ناشران فعال در حوزه چاپ و نشر قرآن کریم معرفی شدند

کرمی بروجنی از معرفی ناشران فعال در حوزه چاپ و نشر قرآن کریم طی سه سال اخیرخبر داد و گفت: با وجود تمامی سختی ها و تنگناهای اقتصادی، بحمدالله شاهد چاپ و عرضه کلام الله مجید در کشور، با تنوع در خط، ترجمه، قطع، صفحه آرایی و... بوده ایم.

به گزارش خبرگزاری شبستان؛ «حمید کرمی بروجنی» مدیرکل صدور مجوز و ارزیابی ناشران قرآن کریم از معرفی ناشران فعال در حوزه چاپ و نشر قرآن کریم طی سه سال اخیرخبر داد و گفت:  از اواخر بهمن ماه 1398 هجری شمسی، به لطف و یاری خداوند متعال و با تلاش تعداد 135 ناشر دلسوز حوزه چاپ و نشر قرآن کریم، علیرغم آثار منفی ویروس منحوس کرونا بر حوزه نشر مکتوب و با وجود تمامی سختی ها و تنگناهای اقتصادی، بحمدالله شاهد چاپ و عرضه کلام الله مجید در کشور، با تنوع در خط، ترجمه، قطع، صفحه آرایی و... بوده ایم.

کرمی گفت: در همین راستا و طبق گزارشات احصاء شده، در بازه زمانی یاد شده، ناشرانی حضور پرشور و چشمگیرتری داشته اند؛ از جمله انتشارات آیین دانش، پیام عدالت و اسوه که از لحاظ شمارگان چاپ، بیشترین آمار مربوطه را به خود اختصاص داده اند، همچنین انتشارات سازمان اوقاف و امور خیریه، به نشر، اسلامی، اجوَد، تلاوت، خواجه عبدالله انصاری و نسیم حیات را می توان از دیگر فعالان این حوزه برشمرد.

وی ادامه داد: نکته قابل توجه در مبحث چاپ قرآن کریم در کشور، چاپ قرآن کریم در انواع قطع ها، خطوط، ترجمه و ویژگی های مختلفی همچون مصحف التجوید، لفظ جلاله رنگی و ... می باشد که آمار مربوط به ناشرانی که از نظر تنوع در چاپ پیشتاز هستند بدین ترتیب است:   نشر پیام عدالت با 67 عنوان، نشر اسوه با 39 عنوان، نشر آیین دانش با 15 عنوان، انتشارات نسیم حیات و نشر احسان با 14 عنوان، نشر اجود با 11 عنوان، انتشارات به نشر و نشر آراز بیکران با 9 عنوان، نشر اسلامی با 8 عنوان، نشر آبراه و انتشارات مشهور با 6 عنوان و نشر خواجه عبدالله انصاری، مرکز فرهنگی درس هایی از قرآن کریم و انتشارات قلم بصیر با چاپ 5 عنوان.

مدیرکل صدور مجوز و ارزیابی ناشران قرآن کریم  در ادامه افزود: در طی این مدت ناشران قرآن کریم از 34 ترجمه در چاپ قرآن ها استفاده کرده اند که بیشترین آمار آن با 128 مجوز مربوط به ترجمه استاد شیخ حسین انصاریان در شمارگان 960 هزار نسخه، 57 مجوز با ترجمه استاد مهدی الهی قمشه ای در شمارگان 480 هزار نسخه و  9 مجوز با ترجمه آیت الله ناصر مکارم شیرازی در شمارگان 117 هزار نسخه می باشد. وی در ادامه گفت: در این مدت 171 مجوز چاپ قرآن کریم بدون ترجمه به شمارگان 1.589.900 نسخه نیز صادر شده است.

مدیرکل صدور مجوز و ارزیابی ناشران قرآن کریم در ادامه افزود:ناشران طی این بازه زمانی، مجوز چاپ قرآن کریم را با قلم های رایانه ای برگرفته از خطوط: عثمان طه، نیریزی، مرکز طبع و نشر قرآن کریم، گام الکترونیک، قلم برتر، واضح و امیر و کتابت خوشنویسانی همچون عثمان طه، سیدعبدالمهدی حسن زاده، مصطفی اشرفی زنجانی، احمد نیریزی، محمدحسین یزدی، محسن عبادی، علی عبدالحسین زاده، منوچهر نوح سرشت و غلامرضا صفامهدوی، دریافت کرده اند که 335 مجوز برای شمارگان 247 هزار نسخه به خط عثمان طه، 40 مجوز برای شمارگان 207 هزار نسخه با قلم رایانه¬ای و 21 مجوز برای شمارگان  94 هزار نسخه به خط استاد سیدعبدالمهدی حسن زاده صادر شده است.

کرمی در پایان ضمن قدردانی از فعالان حوزه چاپ و نشر قرآن کریم گفت: لازم است عموم ناشران و کاتبان محترم این حوزه، قبل از اقدام به هرگونه سرمایه گذاری در عرصه چاپ و نشر قرآن کریم، با معاونت نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم، طرح موضوع و مشورت کرده و پس از اخذ نظرات کارشناسی، ضمن آشنایی کامل با ضوابط چاپ و نشر در کشور، نسبت به این امر مقدس اهتمام ورزند.

کد خبر 1730327

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha