرد: قصه گویی قدیمی ترین شبکه جهانی پیام رسانی است که در اختیار تمدن ایرانی قرار گرفته است. هنوز برای هنر قصه گویی رقیبی وجود ندارد، برای ثبت و پاسداشت این هنر باید تلاش وافری صورت گیرد. قصه هنوز رقیبی برای خود ندارد. وقتی قصه با ادبیات کهن و میراث فرهنگی آمیخته شود، بن و ابعاد زیادی پیدا می کند به طوری که طول موج مثبت آن همه فرهنگ ها را متاثر می کند.

 

علامتی با بیان اینکه هر حرکت فرهنگی در دل خود اهدافی را دنبال می کند، افزود: باید با شیوه ای متین و هوشمند از ظرفیت فرهنگی قصه برای کاشتن بذر ایمان در دل کودکان و نوجوانان استفاده کنیم. ما در جریان قصه گویی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به دنبال نشاندن بذر ایمان در دل کودکان و نوجوانان هستیم.

 

وی ادامه داد: ما همه دست اندرکاران این حرکت فرهنگی را به این سمت و سو فرا خواندیم. این هدف گذاری از سوی مقام معظم رهبری تعریف و تبیین شده است، از این رو جریان قصه گویی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چیزی جز کاشتن بذر ایمان و فرهنگ در دل کودکان و نوجوانان نیست. همه عزیزان و دست اندرکاران این مهم را نقشه راه خود قرار دادند و تاکید شده است به تمام همکاران و عزیزان که از این هدف مهم و بزرگ غافل نشوند.

 

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به اینکه هر حرکتی نیازمند بررسی، بازبینی و آسیب شناسی است، اظهار داشت: جشنواره قصه گویی کانون تجربه 24 دوره را دارد. ضمن پاسداشت این جشنواره باید آن را بازبینی و آسیب شناسی کنیم و برای ارتقای کیفی آن برنامه ریزی های لازم و تلاش های کافی را انجام دهیم.

کد خبر 1245836

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha