قانون، فصل الخطاب دستگاه قضا در حوزه حجاب و عفاف است

حداد با اشاره به ضرورت آگاهی بخشی در جامعه در زمینه امر به معروف و نهی از منکر گفت: قانون، فصل الخطاب دستگاه قضا در حوزه حجاب و عفاف است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در یزد، محمدرضا حداد دادستان استان یزد در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه استان یزد با اشاره به آمار جرایم در استان گفت: متایفانه در برخی از شاخص ها باید برنامه ریزی بیشتری کنیم تا با مشکلات روبرو نشویم.

 

وی افزود: عمده جرائم استان شامل مواد مخدر، سرقت، تصادفات رانندگی و مشروبات الکی است که متاسفانه جرائم مربوط به مواد مخدر دارای آمار زندانیان بالا است.

 

دادستان یزد بیان کرد: ما در حوزه رسانه های رسمی شاهد ساماندهی و همکاری خوب و نخبگانی هستیم ولی متاسفانه در فضای غیر رسمی شاهد وضعیت مطلوب نیستیم که بایستی با همکاری رسانه های رسمی در جهت ساماندهی و رفع مشکلات گام برداریم و از دو قطبی سازی جامعه جلوگیری کنیم.

 

حداد گفت: ما امروز نیاز به امیدآفرینی و کمک به ارتقای آگاهی بخشی عمومی در جامعه هستیم در این صورت می توانیم بسیاری از مشکلات را کاهش دهیم  و این وطظیفه را رسانه ها بایستی دنبال کنند

 

وی ادامه داد: یکی از اقدامات ما در زمینه استرداد مجرمان بوده است که در این راستا تعداد 100 نفر از مجرم اتباع بیگانه استرداد کرده ایم و 290 نفر از غیربومیان نیز به استان خودشان عودت داده شده اند.

 

دادستان یزد بیان کرد: متاسفانه در زمینه مشروبات الکی نیز شاهد کشفیات زیادی بوده ایم که سال گذشته 600 کیفرخواست و زندانی شدن 90 نفر را داشته ایم که این آمار بالایی است و بایستی برای آن برنامه ریزی کنیم.

 

 

حداد همچنین با اشاره به اهمیت توجه به امر به معروف و نهی از منکر در جامعه گفت: قانون، فصل الخطاب دستگاه قضا در حوزه حجاب و عفاف است و در حوزه امر به معرف و نهی از منکر و حمایت از آمرین و ناهیان، ۴۷ پرونده تشکیل شده ولی نیاز است که رسانه‌ها در این زمینه حقوق جامعه را نیز متذکر شوند و با آگاهی بخسی از تنش زایی جلوگیری کنند.

 

دادستان یزد ادامه داد: سال گذشته 5 هزار و 260 نفر ورودی به زندان داشتیم که خوشبختانه در حوزه حمایت از خانواده زندانیان، اقدامات خوبی انجام شده و ۱۰ میلیارد تومان برای حمایت از خانواده‌های بی‌بضاعت زندانیان در قالب اقداماتی مانند تهیه بسته‌های معیشتی، کمک به اجاره منزل و کمک هزینه تحصیلی این خانواده‌ها، هزینه شده است.  

 

حداد با بیان این که متاسفانه مال‌باختگی مردم در استان یزد به دلیل سرمایه گذاری در بخش‌های غیرتخصصی و غیر قانونی زیاد است، گفت: طی سال گذشته تعداد ۲۵۲۰ نفر به دلیل مال‌باختگی از طریق فضای مجازی و غالباً به واسطه اینستاگرام و بخشی نیز به واسطه خرید از شبکه‌های ناایمن به دستگاه قضا شکایت آورده‌اند که از مجموع حدود ۱۳ میلیارد تومان مال‌باختگی، تنها دو میلیارد تومان آن مرجوع شده و نیاز است در این زمینه اطلاعرسانی و آگاهسازی به جامعه انجام شود.

 

کد خبر 1266048

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha