امیدآفرینی  از نیازهای مهم کشور در زمینه آماده سازی ظهور است/مهدویت، دکترین وحدت بخش و امیدآفرینی است

حجت‌الاسلام حسین‌آبادی، مهدویت را دکترین وحدت بخش و امیدآفرینی دانست و گفت: امیدآفرینی یکی از نیازهای مهم کشور در زمینه آماده سازی ظهور است.

«حجت‌الاسلام یاسین حسین‌آبادی» در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با گرامیداشت نیمه شعبان و ولادت حضرت مهدی(عج) گفت: مهدویت، دکترین وحدت بخش و امیدآفرینی است، در واقع همه مردم دنیا به منجی و موعود اعتقاد دارند، هر چند در مصداق آن، تفاوت هایی وجود دارد.

 

معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران افزود: نیمه شعبان فرصت ویژه‌ای است که اجتماعی از جنس قلب در میان آحاد ملت ایجاد کنیم و در وفای به عهد نسبت به امام زمان(عج) گامی اساسی در مسیر آماده سازی ظهورش برداریم.

 

وی تصریح کرد: در نیمه شعبان، این رویداد ملی با حضور میلیونی زائران در اجتماع امید‌آفرین و در روز امید در مسجد مقدس جمکران برگزار می شود و برنامه های متعددی شامل جشنواره ها، مسابقات، مراسم ها و استیج های جشن و شادی طراحی می‌گردد. نیمه شعبان امسال با نام روز امید نام گذاری شده است، امیدآفرینی یکی از نیازهای مهم کشور در زمینه آماده سازی ظهور است.

 

حجت‌الاسلام حسین‌آبادی بیان کرد: اندیشه و تفکر مهدویت زیربنا و اصل و اساس نظریه ولایت فقیه و مهدویت ریشه این نظام و کشور است و باید نسبت به این امر مهم و ترویج فرهنگ مهدویت در جامعه تلاش کرد، به خصوص اینکه مهم ترین عنصر امیدبخش در جهان، همین اعتقاد به منجی است.

 

وی گفت: تفکر و بینش مهدویت در جامعه علاه بر امیدآفرینی موجب رشد و تعالی و سعادت جامعه می شود و می تواند جریان های عظیمی را رقم بزند به گونه‌ای که اخلاق ها و رفتارها و منش ها، امام زمانی شود.

 

معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران افزود: قم قطب فرهنگی کشور بوده و جایگاه قم به فرهنگ و زیارت آن است و نقش تربیتی قم و نقش پناهگاهی قم در آخر الزمان مورد تاکید است و در حدیثی آمده است: «اذا عَمَّتِ الْبُلْدانَ الفِتَن فَعَلَیکمْ بِقُمْ وَحَوالیها وَ نَواحیها فَانَّ الْبَلاءَ مَدْفُوعٌ عَنْها»؛«هنگامی که بیماری‌ها همه‌ی شهرها را فرا گیرد، به قم و اطراف آن پناه برید که بلا از قم دفع شده است».و بسیاری از قم هراسی ها به واسطه ترس از این جایگاه تربیتی است، همچنین در روایتی است که امام زمان در بنای مسجد مقدس جمکران فرمود «به مردم بگو به این مکان رغبت کنند و آن را عزیز بدارند».

 

وی عنوان کرد: آیت الله بهجت می فرماید این مسجد خودش انسان ها را هدایت می کند و در جای دیگری درباره شان و منزلت مسجد مقدس جمکران می فرماید:« ما معتقدیم که این مشاهد مبارک و مساجدی مانند جمکران، بی‌نیاز از معرفی‌اند و به هر حال بهترین معرّف این مکان‌ها‌، خودشان هستند.

 

حجت‌الاسلام حسین‌آبادی خاطرنشان کرد: وقتی می گوییم پناه گاه مردم است یعنی باید به گونه ای باشد که لشکر صاحب الزمان و جلوه ای از جامعه مهدی را خلق کنیم، در این راستا نیمه شعبان بالاترین ظرفیت برای خدمت به مردم است و باید زیرساختها نیز به گونه ای باشد که در طول سال زیارت به قم کم هزینه باشد و مردم نگران اسکان و اطعام نباشند.

 

وی تصریح کرد: رویداد ملی شب و روز نیمه شعبان در مسجد مقدس جمکران و در بلوار پیامبر اعظم(ص) برگزار می شود، ضمن اینکه به واسطه امیدآفرینی و وحدت، جشن های نیمه شعبان در دل محلات با محوریت مساجد و هیات های مذهبی مورد تاکید است.

 

معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران با اشاره به برخی از برنامه‌های شاخص در این ایام گفت: توسل به حریم کبریا و بانک لبیک یا مهدی در ساعت 21 و مهدی یاور سال و احیای شب نیمه شعبان از ساعت 12 و ویژه برنامه اولین اجرای میدانی سلام فرمانده 2 و اختتامیه آئین شکرگزاری خادمین در شام نیمه شعبان در مسجد مقدس جمکران و اجتماع بزرگ منتظران حضرت ولی‌عصر(عج) از جمله این برنامه‌هاست.

 

 

کد خبر 1256529

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha